Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar grup maclari sona ermistir,biraz sonra puan durumunu ve ceyrek final eslesmelerini yazacagim...
  • onnosadida (chelsea) 1 - 1 (Milan) TamTurk_TR
    maçlarım sona ermiştir toplam puanım 24 herkeze saygılar ve teşekkurler
  • DIVISION A

PUAN TABLOSU

DIVISION B

PUAN TABLOSU

CEYREK FINAL ESLESMELERI:

REAL MADRID(senceru) - LIVERPOOL(yasar07)
    VALENCIA(naks-i_TURK) - MANCHESTER CITY(evil1905)
    SEVILLA(garamalli85) - BARCELONA(yijoe1987)
    FIORENTINA(yunusemredogan) - MANCHESTER UNITED(LordMuratLoD)

CEYREK FINAL MACLARI ICIN SON TARIH BU AKSAMDIR...MACLAR IKI MAC UZERINDEN YAPILACAKTIR...DEPLASMAN GOLU KURALI GECERLIDIR,2 MAC SONUNDA ESITLIK OLUSTUGUNDA 3. VE SON BIR MAC YAPILACAK,BU MACTA DA ESITLIK BOZULMAZSA GALIBI PENALTI VURUSLARI BELIRLEYECEKTIR...HERKESE BASARILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 29 Kasım 2008; 11:34:45 >

• hoca sunu ilk bes yapsaydın bari ya olurmu simdi tam sınırda kalmısım milan olarak
  • Puan Tablosu ve Kuralar İçin Teşekkürler Yiğit...

Yaşar07 Dostum Bugün,Yarın,Öbür Gün... Maçı Ne Zaman Yapıcağım Belli Olmaz Bugünden Sonra Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Atmosferine Girmiş Bulunuyorum...

Pazar veya Pazartesi Yaparız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Puan Tablosu ve Kuralar İçin Teşekkürler Yiğit...

Yaşar07 Dostum Bugün,Yarın,Öbür Gün... Maçı Ne Zaman Yapıcağım Belli Olmaz Bugünden Sonra Fenerbahçe - Beşiktaş Maçının Atmosferine Girmiş Bulunuyorum...

Pazar veya Pazartesi Yaparız...

rica ederim hocam yalniz son gun bugun senceru ceyrek finaller icin,yukarida yazmistim,bugun mactan once veya gece macinizi yapmaya calisin,ben de atmosfere girmis bulunmaktayim ama malum ligin devam etmesi lazim

• Senceru, mac pazar gunu deyilmi?

Anlamadim.
  • Bu arada Campone hocam, teskkurler emegin icin.
  • Atilla Maç Cumartesi Akşamı Dostum.Bu Akşam 7'de...

Yiğit Yasar07'ninde Koyu Bir Fenerli Olduğunu Biliyorum... Bu Akşam İçin O Maçların Bitceğini Sanmıyorum,Tarihi En Geç Pazar Gecesi Yaparsan Herkez Maçını Rahat Yapar Diye Düşünüyorum...

Çünkü Ben Beşiktaş Maçı Varken PS3'teki Turnuva Maçımı Düşünemem.Hadi Maç Bitti Ondan Sonra Yaptık Diyelim Ya Beşiktaş Yenilirse,O Moral Çöküklüğüyle Nasıl Yaparım Ben O Maçı...

Aynı Şey Sizin İçinde Geçerlidir Sanırım Fenerbahçe'liler...

• Eee, mac 7 dide. 9 da bitecek.

Maclarinizi mac bittikten sonra yaparsiniz.
  • walla arkadaslar kusura bakmayin beni de yanlis anlamayin ama bu gece maclari yapmaniz gerekiyor yani derbi maci cok ozel bir durum degil yani daha baska bir neden olsaydi tamam derdik ama yapabilecegimiz birsey yok,cunku obur turlu uzadikca uzuyor lig,sizin bir maci yapmamaniz demek ligin otomatikman 2 gun daha uzamasi anlamina geliyor...yarin da yari finalleri yapacagiz cunku,uzamasin lig artik daha fazla...

atilla rica ederim arkadasim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 29 Kasım 2008; 14:24:32 >
  • Derbiden Sonra Bütün Maçlar Tamamlanmışta,Sadece Bizim Maç Bekleniyorsa Maçımı Yaparım.Yok Eğer 1-2 Maç Tamamlanmışsa Maçımı Bende Akşam Yapmam...

Derbi Maçı Benim İçin Özel Bir Durum,Ben Maça Bilet Alıp Gitseydim Belkide Gece 12'de Gelicektim.Bu Özel Bir Durum Olacaktı ve Görüyorumki Böyle Bir Durumda Hükmen Vericektiniz...

Birde Yasar'ın Ne Yapacağı Önemli Tabii.Belkide Oda Benim Durumumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 29 Kasım 2008; 14:44:52 >
  • Olabilir evet, eger herkes macini yapmissa ve Senceru ve Yasar kalmissa ozaman maclarini yapmalilar, ok eger daha fazla arkadasin boyle problemi olursa ozaman maci yarin oglene kadadar erteleyebiliriz, ama dediyim gibi, gec olmasin, sabah, oglen olsun.

