Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sitede Singapur, Hindistan(bunun olması normaldir aslında), Macaristan bayrakları var, ama yıllardır bu sitelerde Türk Bayrağını göremedik. Bu kadar ps3 oyuncusu var bu ülkede, ama oyunlar yurtdışından alındığı için, Amerikanın, İngilterenin hesabına yazılıyor bu satışlar. Bu yanlışlığı bir şekilde belirtsek, çözüme kavuştursak eminim ki oralarda Türk Bayrağı da yer alacaktır. Ama nasıl...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

Sitede Singapur, Hindistan(bunun olması normaldir aslında), Macaristan bayrakları var, ama yıllardır bu sitelerde Türk Bayrağını göremedik. Bu kadar ps3 oyuncusu var bu ülkede, ama oyunlar yurtdışından alındığı için, Amerikanın, İngilterenin hesabına yazılıyor bu satışlar. Bu yanlışlığı bir şekilde belirtsek, çözüme kavuştursak eminim ki oralarda Türk Bayrağı da yer alacaktır. Ama nasıl...?

Hocam kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz. Aral gibi bir kan emici yarasa olduğu sürece kimse burdan oyun almaz. Shoptodan alınan oyunlar Türkiyenin hesabına yazılmıyor tabii ki..Makul fiyata satsalar sürümden kazanırlar ama illa itekleyecekler kazığı

•  FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!]

Following some probing by JustinYidArmy, and the nod from our PR gurus I can confirm that I'll be flying to E3 in Los Angeles hot on the heels of our community day.

I'll be demoing gameplay and talking about some other features for the event, running June 2nd to June 4th, and the news embargo get's lifted on June 5th - so you can expect a flood of info on FIFA 10 from that point forward.

In the meantime I'm going to go get ready for the community guys arriving tomorrow.

Cheers

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/649093-fifa-10-e3.html

---

Çeviriyi Yapacak Biri Çıkar Mutlaka Ama Kısaca FIFA 10,E3'te Gösterilecek...

• Eleman E3 e gidip orada oyunu oynayacağını ve izlenimlerini aktaracağını söylemiş kısaca.
  • Bu zamana kadar hep fifa oynadım. PS3 üm olmadan önce hep bilgisayarda oynardım fifayı beğensemde beğenmesemde. Ama ps3 ü aldıgım zaman fifayı oynadığımda gerçekten şaşırdım çok hoşuma gitti Özellikle TÜRK LİGİ umarım FİFA 2010 da dehşet bir oyun olucak.
  • bu sefer şamp. ligi ve avrupa ligi olsun ya. hatta lig oynadımızda 1. 2. falan olunca şamp. ligine falan kalabilelim. gerçekteki gibi olsun birazda. en büyük kupa oyunda yok
  • Şampiyonlar Ligi Lisansı Konami'de Maalesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: westblood

bu sefer şamp. ligi ve avrupa ligi olsun ya. hatta lig oynadımızda 1. 2. falan olunca şamp. ligine falan kalabilelim. gerçekteki gibi olsun birazda. en büyük kupa oyunda yok

zaten 1. veya 2. olunca şampiyonlar ligine katılıyoruz?
  • Yeni bilgiler geldi.

Fifa community den 15 kişiyi kanadaya oyunu test etmeleri için çağırmışlar. 7 hazitanda geri dönüyolarmış fifa 10 ile ilgili tüm düşüncelerini-fikirlerini sayfada yazıcaklar. Ayrıca bu kişilerle özel bir röportaj yapılcakmış.

Ayrıca,

Penaltı atış sistemi geliştirilmiş
    Uefa daki gibi teknik direktörler gösterilcekmiş
    Oyuncu değişikliğinde oyuna dahil olan oyuncunun yedek klübesinden gelme sahneleri olcakmış
    11 vs 11 training ve online modları eklenmiş
    Frikiklerde baraj sağ-sola oynatılcakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

Yeni bilgiler geldi.

Fifa community den 15 kişiyi kanadaya oyunu test etmeleri için çağırmışlar. 7 hazitanda geri dönüyolarmış fifa 10 ile ilgili tüm düşüncelerini-fikirlerini sayfada yazıcaklar. Ayrıca bu kişilerle özel bir röportaj yapılcakmış.

