Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: orkunbjk

Bence en önemli gelişmeler.
    1- 360° dribbling system
    2- Top Fiziği
    3- oyuncu boyutları %10 küçültülerek sahanın büyümesi

Aynen de %10 çok az geldi bana bi %20 olsaydı daha iyi olurdu gibime geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo

bu bilgilerden yola çıkarsak EA konamiyi yine ağlatacak

Bence de öyle olacak ama Konami de sağlam geliyor sanırım PES 10 ile ama yine de FIFA bir adım önde olcak gibime geliyor
  • Yenilikler nasıl beyler Yeni haberler geldikçe blog 'uma yazıcam ordan alıp buraya koyun sizde haberleri biraz destek olun bana blog için. Senceru dostum koymuş zaten

Bu arada pes oyun içinden yeni bir foto geldi artık oynanış nasıl olur bilemem ama futbolcu modellemesinde 2-3 çağ atlamış. Mükemmel ötesi olmuş birde siz bakın.

zoom layıp daha ince bakın süper özellikle abidal daki veya toure aydınlatmaya bakın zoom layıp ve eto'o

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 3 Haziran 2009; 18:12:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: orkunbjk

Bence en önemli gelişmeler.
    1- 360° dribbling system
    2- Top Fiziği
    3- oyuncu boyutları %10 küçültülerek sahanın büyümesi

kesinlikle
  • Sayılan o üç dikkat çekici özellik dışındaki diğer ufak özellikleri merak ettim bak şimdi
  • bunlar ps2 için geçerlimi
  • Video yok mu video?
  • Arkadaslar,arenada 11vs11 antrenman maclari,duran toplar falan olacakmis.Kaynak:Gamespot`un Fifa 10 Hands-on Linki icin Tikla
  • quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

Arkadaslar,arenada 11vs11 antrenman maclari,duran toplar falan olacakmis.Kaynak:Gamespot`un Fifa 10 Hands-on Linki icin Tikla

Obaraks herkes topa koşar o zaman
  • Arkadaşlar yukardaki fifa 10 inceleme yazıma önemli bir bilgiyi yazmayı unuttum biraz üzülebilirsiniz ama xbox360 versyonun görüntüleri çok daha iyimiş. Tester ların çoğu bunu söyledi kendi yazılarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

Arkadaşlar yukardaki fifa 10 inceleme yazıma önemli bir bilgiyi yazmayı unuttum biraz üzülebilirsiniz ama xbox360 versyonun görüntüleri çok daha iyimiş. Tester ların çoğu bunu söyledi kendi yazılarında.

Teveccüğünüz

Fifa 09 arasında da fark var.Bazı sebepler vardır tabiiki ama olaya farklı bir açıyla yaklaşırsak oyunu kanadalı-abdli adamlar yapıyor ve bu ülkelerde xbox 360 daha popüler

• FIFA 10 EA forumlari acilmistir:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10/

"OHA" diyorum muhtesem bir oyun bizi bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Haziran 2009; 23:22:22 >

• O ne oyle
  • grafiklerde hafif gelisme var gibi gerci grafikler fazla önemli degil benim icin 2. planda.. seyirciler yine karton önemli olan sutlarin düzelmis olmasi ondan sonra let's fifa
  • antreman sahasında artık başka şeylerde yapabilcez nehayet ve şutlarda düzeliyormuş dediklerine göre saha büyüklüğü olayını da hallettilermi tamamdır ver elini 2010
  • DMC' nin verdigi sslerden 2.sinin çimleri bi garip geldi bana. Önceki versiyonlarında daha iyiydi sanki.

Burdakiler çimden çok rokaya falan benziyor
  • O çimler büyük ihtimalle hatalı yapım. Yani oyun daha tamamlanmadı olabilir.

Bu arada resimler güzel ama bişey var beyler. Sanki öyle birşey var ki Fifa 09 u andırıyor?
  • Oyunu biraz şekillendirip max payne'de ki bullet time olsa, ama mantıklı şekilde 1 maçta 2 defa yapılacak ve çalım vs. için kullanılacak bir olsa iyi olur. ayrıca be a pronun managerlik sisteminin düzeltilmesi lazım. Ayrıca şut pas omuz vurup top alma kaleci yapay zekası elden geçmeli.

Ama özellikle be a pro genişletilmeli. New Star Soccer tarzı eğlenceli olmalı.
  • Unutmayalım, oyunun daha %60 - %70 gibi bir kısmı tamamlanmış durumda, umutlanmaya devam
  • O çimlere felan bakmayın Fifa nın grafikleri oyunun gamepaly i tamamlandıktan sonra en son aşamada geliştiriliyomuş tester lar söylüyo oyun çıkana kadar daha iyi bir grafik olucak.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.