Ben macimi bugun yapicam tabi.
  • Neyse, ben karismayayim en iyisi.

Campone kardes nasil uygun goruyorsa oyle olsun.
  • quote:

Derbiden Sonra Bütün Maçlar Tamamlanmışta,Sadece Bizim Maç Bekleniyorsa Maçımı Yaparım.Yok Eğer 1-2 Maç Tamamlanmışsa Maçımı Bende Akşam Yapmam...

Derbi Maçı Benim İçin Özel Bir Durum,Ben Maça Bilet Alıp Gitseydim Belkide Gece 12'de Gelicektim.Bu Özel Bir Durum Olacaktı ve Görüyorumki Böyle Bir Durumda Hükmen Vericektiniz...

Birde Yasar'ın Ne Yapacağı Önemli Tabii.Belkide Oda Benim Durumumda...

bak arkadasim dediklerimi dogru anla ondan sonra yorum yap veya cevap ver ok??? demisim ki eger ozel bir durum olsaydi o zaman dusunulur demistim hukmen veririz diye agzimdan bisi cikmadi ama diosun ki eger bilet alip maca gitseydim hukmen verecektiniz diye...carptirma insanlarin soyledigi sozleri ok???

bu gece sadece bir mac tamamlanir ve diger maclar tamamlanmazsa o macin galibi turnuvanin da galibi olacaktir ok?

ne derbi maciymis yaa bu kadar stres yapma senceru,soyleriz bizim cocuklara cok fazla uzmezler sizi merak etme

• Derbiyi Özelden Saymıyoruz Dersen,Maça Gidincede Özel Olmayacağını Sölemiş Olursun.Kimsenin Söylediklerini Çarpıtmıyorum...

İnşallah Dediğin Gibi Olur,Ben Her Türlü Maçımı Yaparım.Yenilsemde Yensemde Problem Değil... Sadece Esneklik İstedim Derbi Maç İçin.Yapmıyorsan Turnuvayı Sen Yönetiyorsun Senin Bileceğin İş.Her Mesajında Bir Sinir,Bir Tersleme... Sakin Ol Biraz,Çabuk Parlıyorsun...

Akşam Görücez Kim Kimi Üzecek...
  • quote:

Derbiyi Özelden Saymıyoruz Dersen,Maça Gidincede Özel Olmayacağını Sölemiş Olursun.Kimsenin Söylediklerini Çarpıtmıyorum...

İnşallah Dediğin Gibi Olur,Ben Her Türlü Maçımı Yaparım.Yenilsemde Yensemde Problem Değil... Sadece Esneklik İstedim Derbi Maç İçin.Yapmıyorsan Turnuvayı Sen Yönetiyorsun Senin Bileceğin İş.Her Mesajında Bir Sinir,Bir Tersleme... Sakin Ol Biraz,Çabuk Parlıyorsun...

Akşam Görücez Kim Kimi Üzecek...

senceru maca gitmek ozel bir durum haftalar oncesinden planlanmis bir durum,o kadar para veriosun yani siradan bir sey degil tabi ki de ozel bir durum ama oturup da tv karsisinda derbiyi izledikten sonra saat 10 gibi oyuna girip macini halletmek cok zor olmasa gerek diye dusunuyorum,ama olur da maci izlemek icin uzakta bi yere gidiosundur,akrabada fln izliosundur ne biliyim gece oradan donmek zor olur o zaman ayri bisi tabi ama evde izledigini dusunuyorum maci,bilmiyorum yaniliyormuyum???beni yanlis anlama hocam benim amacim ligin hayirlisiyla tamamlanmasi yani bi lig kuruoruz bin tane problem cikiyor biliyorsun sen de bunu,sona bu kadar yaklasmisken ligi hayirlisiyla bitirelim diyorum kirdiysam kusuruma bakma,bu aralar yogun bi donem geciriyorum,unide son sinif olunca bir de sinav zamanina denk gelince insanin sinir katsayisi artiyor dogal olarak walla p.tesi iki tane vizem,onumuzdeki hafta toplam 6 tane sinavim var,stresliyim yani anlayacaginiz...aksam icin de guzel bir mac diliyorum,dostca bir mac olmasini temenni ediyorum

• Tamam Dostum Problem Değil...

Maçı Nerde İzleyeceğim Belli Değil.Büyük İhtimal Evde İzlerim Ama Gitsemde Uzağa Gitmicem.

Akşam Maçımı Yaparım Derbiden Sonra...

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçına Gelince,

Dostça ve Güzel Bir Maç Olmasını ve Sonunda Beşiktaş'ın Kazanmasını Diliyorum Bende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 29 Kasım 2008; 15:41:53 >
  • Selamlar... Muhabbetinizi bölmek istemem ama kısa bir şey soracam... Fifa2009'u online oynarken lag oluyor mu? Oyunu sadece online oynamak için alacam çünkü...Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostlord -- 29 Kasım 2008; 16:56:46 >
  • Ilk mac: Valencia (naks-i-Turk) 3 - 1 Manchester City (evil1905)

Ikinci mac: Manchester City 6 (evil1905) - 0 Valencia (naks-i-Turk)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.