Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifa yine 4 nala geliyor konami napacak çok merak ediyorum, yine hazin son, ne olacak bu pesin hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 29 Mayıs 2009; 13:32:13 >
  • Umarım güzel yeniliklerle gelirler..
  • Fifa 10 ile ilgili yeni haberleri blog 'umdan takip edebilirsiniz.

http://fifa10news.blogspot.com/
  • Reklam Yapma Ekrem,Şikayet Ederim...

Benim Konumdan Takip Edebilirsiniz...
  • Senceru bozuk gamepadimle fena olduk yaw aman anlatmayayım :D

R2 basmıyor sprint atamıyorum kesik kesik gidiyo, tuşa basıyorum birden koşmayı bırakıyo yönler düzgün işlemiyor.

Bana ilk maçta attıgın 2. golde hiç kımıldayamadım farkındaysan hiç bir tuş işlemedi kontroller kilitlendi :D

2. maçta en güzel gollerimden bir demet yaptım sana armağan olsun kanka

Kaç atmıştım yav, 6 diye sesler yükseliyor oralardanda tam gelmiyor ses :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 30 Mayıs 2009; 0:01:17 >
  • Adam Birde Utanmadan Yazdı Ya...

Yanlış Yere Yazmışsın FIFA 09 Konusuna Yazsaydın.Hemen Açıklama Yapayım Ama..

Öncelikle Bütün Kadrolar Resetli,Ne Custom Var,Ne Formation.Barcelona'ya Live Season Açacam Diye.Manchester United'ı Bütün Customları,Formationları Bozduk...

Birde Gamepad Bozuk Dedin 1.Maçta Baktım Rahat Kasmadan Yendim.2.Maçta Bişeyler Yiyordum Birde Gamepad Bozuk Dedin Diye Birşey Olmaz En Fazla Yenilirim Dedim.Baktım Skor 3 Oldu,4 Oldu Ondan Sonra Koptu Zaten...

Maçtan Sonra Çıktın Zaten,Bir Maç Daha Yap Diye O Kadar Bekledim,Yapsaydın da Acısını Çıkarsaydım...

Sakın Ha Bu Son Maçı Ölçü Alarak Çıkma Karşıma,Hele Turnuvada Falan Hiç Çıkma.Acıncak Hale Sokarım Kanka...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 30 Mayıs 2009; 0:02:44 >

• Attığım golleri rastgele goller değil yanlız :D

Topu kalecinin üstünden aşırtarak şutlar vs :)
  • Goller Güzelde,Yemek Yemeseydim Adebayor Topu Arkadan Öne Atana Kadar Ayağını Kırmıştım Kaleciyle Kaç Kere...

Dediğim Gibi Sakın Ölçü Alma Bunu,Bir Daha ki Maçımızda Alıcam Anahtarını...
  • İddaadan para gelse direk DS3 alıcam o zaman güzel maçlar yaparız.

Xboxta çok daha iyi oynuyorum onu söyleyebilirim :D, trickler o gamepadle çok daha kolay yapılıyor.

Neyse yarın şampiyon olalım ondan sonra ne halimiz varsa görürüz
  • Titremekten FIFA Oynamazsın...

Yarın Bir Şampiyon Olalım,Gerisi Kolay...
  • Yaf aklıma gelmişken söyliyim şu FIFA 10'da kaleleri biraz büyütsünler, her maçta 4 5 şutum direkte patliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Yaf aklıma gelmişken söyliyim şu FIFA 10'da kaleleri biraz büyütsünler, her maçta 4 5 şutum direkte patliyor

Stat boyutları oyuncularla orantısız olduğu için kalede küçük statta.O yüzden her yer ana baba günü kalecilerde olduğu yerden hem 90 giden topları rahatça çıkarıyo heme bi zıplayışta kale direğini geçebiliyo. Fifa community de sürekli bu şikayet yapıldı umarım dikkate almışlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

quote:

Yaf aklıma gelmişken söyliyim şu FIFA 10'da kaleleri biraz büyütsünler, her maçta 4 5 şutum direkte patliyor

Stat boyutları oyuncularla orantısız olduğu için kalede küçük statta.O yüzden her yer ana baba günü kalecilerde olduğu yerden hem 90 giden topları rahatça çıkarıyo heme bi zıplayışta kale direğini geçebiliyo. Fifa community de sürekli bu şikayet yapıldı umarım dikkate almışlardır.

eger sikayet yapildiysa kesin dikkate aliyorlar ve bunu düzeltecekler büyük ihtimal insallah

• bu şikayet 8 senedir yapılmamışmıki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

bu şikayet 8 senedir yapılmamışmıki :)

EURO 2008 oynamadığın belli
  • quote:

quote:

Hmm anladım hocam, ben de diyorum ben de mi kabahat. Az önce de bi maç yaptım bi frikik üst direkte bir şut da yan direkte patladı

Umarım bunun gibi ufak tefek hatalar düzelir de biz de FIFA 10'la kafayı yeriz

• quote:

quote:

Oyunda kesinlikle orantısızlık var. İzlediğim maçlara bakıyorum, bir de oyuna, alakasız. PES bu konuda oldukça iyi mesela. Umarım bu sene, bu konuda gelişme görürüz.

• quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

quote:

Oyunda kesinlikle orantısızlık var. İzlediğim maçlara bakıyorum, bir de oyuna, alakasız. PES bu konuda oldukça iyi mesela. Umarım bu sene, bu konuda gelişme görürüz.

PES tetde saha pek bir büyük.Bir baştan bir başa koşmam baya bi zaman alıyor.

• Bende 1-2 sene pro futbolculuk yaptım yurt dışında bulgaristan 1. liginde. İnan statlar göründüğünden çok büyük koş koş bitmiyo bunu yaşayan biri olarak fifa oynayınca deliriyorum harbiden çok küçük statlar. Dediğin gibi pes teki statlar bu konuda daha iyi. Ayrıca tester lar geri dönmüş blog sayfamı eklemişsinizdir umarımhttp://fifa10news.blogspot.com/ burdan takip edebilirsiniz.
  • quote:

Bende 1-2 sene pro futbolculuk yaptım yurt dışında bulgaristan 1. liginde. İnan statlar göründüğünden çok büyük koş koş bitmiyo bunu yaşayan biri olarak fifa oynayınca deliriyorum harbiden çok küçük statlar. Dediğin gibi pes teki statlar bu konuda daha iyi. Ayrıca tester lar geri dönmüş blog sayfamı eklemişsinizdir umarımhttp://fifa10news.blogspot.com/ burdan takip edebilirsiniz.

1. ligdemi oynadın helal olsun

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.