Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Senceru

FIFA 10 - Ön İnceleme

hatta testerların yaptığı bir maçta drogba ile birebir kalan reina ceza sahası dışında drogbayı kayıp faul yaparak durdurmuş ve sarı kart görmüş..

Kaleciler yine kırmızı kart görmeyecek yani.
    Oyunun gerçekçi olmayan tek kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diroix -- 4 Haziran 2009; 13:03:08 >
  • Gece video geliyor hayırlısı ile. Fifa 10 ile ilgili son dk haberleri güncel olarak blogum yazıyorum. Arada bir 2 tıklayın dostlar. Yazdan sonra sayfa satın alıp tek fifa sayfası yapıcam herika bir sayfa olucak ödüllü turnuvalar yapıcam amacım fifa 2011 için tester olarak çağrılmak. Bu sene neredeyse tüm fifa sayfalarından temsilciler gitti sneye bende gidicem kafaya koydum
  • Tamam, EA, FIFA 10'da kendini FIFA 09'a göre biraz olsun aşsa yine ortaya mükemmel bir oyun çıkarmış olur ama, oyuncu suratlarına ve grafiklere bakıp da mükemmel bir oyunun bizleri beklediği yorumlarını yapmak bence beklentiyi kendi kendimize boşu boşuna yukarı çekmek demek oluyor.

Eh, müsaade edin de yeni oyunun grafiklerinde o kadarcık olsun ilerleme yaşayalım yani
  • Bunlar oyunun son hali değil ilk başta oynanabirlik yapıyorlarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Tamam, EA, FIFA 10'da kendini FIFA 09'a göre biraz olsun aşsa yine ortaya mükemmel bir oyun çıkarmış olur ama, oyuncu suratlarına ve grafiklere bakıp da mükemmel bir oyunun bizleri beklediği yorumlarını yapmak bence beklentiyi kendi kendimize boşu boşuna yukarı çekmek demek oluyor.

Eh, müsaade edin de yeni oyunun grafiklerinde o kadarcık olsun ilerleme yaşayalım yani

Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz yoksa inadına mı soruyorsunuz anlamadım.

EA henüz oyunun gameplay kısmını halletmiş.Ve testerları çağırarak hem ne yanlış ne eksik diye kontol etmelerini, hem de oyun ile ilgili izlenimlerini insanlarla paylaşmalarını sağladı.Ayrıca yapımcılar testerların fikirlerini ve gördüğü eksiklikleri de not almışlar

• buradaki en çok hoşuma giden şey defans oyuncularını şaşırtmaya yönelik atraksyon oldu.
    çünkü unutmamak lazım ki defans yapmayı belli bir noktadan sonra çoğu oyuncu fifaların tüm serilerinde çözüyor. ve örnek olarak; oyun iki iyi oyuncu arasında oynanıyorsa horoz dövüşü gibi sıkışıp kalabiliyor. çok defa kendimden bilirim kale sahası içinde top langırt topuna döndüğünü. her hareketi ve savunmayı çoğu kişi ezberden yapar gibi yaparak oyunu savunma ve ofansta kitleyebiliyor. zannetmiyorum top çok sıkıştığında bilinçli şekilde tek adam ile savunma yaptığını. ellerimiz ezberden savunmayı yapıyor.biraz kare biraz x biraz oyuncunun ışığını yak söndür .sinirleri ve bileği sağlam olan işi götürüyor. bakalım ezberi bozan bir çok yönlük; hareket kabiliyeti ve özgürlüğü; nekadar etkili olacak çok merak ediyorum ...

merakla bekliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Tamam, EA, FIFA 10'da kendini FIFA 09'a göre biraz olsun aşsa yine ortaya mükemmel bir oyun çıkarmış olur ama, oyuncu suratlarına ve grafiklere bakıp da mükemmel bir oyunun bizleri beklediği yorumlarını yapmak bence beklentiyi kendi kendimize boşu boşuna yukarı çekmek demek oluyor.

Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz yoksa inadına mı soruyorsunuz anlamadım.