Ayrıca,

Oyuncu değişikliğinde oyuna dahil olan oyuncunun yedek klübesinden gelme sahneleri olcakmış

cok tsk ederim anlatiggin icin mükkemel olacak gercekten ama yanliz bütün teknik adamlar olmaz tahminim oyun süpper geliyor nasil bekliyecegim 5 ay

• quote:

Yeni bilgiler geldi.

Ayrıca,

Off Off Özelliklere Bak,İyice Detaylara İniyor EASports.Mükemmel Bir Oyun Geliyor...

• evet ya süper detaylar.büyük ihtimal oyun içinde yedek kulubesinde oyuncularıve teknik direktörü görürürz.birde teknik direktör hareket falan etse pozisyonlara göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

evet ya süper detaylar.büyük ihtimal oyun içinde yedek kulubesinde oyuncularıve teknik direktörü görürürz.birde teknik direktör hareket falan etse pozisyonlara göre.

yok daha neler olsa süper olur fakat adamlar daha bu sene hakemleri koydu önceki serilerde yoktu, ve fifa 09 da fark ettiyseniz zaman zaman frame düsmeleri oluyor eger yedek kulübesini oyunculari teknik direktörleri felan koyarlarsa lagdan oynanmaz gibime geliyor.. ama yaparlarsa hakikatten süper olur.
  • Valla röportajlarda büyük konuşuyolar umarım dedikleri kadar olur.

Bu arada bugün uefa 2008 oynim dedim valla süper geldi statlar çok daha büyükmüş 09 daki gibi her yer ana baba günü değil o yüzden harika öldürücü paslar uzun toplar attım.Topla çok daha fazla oynayıp uzun dribbling ler yaptım. Akşam maç aydınlatmasıda süpermiş. 09 da zenon far la aydınlamıştı sanki ayrıca renkler soluk orta saha nın göbeği aydınlık kenarları karanlık korner bayrağnın ora neredeyse gözükmicek gibiydi. Neyse umarım fifa 10 dada şu küçük stat saçmalığnı ve aydınlatmayı düzeltirler. Şutları zaten kendileri dediği gibi sırf ona yüklenmişler düzeltmek için hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 28 Mayıs 2009; 21:10:50 >
  • e3 te screenshots'lar ve videolar gelirse, ekime kadar bi 10 gb yer ayıriim ben hard diskimde videolar için :))
  • FIFA koleksiyonumu göstereyim dedim hazır 10 u beklerken.
     FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!]

Resimdekiler orjinal, FIFA 99-2000 bir de 2001 vardı fakat CD si kırılmıştı kapaktada Hagi vardı :), 06 ya kadar korsan kullandım 06 dan itibarende nolursa olsun orjinal.

08 ide PS3 te satmak zorunda kalmıştım koleksiyonluk ucuz bi fiyata alıcam inşallah :D
  • Arkadaşlar bu oyun da acaba 720P mi olucak? FIFA Street 3 var ben de 1080P ve grafikler müthiş. EA FIFA 10'da böyle bir şey yapar mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

evet ya süper detaylar.büyük ihtimal oyun içinde yedek kulubesinde oyuncularıve teknik direktörü görürürz.birde teknik direktör hareket falan etse pozisyonlara göre.

yok daha neler olsa süper olur fakat adamlar daha bu sene hakemleri koydu önceki serilerde yoktu, ve fifa 09 da fark ettiyseniz zaman zaman frame düsmeleri oluyor eger yedek kulübesini oyunculari teknik direktörleri felan koyarlarsa lagdan oynanmaz gibime geliyor.. ama yaparlarsa hakikatten süper olur.

Adamlar kusursuz bir oyun yapsalar seneye oyun yapmalarina gerek olmaz

yavas yavas gelisiyor hersey

quote:

Yeni bilgiler geldi.

Ayrıca,

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Şampiyonlar Ligi Lisansı Konami'de Maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 29 Mayıs 2009; 10:13:25 >

• büyük bir heyecan ile bekliyorum oyunu mükemmel olacak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.