Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransayı alim dedim ribery ile oynayım biraz yok abi adam fos. Ya da ben kullanamadım.
  • Aslında şu ana kadar oyuniçi videonun çıkmış olması gerekmez miydi?
  • işallah depar atarken çalım atılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

kapak fake

Kapak fake değil yeni tanıtıldı oyunu pre order satan tüm sayfalardada bu resmi görebilirsin shopto dahil
  • Konuyu dağıtmayalım beyler
  • Kapak muhtemelen fake, çünkü United bu sene forma değiştiriyor ve eski formaları ile kapağa koymazlar United'dan bir oyuncuyu, alternatif birkaç kapaktan birinde yer alacaksa.
  • Yaf çıksın artık bi video. 3saniyelik videoya bakmaktan bıktım
  • Şut sistemini görelim bakalım gerisi hikaye Geçen ekvator-arjantin macı vardı izleyenler bilir 1. gol uzaktan zımba gibi sag üst köseye gitmişti , oyunda artık bu tip şutların atılabilir olması lazım, üstelik sadece yıldız oyuncularla değil.
  • Yukarda arkadaşın dediği gibi , şutlar düzelmedikten sonra istediği yeniliği yapsın boşuna bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x3x

Şut sistemini görelim bakalım gerisi hikaye Geçen ekvator-arjantin macı vardı izleyenler bilir 1. gol uzaktan zımba gibi sag üst köseye gitmişti , oyunda artık bu tip şutların atılabilir olması lazım, üstelik sadece yıldız oyuncularla değil.

İniesta ve dani alvesin ceza sahası çizgisi üzerinden çok deli vuruşları var. Taktiğini söyleyim hafif önüne ara pas atıyorsun sonra köşeye gömüyorsun, durduğu yerden atamıyor tabi ki biraz koşup enerji toplaması gerek.
  • alışmış milllet PES yüzünde uzaktan kaleyi görünce allah ne verdiyse kareye abanıp gol atmaya... o işler arcade oyunlarda olur..

FIFA'da biraz daha gercekçi düşünerek oynamak gerekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sheva24

quote:

Orjinalden alıntı: x3x

Şut sistemini görelim bakalım gerisi hikaye Geçen ekvator-arjantin macı vardı izleyenler bilir 1. gol uzaktan zımba gibi sag üst köseye gitmişti , oyunda artık bu tip şutların atılabilir olması lazım, üstelik sadece yıldız oyuncularla değil.

senin istediklerin peste yapılabiliyor her oyuncuyla uzaktan gol atmak istiyorsan pes oynamalısın

O iş olmaz çünkü peste sadece şutlar düzgün geri kalan herşey BANA GÖRE fifadan kötü, fifada ise sadece şut sistemi kötü. Yani fifanın sutları duzeltmesi pes'in diğer sorunlarını halletmesinden daha kolay.

bilmem anlatabildim mi

• quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

alışmış milllet PES yüzünde uzaktan kaleyi görünce allah ne verdiyse kareye abanıp gol atmaya... o işler arcade oyunlarda olur..

FIFA'da biraz daha gercekçi düşünerek oynamak gerekiyor...
    neden ki fifa da da ortasahadan atma olayı vardı bu ne kadar gerçekçi

top yuvarlaktır ve futbol da herşey olabilir bence uzakan şutlarda en az pes teki gibi olmalı

• Arkadaşlar birşey sorcam, sadece bende mi oluyor merak ediyorum ben sağa doğru oynadığımda oyuna daha hakimim. Ama devre olup sola doğru oynadığımda topu kontrol etme oranım biraz düşüyor, anlamadım nedendir

Konuyla alakası olmadı ama umarım FIFA 10'da ben de bu sorunu düzeltmiş olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar birşey sorcam, sadece bende mi oluyor merak ediyorum ben sağa doğru oynadığımda oyuna daha hakimim. Ama devre olup sola doğru oynadığımda topu kontrol etme oranım biraz düşüyor, anlamadım nedendir

Konuyla alakası olmadı ama umarım FIFA 10'da ben de bu sorunu düzeltmiş olurum

Oyunun hangi serisiydi bilmiyorum ama, 96 veya 97 olabilir, kale arkası kamerası vardı hareketli, ben de onda yukarı kaleye doğru atak yaparken daha iyi oynar, golleri sıralardım, aklıma geldi şimdi

Akşam 19:00 civarında hep lag olmaya başladı bende ilginç bir şekilde, onu kafaya takmaya başlaıdm şimdi

• PES'teki kaleci çalımlama gerçekten komedi. Ama şut sistemine lafım yok. Yeni şut sistemi umarım PES'tekine benzer.
  • fifa 10da 3 büyüklerin stadı olacakmış bir bilgisi olan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yado1907

fifa 10da 3 büyüklerin stadı olacakmış bir bilgisi olan var mı

Sen nerden duydun ki böyle birşeyi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

quote:

olursa super olur. 2004 te vaardı sanırım sami yen birkaç senede olumpiyatı gorduk yeni nesil hepsini yaparlarsa harika olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

quote:

http://boards.ign.com/fifa_soccer/b5726/180982700/p1/

burda gördüm ign formunda ne kadar doğrudur bilmiyorum sorayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.