Bu nasıl bir hitap tarzıdır böyle

• SAYAÇ SIFIRLANDI SABAHIN 6 SINA KADAR BEKLEDİM VE SABAH TAM ALTIDA SAYAÇ 75 GÜN OLDU. BU TARİH OYUNUN ÇIKIŞ TARİHİ SANIRIM.HERKEZ OYUN İÇİ VİDEO BEKLİYORDU FAKAT SADECE TESTER LARIN ZATEN ANLATMIŞ OLDUĞU YENİLİKLERE DAİR BİLGİLER VERİLDİ SAYFADA.UMARIM KISA BİR SÜREDE VİDEO GELİR.
  • Şimdi bakıyorum fifa 09 ilk çıktığında demo su, oynayıp buraya yazdığım ve çoğu kişinin tam tersini iddaa ettiği oyunun eksiklerini fifa yapımcıları kendi ağızları ile söyleyip hepsini düzelttik diyor şükürler olsun düzeltmişler. Çok önemli olmasada bir eksik daha düzeltilmiş. Kale filesi fiziği. Sizde dikkat etmişsinizdir fileler gergin bir yay gibiydi gol olduğunda top fileden sekip geri dışarı çıkıp bayada gidiyodu. Şimdi çok daha gerçekçi file fiziği yapılmış.

Gol sevinçlerinde ise bir sürprizleri varmış düşündükleri değişik bir şey ama ne yazıkki söylemedi Rutter. Ayrıca bir sonraki oyuna(2011) el ile müdahele etme ve hakem hataları da koymayı planlıyolarmış.
  • Hakem hatası ve elle kontrol bencede olmalı. Hakemler özellikle ev sahibi takım ve ya güçlü takım lehine düdük çalmalı. Tabii ki abartmadan.

Birde daha önce dediğim gibi bullet time olmalı. be a pro ve managerlik geliştirilmeli zevkli hale gelmeli.
    Oyunda yapay zeka taktiksel olarak gelişmiş olmalı.Takımın oynadığı maçın durumuna göre taktiksel anlayışla çıkmalı gerekirse her maç farklı bir taktikle çıkmalı.

Kaleciler çok abuk kırmızı kart olayı ve kalecilerin yapay zekası hareketleri geliştirilmeli.

defans oyuncularının omuz atıp top kapması vs. değiştirilmeli.
  • 19 ağustosda demo geliyo Kesin tarih.
  • Arkadaşlar fifa 10 pc resimleri yada bi açıklama felan gelmedimi hala ?
  • YAVAŞ YAVAŞ GELİR. Umarım düşündüğümüz ve hayal ettiğimiz kadar iyi bir oyun olur.Aslında isteler 1 senede müthiş oyun yaparlar yalnız firmaların 10 yıllık plan programı olduğundan ona göre yavaş yavaş ilerliyorlar.

Örnek -be a pro - hakem hatası söylentisi - ele oynama söylentisi- top fiziği vs.

fifa 200 ile fifa 2010 arasında 10 senelik bir ilerleme yok dikkat ederseniz. Hatta fifa 1998 çığır açmıştı.
  • şu pc ye konsoldaki fifa 09 u çıkarsınlar başka bişey istemiyom...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

19 ağustosda demo geliyo Kesin tarih.

Nasıl bekliycez yaf o kadar zaman FIFA 10 çıksa da sanırım onla birlikte ben 09'u da oynamaya devam edicem, nedense bunun dışında diğer oyunları oynamaz oldum
  • http://fifa.easports.com/enGB/home.action

acildi

DH olarak bu Ankete katilalim "en iyi oyuncu" anketi var sitede tabi ingilizler rooney e vermisler

oylar Ronaldinho'ya simdilerde ortalikta gorulmesede dunyayin en iyi futbolcularindan biriydi !!

ne messi ne de ronaldo
  • demo cok sükür erken gelecek bu oyun eminimki gelmis gecmis en iy futbol smilasyonu olacak
  • demo 19 Ağustosta çıkıyormuş hadi çıldırın ya hareketlensizn biraz başlık.ilk mesajı değiştirin.

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!]

menu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 5 Haziran 2009; 16:12:47 >

• Sürekli Değiştiriyoruz Zaten,Yeni Bilgiler Bulduysanız Yazında Koyalım...
  • mesela demo 19 ağustosta geliyor de
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.