Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yado1907

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

quote:

Orjinalden alıntı: yado1907

fifa 10da 3 büyüklerin stadı olacakmış bir bilgisi olan var mı

Sen nerden duydun ki böyle birşeyi ?

http://boards.ign.com/fifa_soccer/b5726/180982700/p1/

burda gördüm ign formunda ne kadar doğrudur bilmiyorum sorayım dedim

Should demiş.Türkcedeki meli-malı eki yani.Olmalı diyor eleman.Öneride bulunmus sadece.

• Belki şükrü saraçoğlu olur sadece bu oyun için UEFA finali oynandı diye. Zannetmiyorum ama türk stadı olursa şükrü saraçoğlu olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

Belki şükrü saraçoğlu olur sadece bu oyun için UEFA finali oynandı diye. Zannetmiyorum ama türk stadı olursa şükrü saraçoğlu olur.

Artı Olimpiyat Stadyumu olur Fifa kaçtı bılmıyorum ama bir serisinde Olimpiyat Stadını yapmışlardı

Not:Fifa 2003'te de Ali Sami Yen vardı aklıma geldi belirtmek isterim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 15 Haziran 2009; 10:32:55 >
  • Hahaha. Demin international maç yaptım brezilyayla.

Ben de Türkiyeyi aldım tabi ki. 1-0 yeniliyordum, 75. dk da muthiş bi ara pasla nihatın ayağına geldi top kaçar mı, gelişine 90a bi çakmışım

Penaltılara kaldı daha sonra uzatmalarda da gol olmadı. Penaltıda aldım ifadesini gönderdim elemanı. 100 bin küsür puanı vardı
  • Arkadaşlar ön sipariş verecekler hangi siteden verecekler? Eğer shopto ise, fifa10'a ultimate team gibi bir eklenti geldiği zaman yine sıkıntı yaşayacağız.
  • Producer Blog Unveils New Practice Mode

FIFA 10 producer David Rutter has just published a blog entry over at EA SPORTS Football World. The article outlines some of the changes and innovations to expect in next season’s game as well as a nice little description about the new training mode that has been kept under wraps until now.

This year we’re proud to announce that we’re including a practice mode within FIFA 10. Using the Back/Select button from the 1-on-1 arena, you’ll be able to bring up a menu enabling you to choose to play a practice match or set pieces. You can change the number of players on each side, and a little blog exclusive here - it’s multiplayer, too. Only locally though - you can’t have your online friends join your practice match. But 5 v 5 outfield players, on a full size pitch, is now a reality :)

http://www.eafootballworld.com/en_GB/news/FIFA_10_Blog_David_Rutter_1

Kısaca ; Oyuna Yeni Practice Modu Eklenmiş,FIFA 09'daki Gibi Sadece 1-on-1 Olmayacakmış.Practice Modu ve Arkadaşlarımızla Oynamamız İçin 5v5 Online Practice Modu Koyulmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 16 Haziran 2009; 4:45:32 >

• Süper pratik yaparken sıkılıyordu insan.

Fifa bayağı bir yenilkle geliyor hayırlısı bakalım.
  • Şutlar değişse ve kalelerin boyutu değişirse bile süper bir oyun olur
  • Arkadaşlar ön sipariş verecekler hangi siteden verecekler? Eğer shopto ise, fifa10'a ultimate team gibi bir eklenti geldiği zaman yine sıkıntı yaşayacağız.

Bir de dün 3 kez online maç yaptım. Hepsinde de inanılmaz lag vardı, yani bariz bir şekilde hangi tuşa basarsam 1 sn sonra tepki veriyordu. Zar zor yenmeyi başardım adamları. Sizde böyle bir problem oldu mu dün?
  • Açıkçası antrenman modunun daha yeni eklenmiş olması tam bir rezalet.Sadece 'online' olacak olması yenilik olabilir.
  • Beyler ILK OYUN ICI GELDİ ama PC için olanı. Bu sefer grafikleri iyi yapmışlar valla ps3 teki 08 gibi duruyo grafikler. Yalnız oyuncu dönüşleri felan hızlanmış çok daha gerçekçi olmuş. Video nun son saniyesindeki atılan şut ise mükemmel. O mesafeden , açıdan ve o hızla şut 09 ne yazikki atılmıyodu.

VİDEO İÇİN BİR ZAHMET BLOGUMA TIKLAYIN
  • Haber için teşekkürler.Ben o 3s lik video için de dönüşler çok hızlı diyecektim ama millet yine "ne anlaşılır 3s likten" der diye hiç söylemedim açıkçası.Umarım konsolda öyle bir şey yapmazlar.Oyun tam savaş alanına döner bana kalırsa.
  • quote:

Beyler ILK OYUN ICI GELDİ ama PC için olanı. Bu sefer grafikleri iyi yapmışlar valla ps3 teki 08 gibi duruyo grafikler. Yalnız oyuncu dönüşleri felan hızlanmış çok daha gerçekçi olmuş. Video nun son saniyesindeki atılan şut ise mükemmel. O mesafeden , açıdan ve o hızla şut 09 ne yazikki atılmıyodu.

tek kelime ile berbat fıfa 09un makyajlanmış hali

haber için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 16 Haziran 2009; 13:36:12 >

• Çok güzel olmuş şutlar bence. Umarım konsol versiyonunda da bu şekilde olur. Bence çok güzel olacak
  • quote:

Beyler ILK OYUN ICI GELDİ ama PC için olanı. Bu sefer grafikleri iyi yapmışlar valla ps3 teki 08 gibi duruyo grafikler. Yalnız oyuncu dönüşleri felan hızlanmış çok daha gerçekçi olmuş. Video nun son saniyesindeki atılan şut ise mükemmel. O mesafeden , açıdan ve o hızla şut 09 ne yazikki atılmıyodu.

PC versiyonu berbat...

PS3 de umarim böyle olmaz cunku PCdeki Fifa 10 ile PES 2009 un hic bi farki yok neredeyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

Süper pratik yaparken sıkılıyordu insan.

Fifa bayağı bir yenilkle geliyor hayırlısı bakalım.

Hocam ben pratik yaparken sıkılmıyorum doğrusu, oyun müziklerinden istediğimi açıyorum sonra pratik yapıyorum. Favori parçam da Cut Copy'nin Light&Music parçası
  • pc'deki 09'a göre 10 gelişme kaydetmiş, özellikle şutlar bayaa gelişmiş, kamera açısındanda pek bişey anlaşılmıyo zaten. ayrıca kale ağlarında bi değişiklik yokken belkide en komik olan şeyi düzeltmişler pc'de :) oda topun büyüklüğü... 09 da 8 numara topla oynuyolardı resmen :)
    ama ps3 ve 360 oyun içini merakla bekliyoruz :)
  • Kimsenin dikkatini çekmedi mi video da, oyuncu vs stad oranını düzeltmişler ve gayet de istediğim gibi olmuş
  • quote:

sut sistemi cok iy oyundada gelisme var insallah bu sut sistemini konsoldada yaparlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

Kimsenin dikkatini çekmedi mi video da, oyuncu vs stad oranını düzeltmişler ve gayet de istediğim gibi olmuş

Doğru söylüyorsun da ; sanki hız biraz daha artmış gibi.Eğer öyleyse bir anlam ifade etmez.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.