Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye ligini oyuna dahil etmelerine rağmen , sitesinde ülke olarak seçmeme imkan tanımayan bir oyunun nasıl alınmasını bekleyebilirler ki?
    İşin ilginci de İngiltere'yi seçmeme rağmen açılan sitede "İ" harfi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 24 Mayıs 2009; 22:04:51 >
  • Umarım şut sisteminde iyileştirmeler yapılmıştır. Bir de grafikler daha iyi oldu mu o zaman tadından yenmez bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Umarım şut sisteminde iyileştirmeler yapılmıştır. Bir de grafikler daha iyi oldu mu o zaman tadından yenmez bu oyun

Şut sisteminden ben gayet memnunum. Tabi geliştirilirse daha iyi olur
  • Sanırım 11 gün sonra E3 fuarında ilk tanıtım yapılcak.
  • ŞAFAK 10
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

inş. oyun pc ye çıkmaznba 2k10 zaten kafadan inş. çıkmaz pc ye çıkınca gördük 2k9 u

bizim konsollarımız var oynayabiliriz ama olmayanlar napacak hiç düşündün mü bunu. zaten nicklerimiz de aynı sayılır tartışmayalım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 26 Mayıs 2009; 15:49:17 >
  • ilk görüntüler

Fifa 10 oyun içi resimler

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!]

• Bende Ekliyordum Şimdi Resimleri,Teşekkürler Bilgi İçin...

İlk Mesaja Eklendi.

http://www.dailymotion.com/user/mototout/video/x9e3at_premiere-video-fifa-2010-foot-jeux_sport
    http://www.dailymotion.com/user/mototout/video/x9e2zw_premiere-video-fifa-2010-foot-jeux_videogames

Bunlarda Videolar...

Fransızca Bilen Yok Mu... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 26 Mayıs 2009; 16:29:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Bir de korner ve ortalarda genelde top %90 kafaya geliyor, ayağa geldiğini nadir gördüm geldiyse de direk gol oldu zaten. Bunu da bence düzeltmeleri gerek.

Ayağa gelmesi için yerden atacaksın.

L1 ile corner kullanırsan veya 1-2 kere ortaya basarsan ön direğe veya yerden açar.
  • Artık teknik direktör koysunlar, futbolcuları muayene eden sağlık görevlileride olsun, bence baştan hata yapıyor bunlar gerçek futbolun içinde, oyunda da olmalı. Ekran görüntülerine bakarsak güzel görünüyor ama sağlıklı yorum yapmak olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Bende Ekliyordum Şimdi Resimleri,Teşekkürler Bilgi İçin...

İlk Mesaja Eklendi.

http://www.dailymotion.com/user/mototout/video/x9e3at_premiere-video-fifa-2010-foot-jeux_sport
    http://www.dailymotion.com/user/mototout/video/x9e2zw_premiere-video-fifa-2010-foot-jeux_videogames

Bunlarda Videolar...

Videolar açılmıyor.

• Gayet açılıyor.
  • resimlerden grafiklerde pek ilerle yok gibi duruyor ama insallah sutlar manager mod felan düzelir saten grafikler iy bence
  • Resimler ve video için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Gayet açılıyor.

Açılmıyor yaff
  • Videolar Açılıyor...
  • Videolar açılıyor mu bilmiyorum ama ben Internet Download Manager ile indirdim. İlk video 19mb filan.
  • Patlayacam haa girmiyor yafff, yasaklanmış galiba ya siz nasıl giriyorsunuz?
  • Proxy Siteleriyle Girebilirsin...

Pek Birşey Kaçırmıyorsun Merak Etme,Bir Adam Konuşuyor Fransızca ve Ekran Görüntülerinden Slayt Var Sadece...

• ÇEVİRİ

Özellikle bu yıl motoru geliştirmek üzere çalışmışlar. Şu an iyi bir motora sahibiz bunu daha da iyi olması için çalıştık. Fifa 10 da en çok uğraşıp geliştirdikleri ise şutlar olmuş.Fifa 09 daki top fiziğinden memnun kalmamışlar. Topun hava ile etkileşimi üzerinede çalışmışlar. Dribble ile adam geçme koymuşlar daha önceki serilerde bu imkansızdı şimdiki oyunda sadece dribble ile adam geçilebilcekmiş. Farklı adam geçme dribble ları koymuşlar messi ve ronaldo vari. Top bizdeyken bizim kontrol etmediğmiz diğer oyuncuların yapay zekası artmış. Gelip çok kolay omuz koyup top kapmaları düzeltmişler. Ayrıca pro mod ve manager moduda düzeltmişler. Örneğin pro modda yaş ve tecrübe etkeni koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 26 Mayıs 2009; 16:58:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.