Şimdi Ara

Pes 2013 Şut Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bazıları uzaklardan aşırtma gol atıyor,bazıları uzaklardan şut çekiyor üzt direkten gol falan oluyo benim uzaktan attığım yoplar ya kaleciye yada üstten dışarı çıkıyor nasıl şut çekmeliyim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 Şut Taktikleri

PES 2013'te gol atmak için etkili şut tekniklerini öğrenmek çok önemlidir. İşte birkaç taktik:

• Plase Vuruşu: Topa hafifçe vurmak için "Kol" tuşunu kullanın. Plase vuruşlar, kalecilerin düşük veya köşe vuruşlarda kurtarmasını zorlaştırabilir.
    • Şut Teknikleri: Farklı şut türleri için çeşitli tuş kombinasyonları vardır. "B" tuşu normal bir şut çekerken, "A" tuşunu basılı tutmak daha güçlü bir şut çeker.
    • Plase Vuruşu (Klavye): Klavyeyi kullanıyorsanız, plase vuruşu için "X" tuşunu hafifçe kullanın.
    • Sert Şut Çekme: Sert şutlar çekmek için "A" tuşunu basılı tutun. Bu şutlar daha güçlüdür, ancak isabet oranı daha düşüktür.
    • Şut Çekme Taktikleri: Şut çekerken oyuncunun pozisyonuna ve açısına dikkat edin. Açık bir açıdan şut çekmek isabet oranını artırır.

Bu taktikleri uygulamakla PES 2013'te daha fazla gol atabilir ve rakiplerinize üstünlük sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aşırtma vuruşları yapan oyuncular özel onlar topa üst iç vuruşuş yaparlar top yükselirken bir anda düşer ben fernandes ve bacinovic ile öyle gol atmıştım
  • ölü yaprak vuruşu özelliği olan oyuncuyu sağ ayaksa sol kanada sol ayaksa sağ kanada yerlestir kanattan ceza sahası yayına sür vur gol
  • quote:

Orijinalden alıntı: slale06

ölü yaprak vuruşu özelliği olan oyuncuyu sağ ayaksa sol kanada sol ayaksa sağ kanada yerlestir kanattan ceza sahası yayına sür vur gol

ibrahımoviçte deneyeyim yada özelliği nerden bakıcaz .s Birde sağ ayaksa soldan yaya doğru koşup mu vurucam ?
  • İbrahimovicte var o özellik kadro ayarlarken oyuncunun üstüne gel üçgene bas orda özellikleri yazar ordan görürsün hocam
  • konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum ama pes 2013'de ne zaman uzaktan şut çeksem direge dek geliyo ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes 2013

konuyu dogru yeremi açtım bilmiyorum ama pes 2013'de ne zaman uzaktan şut çeksem direge dek geliyo ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

Hocam konu açmamışsın konuya cevap vermişsin ama bence senin ki biraz şans hep direğe denk gelir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 18 DEFANS YAPMA!
    7 yıl önce açıldı
    pes 2019 maç başlama sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benzema ronaldo gibi birçok futbolcuyla denedim herzaman üst direge dek geliyo
  • çok uzaktan istersen kaleciyi avlayacak çok güzel bir şut çekebiliyorsun sadece çaprazdan vurmana gerek yok. kaleyi tam karşıdan gördüğün de şuta bas adam ayağını kaldırdığında vurmaya çalışırken az daha bas. bu şut ölü yaprak vuruşu yaptırıyor oyunda. daha kolay anlaman için antreman sistemi koymuşlar yeni oyuna zaten ona gir orada anlatıyor en rahat gol atabileceğin şekil bu olacaktır.
  • apışarası kullanıcısına yanıt
    saol çok işime yaradı
  • ana ligde real madirid barcelona gibi takımlarla oynamama ragmen birçok oyuncu gelmek istemiyor yardım edin çıldıracagım
  • Plase vuruşta cok ise yarıyor uzaktan vurdun mu tutamiyor kaleci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu kartında uzun mesafe füzesi özelliği olanı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcery

Oyuncu kartında uzun mesafe füzesi özelliği olanı dene

bilader c.ronaldo ile denedim apış arasının taktigi çok işe yaradıbilader c.ronaldo ile denedim apış arasının taktigi çok işe yaradı
  • pes 2013 uzak köşeye şut çekemiyorum klavyeden nasıl olcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Evet bazıları uzaklardan aşırtma gol atıyor,bazıları uzaklardan şut çekiyor üzt direkten gol falan oluyo benim uzaktan attığım yoplar ya kaleciye yada üstten dışarı çıkıyor nasıl şut çekmeliyim ?

Uzaktan aşırtma gol atmak kadar beleş bir şey yoktur.
    Oyundan gram zevk almam. Bence bu oyun hatası gibi bir şeydir.
    Playstation da falan da böyle yapıyordular kalkıp gidiyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortasaha'nın kendi yarıalanını biraz geçince vuruyordun.pes'in senelerdir kapatmadığı bugu.rezildir,tasvip etmem o ayrı.
  • şut kaldığın pozisyona göre değişir hocam kaleciyle karşı karşıya kaldıysa r2 ye bas plase bırak uzaktaysan üçgene bas füzeyi çek kaleci öndeyse aşırtma önemli olan sakin olman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.