Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iKSBAKs

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Congratulations Bruce Grannec

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!]

Frenchman Bruce Grannec is this season�s FIFA Interactive World Cup winner. Out of a huge number of competitors - over 500,000 people entered the event - Bruce managed to grind his way into this season�s FIWC final, held at Port Olympic in Barcelona, and chalk up a 3-1 win against Mexico�s Ruben Zerecero.

For more information you can visit the FIWC official website; and to read a report on the drama of the final you can click here.

Adam Şampiyon Olmuş Interactive Lig'de...

Bruce Sana Meydan Okuyorum,FIFA 10'da...

Adama kupayı bile gamepad tutar gibi tutmuş..
    Eller artık doğal olarak gamepad şeklini almış oynamaktan...

Evet valla öyle.

• ayrıca gözlüğüde yok :)
  • Gözlük Ne Alaka... ?

Win A Chance To Fly To Vancouver And Play FIFA 10

Deep breath.

EA have today announced an opportunity for anyone from the community who lives in Canada, US or UK to fly with them and attend a FIFA 10 community event held in Vancouver!

As well as play the game, you’ll be able to chat to the team and give any ideas you might have. But most importantly, you’ll have the chance to meet Suffwan as he’ll be attending too! (He didn’t make me write that, honest.)

It’s held between May 26th-29th, so check clear your diary and apply by clicking here. Good luck!

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-series-community-updates/612847-fly-us-vancouver-meet-fifa-team-play-games.html#post8942820

Haber'de "Vancouver'a Gidip,FIFA 10 Oynama Şansınız Kazanabilirsiniz" Diyor...

Ama Sadece Amerika,Kanada ve İngilterede Olanlar Bu Şansı Yakalayabiliyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 14 Mayıs 2009; 16:34:19 >

• her zamanki gibi
  • Oyun Yaklaştı Ama İlginçtir Haberleri Gelmiyor Henüz...

Ama Bir Kaç Cover Buldum ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 21 Mayıs 2009; 3:23:17 >

• kapata ronaldo mu var ya amaaann inş. oyunun içinde ronaldinhonun yerine geçmez, sinir oluyorum bu adamı gördüğümde. fifa 09da bi kere bile mutd almadım bu adam yüzünden. yeni oyunda her oyun başlarken ronaldinho yerine bunun tipini görürsek yandık
  • quote:

Orjinalden alıntı: westblood

kapata ronaldo mu var ya amaaann inş. oyunun içinde ronaldinhonun yerine geçmez, sinir oluyorum bu adamı gördüğümde. fifa 09da bi kere bile mutd almadım bu adam yüzünden. yeni oyunda her oyun başlarken ronaldinho yerine bunun tipini görürsek yandık

merak etme ronaldo pesci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 21 Mayıs 2009; 13:55:15 >

• Yahu şu oyunda top almak kadar saçma birşey yok herhalde. adama ayağını uzatıp topu aldıkları zaman diğer futbolcu bi sarsılıyor sonra bir müddet hakret etmiyor. Böyle saçma birşey olabilir mi yaff?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 21 Mayıs 2009; 14:01:18 >
  • Birde santradan gol atma olayı var bence çok saçma bu olayda kaldırılsın
  • Santradan gol olayı bencede saçma bi an önce onada el atmaları lazım.Tamamen oyun hatası.Kaleciye suç atamazsınız=)
  • Fifa 2010 Hakkında Detaylar

Son iki yıldır kendini aşan ve (bizce) liderlik koltuğunu tekrar geri alan Fifa serisi, Ekim ayında çıkacak olan son oyunu ile gene oldukça iddialı.

Fifa 2010′un oynanabilirliğinden sorumlu kişi olan Santiago Jaramillo resmi forumlarında oyunseverlerin sorularını yanıtladı ve yeni oyun hakkında ilk detayları verdi. Elbette Jaramillo’nun açıklamaları okuyucu sorularıyla ilgili olduğu için, Fifa 2010′un asıl sürprizlerinin henüz açıklanmadığını düşünüyoruz. İşte açıklamanın satırbaşları;

- Manager Mode: Fifa serisinin en önemli tek kişilik oyun modu olan Manager Mode, bu sene daha da gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Daha gerçekçi bir fikstür, etkili transfer sistemi, gelişmiş atmosfer ve oyuncu gelişimi gibi onlarca yenilik yapılacak bu modda.

- Pas Sistemi: Yapımcılar zaten yeterince etkili olduğunu düşündüğümüz pas sistemi konusunda da iyileştirmeler yapacaklar. Fifa 09′daki ara pas sistemi bazı oyuncuları zorluyordu. Bu seneki versiyonda çok daha sağlıklı bir ara pas sistemi yer alacak.

- Top Fiziği: Jaramillo Fifa 09′daki top fiziğinin mükemmele yakın olduğunu düşünüyor ancak zamansızlıktan düzeltemedikleri bazı kusurlar olduğunu ve bunların Fifa 2010′da ortadan kalkacağını söylüyor. Örneğin; top oyunculara çarptığında bazen mantıksız bir hızla geri tepiyor geçen seneki versiyonda. Bunun gibi bazı ufak sorunlar giderilecek.

- Defansif Hat: Bu noktada bir problem olduğu kabul ediyor Jaramillo. Aşırtma bir derinlemesine pas attığınızda, rakip defans sıklıkla çaresiz kalabiliyor ve basitçe gol yiyebiliyoruz. Yeni oyunda gol atmanın bu kadar kolay olmayacağını düşünüyoruz.

- Dayanıklılık ve Nitelikler: Zaten ellerinde mevcut bir kısa dönem-uzun dönem dayanıklılık sistemi olduğunu söyleyen yapımcı, yeni oyunda futbolcuların güç dengesini değiştirecek farklı dinamikler eklemek istiyor. Ancak bunların ne olacağı henüz belli değil.

- Genel Oynanabilirlik: Oyundaki yapay zeka, fiziksel gerçeklik, defans, pozisyon alma, kaleci gibi tüm etmenler üzerinde iyileştirme yapacaklarını söylüyor Jaramillo. Elbette hala oyunseverlerin fikirlerine de açık olduklarını belirtiyor. Eğer Fifa 2010′da görmek istediğiniz yenilikler veya düzelmesini istediğiniz kusurlar varsa EA’i resmi websitesinden bir sıkıştırın

kaynak:www.ps3turkiye.org

• İlk Mesajda Mevcut Bu Bilgi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

İlk Mesajda Mevcut Bu Bilgi...

baktım biraz eksiği vardıı
  • Bide şu kaleciler kırmızı kart görsün artık.. gole giden adamı kaleci düşürüyor...sadece penaltı veriyor hakemler. Erman hocam sormazmı nerde kırmızı kart diye ?
  • adamlar mal mal beklemesin birde inş. arjantin ligi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

birde inş. arjantin ligi olur.

inş...
  • Fifa10 resmi site açıldı.
    http://fifa.easports.com/enGB/home.action
  • Select Your Country diyor ama Türkiye yok ne biçim iş bu ya, bıktım artık bi kerede tanısınlar bizi
  • PC-DVD ikonu göremedim platform ikonları arasında. Zaten Eski nesil çıkacağına hiç çıkmasın PCde daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Select Your Country diyor ama Türkiye yok ne biçim iş bu ya, bıktım artık bi kerede tanısınlar bizi

Greece yaptım TÜRKİYE'ye en yakın ülke diye
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.