Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GS-1905

Ilk mac: Valencia (naks-i-Turk) 3 - 1 Manchester City (evil1905)

Ikinci mac: Manchester City 6 (evil1905) - 0 Valencia (naks-i-Turk)

ILK YARI FINALIST MANCHESTER CITY...TEBRIKLER GS-1905
  • Tesekkurler.
  • manchester UTD (lordmuratlod) 2-6 fiorentina [yunusemredogan]

fiorentina [yunusemredogan] 4-0 manchester UTD (lordmuratlod)

YARI FİNALİ BEKLİOM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostlord

Selamlar... Muhabbetinizi bölmek istemem ama kısa bir şey soracam... Fifa2009'u online oynarken lag oluyor mu? Oyunu sadece online oynamak için alacam çünkü...Teşekkürler.

Al oyna Pasa pasa online
  • oluyo delı gıbı lag oluyo hemdeee
  • Çeyrek Final

1.Maç

Liverpool (Yasar07) 3 - 7 Real Madrid (Senceru)

2.Maç

Real Madrid (Senceru) 2 - 2 Liverpool (Yasar07)

Teşekkürler Maçlar İçin...

Bu Arada Yiğit 2.Maç 2-2 Devam Ediyorduk Bağlantı Koptu 70.Dakikada Arkadaşa 20 Dakika Daha Devam Edelim Dedim Nası Olsa Geçtin Turu Tebrikler Dedi.Israr Etmedim... Artık Hükmenmi Yazarsın,Böylemi Kalır Sen Karar Ver
  • senceru baba senle fınalde oynayak skorların ılgımı cekıyo onu ole ayarlarsınlar
  • şuan online'ım saat 01:30a kadarda yijoe1987 i bekliyecem gelirse yaparız gelmezse , ne olacağına siz karar verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

oluyo delı gıbı lag oluyo hemdeee

Ciddi değilsin umarım bunu söylerken zira bende lag olmadığı gibi oyun gayet hızlı ve akıcı... sanırım sen modemden port açma işlemini yapmadın bundan sonra lagı unutuyor bile insan sadece haftasonları bazı maçlar laglı oluyor yoğunluktan dolayı sanırım ama %95 lagsız oyun...
  • Yiğit Kendi Dedi Gelmeyen Elenir Diye,Şimdi Kendi Yok...

Eleyin Yiğiti Garamalli Bir Üst Turda...

Şanışer Dostum Elbet Karşılaşırız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 30 Kasım 2008; 0:29:42 >
  • ben fifa09 da hiç 10 vs 10 mac yaptıgımı hatırlamıom cunki oynanmıo cok donuo arkadasım fifa08 de bole deıldi ea serverlara bi çare bulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 30 Kasım 2008; 0:30:25 >
  • ya ceyrek fınal macları bugun bıtseydıde yarın yarı fınal maclarını oynasaydık
  • Demek lag olmuyor. Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için. Bir sorum daha olacak. Oyunu 2. el olarak alsam bile sorunsuz online oynayabilecekmiyim? İçinden bir kod falan çıkıyor mu oyunun..Sanki bir kod vardı gibi hatırlıyorum çünkü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostlord

Demek lag olmuyor. Teşekkürler verdiğiniz cevaplar için. Bir sorum daha olacak. Oyunu 2. el olarak alsam bile sorunsuz online oynayabilecekmiyim? İçinden bir kod falan çıkıyor mu oyunun..Sanki bir kod vardı gibi hatırlıyorum çünkü...

2.elde alsan oynayabilirsin Kod felan yok gelmiş geçmiş yüzyılın en iyi futbol oyunu FİFA 09
  • garamalli85 kusura bakma hocam seni de beklettim,dun aksam maci izlemek icin misafirler geldi,gece de biz de kalinca hicbir sekilde giremedim oyuna tv mesgul oldugundan,hukmen maglup sayiliyorum,garamalli85 yari finale yukselmistir,yari finale kalan arkadaslara tebrikler...

YARI FINAL ESLESMELERI

REAL MADRID - SEVILLA
    MANCHESTER CITY - FIORENTINA
  • iyi bea senceru gelmedı fınalde oynarız artık onunla
  • Son olarak online oynarken bölge farkı varmı?
  • yok
  • Teşekkürler...
  • Garamalli Ne Zaman Yapıyoruz Maçı... ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.