Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi çevir ingilizce ye de ea e de gönder bunu belki akıllarına yatar da yaparlar :D:D
  • bu hafta sonu açıklama olacaktı sanırsam gazete ordusu falan gelecekti FIFA 10 gösterilecekti ses yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

EA bile dalga geçiyor Konamiyle artık şu hale bak

PES 2010 dan yeni detayler geldi beyler, oyuncular deve kuşu gibi koşmayacakmış

Pes 09 da büyük tepki alan ve oyuncuların insan gibi değil de odun gibi koşmasını sağlayan "deve kuşu engine" üzerinde çalışan fakat bir türlü istediğini yapamayan Konami ekibi, bu engine i komple silmeyi ve yeniden programlamayı düşündüklerini bunun da ancak 2012 ye yetişebileceğini vurguladı

• quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

bu hafta sonu açıklama olacaktı sanırsam gazete ordusu falan gelecekti FIFA 10 gösterilecekti ses yok

fifa 10 mu gösterilecek, yaw daha çok erken değilmi :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

bu hafta sonu açıklama olacaktı sanırsam gazete ordusu falan gelecekti FIFA 10 gösterilecekti ses yok

zaten ilk defa erken gösterilecek denilmişti yani olan dışı bişey
  • Herhangi bir modda lütfen her maç gündüz olmasın,arada sırada olur tamam da,hep olmasın :)
  • Emirates Stadı varsa bitmiş bu iş.Müthiş oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

EA bile dalga geçiyor Konamiyle artık şu hale bak

PES 2010 dan yeni detayler geldi beyler, oyuncular deve kuşu gibi koşmayacakmış

Pes 09 da büyük tepki alan ve oyuncuların insan gibi değil de odun gibi koşmasını sağlayan "deve kuşu engine" üzerinde çalışan fakat bir türlü istediğini yapamayan Konami ekibi, bu engine i komple silmeyi ve yeniden programlamayı düşündüklerini bunun da ancak 2012 ye yetişebileceğini vurguladı

Hocam bildiim kadarıyla bu "Deve Kuşu Engine" Konami'nin patentli buluşu ve yıllarca bunu geliştirmek için çalıştılar. Şimdi tekrar yeni bir sistem üzerinde çalışmaları mantıksız geliyor bana. Yoksa, yoksa bi dahaki PES'te oyuncular Hindi gibi falan mı koşucak
    Hindi Engine Trade Mark coming soon

• ben her sene pes oynuodum bu sene fifaya döndüm ama yinede peside severim yani pesin kötü olmasi neden sevindiriyor bizi anlamiyorum 2side iy olur insallah 2 iy oyunumuz olur herkes beyendigini oynar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p
    "deve kuşu engine"

• quote:

Orjinalden alıntı: osman29

ben her sene pes oynuodum bu sene fifaya döndüm ama yinede peside severim yani pesin kötü olmasi neden sevindiriyor bizi anlamiyorum 2side iy olur insallah 2 iy oyunumuz olur herkes beyendigini oynar

Aynen bende eskiden PES oynardim bu sene fifa ya basladim... Seneye tercihim buyuk ihtimal Fifa olur... Ama Demo'lar ciksin ona göre karar veririz
  • Benimde canım messi vari 4-5 kişi çalımlayarak ceza sahasına sokulmak geniş alanlarda büyük stat ta top oynamak istiyince pes oynuyorum. 2 oyundanda zevk alıyorum.
  • Bu konu sayesinde heralde yine bu bölümün bağımlısı olcam... Uzun zamandır bakmıyordum buralara
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

Benimde canım messi vari 4-5 kişi çalımlayarak ceza sahasına sokulmak geniş alanlarda büyük stat ta top oynamak istiyince pes oynuyorum. 2 oyundanda zevk alıyorum.

aynen sirf bu yüden elimden cikardigim pesi tekrar siparis verecegim ygelsin diye en öenmliside sampiyonlar ligi icin alacagim
  • 09da yakaladıkları başarıyı umarım geliştirirler
  • deneme
  • Bu Aralar Pek Bilgi Yok FIFA 10 İle İlgili...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

quote:

zaten ilk defa erken gösterilecek denilmişti yani olan dışı bişey

Bu sene ara oyun yapmadıkları için FIFA 10'nu her zamankinden daha erken geliştirmiş olabilirler.
    Ama yinede her zamanki gibi sene sonuna doğru çıkacaktır.

•  FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!]

FIFA 10 Rumours Circulate

Chelsea fans; still bitter from that plonker of a referee ignoring 57,000,000* stonewall penalty incidents last night? (*Rough estimate)

If you’re a fan of FIFA, here’s something that might cheer you up a little bit. Well no, it probably won’t, it would probably take a free six-month early copy of FIFA 10 and UEFA announcing that last night’s match will be replayed to do that. But this is all I’ve got…

Over at Dutch gaming website NG-Gamer, which I’m told is a reputable website, an article has been posted which lists features rumoured to be in FIFA 10. They include, amongst other things; the addition of three new leagues (Argentinan, Romanian and Russian), international management and a stadium builder. You can see the article here.

Does it sound too good to be true? In my honest opinion, yes, but you never know.

Çeviri Geliyor Az Sonra Esatcan'dan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 7 Mayıs 2009; 16:53:48 >

• Chelsea taraftarlari,dun aksamki penalti verilmedigi icin uzgun musunuz?

Eger bir FIFA faniysaniz,sizi biraz da olsa neselendirebilecek bir haberimiz var.Aslinda,sizi bu kadar kolay neselendiremeyiz;sizi neselendirmek icin Fifa 10`un cikmadan 6 ay once verilmis bir kopyasi ve UEFA`nin macin tekrarini aciklamasi gerekir.

Hollandali oyun sitesi NG-gamer`da(duyduguma gore saygin bir siteymis) Fifa 10`da neler olacagina dair bazi dedikodularin oldugu bir makale yayinlandi.Makalede,diger seylerin disinda;FIFA 10`da uc yeni ligin olmasi(Arjantin,Rumen ve Rus ligleri),uluslarasi takimlari teknik direktorluk(bu kismi yanlis anlamis olabilirim;hataliysam soyleyin) ve bir stadyum olusturucusu olacak.Makaleyi Buradan gorebilirsiniz.

Gercek olamayacak kadar iyi mi duyuluyor?Gercek dusuncemi soruyorsaniz,evet,ancak asla bilemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toruk Macto -- 7 Mayıs 2009; 17:03:27 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.