Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya euro 2008 oynadım dün gece online 2 maç yani saha boyutu falan pese ve fifa 09 a 10000000000 basar.abi nasıl oyundur o ya.yemin ederim fifa 09 oynayasım gelmedi.uzun pas atıyorum herşeyi yapıyorum euro 2008 de.eğer euro 2008 olanlar varsa turnuva yapalım konu açıp.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

ya euro 2008 oynadım dün gece online 2 maç yani saha boyutu falan pese ve fifa 09 a 10000000000 basar.abi nasıl oyundur o ya.yemin ederim fifa 09 oynayasım gelmedi.uzun pas atıyorum herşeyi yapıyorum euro 2008 de.eğer euro 2008 olanlar varsa turnuva yapalım konu açıp.

evet geçen gün bende oynadım stat boyutu daha büyük o yüzden uzun dribbling ler öldürücü paslar ve süper uzun paslar atılabiliyo
  • Sonunda gaza getirip aldıracaksınız bana GittiGidiyor'dan bir tane EURO 2008
  • al kardeşim ben 20 tl ye aldım.kesinlikle pişman olmassın.
  • Konsolu olupta Euro 2008 oynamayana yazık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kassatura

PES tetde saha pek bir büyük.Bir baştan bir başa koşmam baya bi zaman alıyor.

İdeali o şekilde olmalı bence. Adamlar o kadar hareket koymuş oyuna, karşındaki adamı geçmek için bir hareket yapıyorsun, yarıda kalıyor veya ikinci adamı geçemiyorsun, niye, saha dar, hemen müdahele ediliyor. Oyunu büyük ölçüde kısıtlıyor bence bu orantısızlık.
  • Zaten fifa'nın en büyük sorunu bu bence.. şuttan bile sorunlu bir olay..
  • şu euro 2008 deki şutlar tam balon maalesef
  • Orantısızlık gerçekten büyük bir sorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

Orantısızlık gerçekten büyük bir sorun.

Düzelmiştir hocam böyle bir hata 1 kere yapılır.
  • acaba ne olacak çatlayacaz valla gameplay videosu olma olasılığı yüksek

not: duyumlara göre pes yarın 2010 nun tanıtımını yapacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 1 Haziran 2009; 19:55:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

şu euro 2008 deki şutlar tam balon maalesef

Evet özellikle ortaları yerden açmayı deneyin , oyuncunuzun ayağına ışınlanıyor sanki.Size sadece şut çekmek kalıyor.Boşu boşuna topu havalandırmanıza gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

acaba ne olacak çatlayacaz valla gameplay videosu olma olasılığı yüksek

not: duyumlara göre pes yarın 2010 nun tanıtımını yapacakmış

gameplay'mi :))

yok yaw bi kaç screenshot ve tanıtım videoları koyarlar bence
    birazda bol bol hareket görüntüleri belki :/

• 3 haziranda tester lar oyunu detaylı anlatıcak zaten aşağı yukarı o konuşmalardan neye benziceğni hayel edebiliriz. Şimdiye kadar açıklanan bilgiler kulağa çok hoş geliyor. Tamamen yeni dribbling ve en sonunda en büyük eksik L2 analog kullanmadan dribbling çalımı. Oyuncuların hareketleri daha hızlı. Şut sistemi sil baştan yeni. Yerden gitmeyen ve balon gibi havalanan toplara son. Biz bunu demo çıktığında söyledik herkez karşı gelmişti ne balonu diye yapımcı kendi söyleyince sustular bakıyorum. oyunda bir tane füze gibi yerden giden şut yok her şut havalanarak gidiyo ayrıca yıldız oyuncular hariç diğer futbolcuların çektiği şutlar çok etkisizdi. Her neyse 2 gün sonra süper bilgiler geliyor.

Pes 2010 u ise kesin haber 9 temmuzda japonyada oynatıcaklar.Ayrıca E3 programıda almışlar ilk detaylar ve sanırsam ekran görüntüsü. Pes te bu sene gerçekten büyük değişimler olcak. mo-cap teknolojisi ile yapılıyor ve bunu messi gerçekleştiriyo. Umarım pes te toparlanır güzel olurda 2 tane futbol oyunu oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 1 Haziran 2009; 20:31:09 >

• nedir bu mo-cap teknolojisi acaba :)
  • Son dakika haberi geldi beyler konamiden çok iddalı bir açıklama hemde direk yapımcıdan. Diyorki nex-gen konsolda ilk round u kaybettiğmizi biliyoruz ama pes 2010 ile tahtı geri alcaz diyor. pes 2009 dan sonra nerdeyse tüm çalışanlar kovulmuş yeni takım kurmuşlar bomba gibi gelyomuş. Seneye hem fifa hemde pes oynicaz anlaşılan.

Budur dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 1 Haziran 2009; 20:28:49 >

• mış muş kuş,,, Lütfen haberi okuduğunuz linki post edermisiniz. Kaynak olmadan söylenenlerin güvenilirliği yok malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraBöcü

mış muş kuş,,, Lütfen haberi okuduğunuz linki post edermisiniz. Kaynak olmadan söylenenlerin güvenilirliği yok malesef

Ben kaynaksız haber vermem.
    http://www.jeuxvideo.fr/pes-2010-lionel-messi-infos-actu-279316.html
  • Teşekkür ederim Arkadaşım, güzel fotolar var burada... Fifa 08 (ps3) de ki gibi hareket algılayıcıları takmışlar Messi'ye. Bu arada ben de baya bi heyecan duydum. Umarım Şampiyonlar ligi için bol bol animasyon yaparlar. Bir de Chelsea *London FC* olarak geçmez umarım. Neyse....
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.