Şimdi Ara

FIFA 09 SUPER LEAGUE---VEE SAMPIYON SANISER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
0
Favori
11.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yunusemre,garamalli yapmadiniz mi arkadaslar final macini???eger bir arkadas yeni bir lig acacak olursa bu ligin tamamlanmasini bekliyor,en kisa surede yaparsaniz macinizi iyi olur,finalde basarilar her ikinize de
  • dün eve geç geldim ondan yapamadık , ama bugün yaparız inşallah
  • diğer lige bende gelirim ekleyın
  • Hadi Beyler Yapın Şu Finali...

Yiğit Yeni Lig'ide Sen Açıyorsun Dime...
  • beyler yeni ligi biraz daha geniş kapsamlı tutalım lütfen
  • Dostum Ne Geniş Kapsamlısı Adamlar Maçlarını Yapmıyor Yarıda Bırakıyor Gidiyorlar... Yapıcaz Geniş Kapsamlı,Ondan Sonra 2 Maç Kaybedenler,Takımı Beğenmeyenler Bırakıp Gidicek...
  • tamam o zaman kendi adıma konuşayım sadece

SAKIN BENİ UNUTMAYIN....!!!!!
  • benim fifa da 2 gün önce geldi.bir sonraki turnuvaya beni eklermisiniz?
    psn: erayt92
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Hadi Beyler Yapın Şu Finali...

Yiğit Yeni Lig'ide Sen Açıyorsun Dime...

Bügün yapıcaz ins
  • ben online 'ım
    hadi yapalım müsaitsen
  • abi update cıkmıs hala ındıremedı net cok yavas baglatıda kopup kopup duruo
  • Tamam Hükmen Garamalli Kazansın...

Şaka Bir Yana Yiğit Bence Biz Yeni Lig'i Açalım.Bunlar Finali Yarın Yaparlar Heralde...

Yani Kayıtları Almaya Başlayalım.
  • eğer yeni bir lig yapılcaksa oyuncu sayısı azalsın bu tarz olmuyo bole ya denk gelmıoz ya takımlar begenılmıo fln filn
  • quote:

Tamam Hükmen Garamalli Kazansın...

Şaka Bir Yana Yiğit Bence Biz Yeni Lig'i Açalım.Bunlar Finali Yarın Yaparlar Heralde...

senceru ac hocam sen ligi,almaya basla kayitlari,kurallari da belirle kafana gore yani kac kisi olcak,takimlar kurayla mi olacak vs vs...arkadaslar da bu gece final macini yaparlar heralde sampiyon belli olur,yarin da yeni lige baslanir heralde

• evet kayıtlar başlasın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

senceru ac hocam sen ligi,almaya basla kayitlari,kurallari da belirle kafana gore yani kac kisi olcak,takimlar kurayla mi olacak vs vs...arkadaslar da bu gece final macini yaparlar heralde sampiyon belli olur,yarin da yeni lige baslanir heralde

Yijoe Kuralları Pm İle Yolla Sen Bana...

20 Kişilik Olsun Bence Yine,Sen Ne Dersin ?

Takımlar Kurayla Olsun Herkez Manuyu Alsın İstersen...

Yalnız Sölim Grafikleri Sen Yaparsın Tek Başıma Yönetmem Turnuvayı Haberin Olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 3 Aralık 2008; 0:38:01 >

• abi benide kayıt edin bence 20 kişi cok oluyo diğer kişilere haksızlık oluyo takım fln begenılmıo anlarsınız yani
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

Yijoe Kuralları Pm İle Yolla Sen Bana...

20 Kişilik Olsun Bence Yine,Sen Ne Dersin ?

Takımlar Kurayla Olsun Herkez Manuyu Alsın İstersen...

Yalnız Sölim Grafikleri Sen Yaparsın Tek Başıma Yönetmem Turnuvayı Haberin Olsun...

ilk sayfadaki bastaki kismi kopyala istersen,eklemek istedigin bisi varsa ekle kafana gore.takim secme olayina gelince benim fikrim belli yani herkesin ayni takimi almasina karsiyim ama sen konuyu actigin zaman kayitlar yapilirken herkes istedigini yazsin yani kurayla mi yoksa istedigi takim mi diye ona gore karar verirsin nasil olacagina ok?? bu arada senden ricam ilk ligde maclarini yapmayan arkadaslari lige alma ok? zaten maclarini yapan arkadaslari taniyorsun,yeni arkadaslardan da varsa tanidigin onlarin kayitlarini kabul edersin.20 kisi yeter bence de,grafikleri hallederiz merak etme

• Tamamdır Yiğit.Birazdan Açıyorum Konuyu...
  • beklioz abi
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.