Şimdi Ara

Pes 2010 çalım kombinasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl çalım atıyorsunuz pes 2010da ben hiç bilmiyorum sadece yönlerle çalım atıyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim

• Zaten Pes'te çalım atmak zor, ama youtube'a 'Pes 2010 New Moves' yazarsan çalım hareketleri çıkar.
  • İşte onları nasıl yapcamı öğrenmem lazım
  • mesela
    -ileri yukarı yaparsan. bacak arasından geçirip topu yukarı taşır. (ileri yukarı dediğim kamera açısına göre. yani saldırdığın yön ileri, kamerada görünen sahada uzak olan taç çizgisi ise yukarı olarak kabul ediyorum.)
    -geri yukarı-aşağı(adamın kullandığı ayağa göre) yaparsan üzerine saldıran 3-4 kişiden topu çok güzel kaçırırsın ki en favori haraketimdir.
    -seri biçimde yapacağın geri ileri tuş fonksiyonu eğer cpu ile değilde arkadaşlarınla oynuyorsan şaşkınlık yaratabilecek bir şeydir. yani durup dururken topu kaldırırsın havaya arkadaşın kapmak ister ama o müdahale etmeye çalışıp üzerine mal gibi gelirken küçük bir haraketle sıyrılırsın.
    -seri biçimde ileri ya da gttiğin yöne 2 defa basmak. topa diğer ayağıyla tipler. yanında koşan adam varsa şaşırır. özellikle karşındaki pres yapıyorsa köşe direğine doğru koşarken çok etkilidir. top kaptırmak zorlaşır. sadece ne zaman yapacağını bilmen gerekir. 1-2 maç sürekli bunu denersen belli olur.

• çok teşekkürler hepsini deniycem

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

İşte onları nasıl yapcamı öğrenmem lazım

Bazı videolarda nasıl yapılacağınıda gösteriyor olması lazım.
  • Peki araştırıyım biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu videoyu izlersen birazda pratik yardımıyla hareketlerı yapacagına ınanıyorum
    Video için buradan
  • Çalımı her adam atamaz messi ile koşarken özel harekt tuşuna bas adamların yanından geçip gidersin.

Biri ayağına kaydığı zaman da özel harekete bas zıplarsın kaçarsın.

Kaliteli oyuncular zaten sen birşey yapmasan da diğer adamların yanından geçer gider. Defans öküzün trene baktığı gibi bakar. Hatta adamdan kaçarlar.

Birde puyol gibi defans oyuncularına çalım atman zor onları görünce kacacan.
  • özel hareket tuşu ney bn yeniyim de biraz
  • evet bende çalımları öğrenmek istiyorum ama tuşları cok zor
    tuşları kolaylaştırcak yama yokmu(bende buldumda bunadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneEighty. -- 14 Haziran 2010; 12:49:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerererara

Çalımı her adam atamaz messi ile koşarken özel harekt tuşuna bas adamların yanından geçip gidersin.

Biri ayağına kaydığı zaman da özel harekete bas zıplarsın kaçarsın.

Kaliteli oyuncular zaten sen birşey yapmasan da diğer adamların yanından geçer gider. Defans öküzün trene baktığı gibi bakar. Hatta adamdan kaçarlar.

Birde puyol gibi defans oyuncularına çalım atman zor onları görünce kacacan.

Özel hareket tuşu dediğin tuş hangi tuş oluyor birazcık açıklasan
  • Arkadaşın özel hareket tuşu dediği R2 büyük ihtimal. Ona üst üste basınca koşarken topla dans ediyor oyuncu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.