olsun yokardaki arkadasin dedigi gibi bence demo oyundan 2 hafta önce cikmaliki oyununda zevki olsun
quote:
Orjinalden alıntı: ekostros
quote:
Orjinalden alıntı: Salvatuon
Aklıma gelmişken şu yeni FIFA'da Kaleler umarım daha güzel yapılır. Kale filelerini sevmiyorum ben FIFA'nın.
En yukardaki mesajımda bu bununla ilgili bilgi vermiştim.
'Kale filesi fiziği. Sizde dikkat etmişsinizdir fileler gergin bir yay gibiydi gol olduğunda top fileden sekip geri dışarı çıkıp bayada gidiyodu. Şimdi çok daha gerçekçi file fiziği yapılmış.' Bunu bizzat david rutter roportajda söyledi.
Kale fiziği bir yana, estetik olarak da kalelerin daha güzel olmasını istiyorum ben. Mesela PES'te kaleler daha güzel, fileler daha estetik. FIFA çok kaliteli bir oyun ama bu tür ayrıntılara dikkat edilmesi gerek. Mesela maç başlamadan önce hakemin ağları bir kontrol edişi var ki "Demir ağlarla ördük ana yurdu bir baştan"marşını hatırlatıyor resmen
anam anam gümbür gümbür geliyor worlds best football simulation
Kale konusunda ben de bir- iki kelam etmezsem olmaz
Bence de kaleler stadlara özgü olmalı gerçek hayattaki gibi, şu anda oyunda dikkat ederseniz tek tip kale var, ağların genişliği, filelerin tutturulması ve file renkleri (bir tek Della Alpi'de fileler İtalyan bayrağının renklerinde sanırsam) gerçekteki ile aynı olsa süper olur gerçekten de.
Asıl, PES'in ve FIFA'nın PC versiyonlarında olduğu gibi oyunun çevresel özelliklerini customize edebilsek süper olur bence. Reklam panolarının yerelleştirilmesi, yeni topların yapılması, M.United'ın formasına Dünya Kulüpler Şampiyonu arması eklenebilse vs vs vs...
SON DAKIKA ! VIDEO BLOGUMDA LINK IMZAM DA
OYUN ICI GORUNTU GOZUKTU. Oyunu oynayan herkez fifa 09 dan bambaska bir oyun oldugnu ve mukemmel oldugnu soyluyor.Video daki oyun icinde gozuktugu gibi oyuncu dönüş hareketleri hizlamis super gozukuyo.
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
anam anam gümbür gümbür geliyor worlds best football simulation
EA konamiyi pes ettirdi
konami yakında futbolu oyununu bırakırsa hiç şaşırmayın
Arkadaşlar EA bu sene azdı. FNR4 FİFA 2010 NBA 2010 Hepsi dehşet. Tam kıvamında geliyorlar gitti gene paralar
quote:
Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo
Polis akademisinde vardı ya, konami oyunu 2 boyutlu ona dönsünler bence
quote:
Orjinalden alıntı: yesilormancini
Arkadaşlar EA bu sene azdı. FNR4 FİFA 2010 NBA 2010 Hepsi dehşet. Tam kıvamında geliyorlar gitti gene paralar
nba live kaldı mı ya?
quote:
Orjinalden alıntı: K®ATOS
quote:
Orjinalden alıntı: yesilormancini
nba live kaldı mı ya?
Valla dostum ben 2k9 aldım. Gayet güzel. Nba 09 u bilmiyorum. O yüzden karşılaştırma yapamam ama EA adımlarını sert atıyor. Geldiği nokta çok iyi. Eminim NBA içinde güzel şeyler yapmışlardır.
EA'son 2 yılda bayağı yol katetti.Helal ama paralar gidiyor biri dur desin.
Yahu o değil de iki gündür aklıma FIFA 94'deki o güzel çakma oyuncu isimleri takıldı, bir türlü hatırlayamadım
Yok mu yardım edecek birisi
quote:
Orjinalden alıntı: ekostros
SON DAKIKA ! VIDEO BLOGUMDA LINK IMZAM DA
OYUN ICI GORUNTU GOZUKTU. Oyunu oynayan herkez fifa 09 dan bambaska bir oyun oldugnu ve mukemmel oldugnu soyluyor.Video daki oyun icinde gozuktugu gibi oyuncu dönüş hareketleri hizlamis super gozukuyo.
tsk ederim oyun cok güzel geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: 720p
quote:
Orjinalden alıntı: crıstıanoronaldo
Polis akademisinde vardı ya, konami oyunu 2 boyutlu ona dönsünler bence
Fifa10'da çoğu kişi Real Madrid alcak kesin Kaka ve David Villa'yı aldılar ve Ribery ile anlaşacaklarmış buyuk ıhtımal birde C.Ronaldo'yu alırsalar...
quote:
Orjinalden alıntı: şanışer
Fifa10'da çoğu kişi Real Madrid alcak kesin Kaka ve David Villa'yı aldılar ve Ribery ile anlaşacaklarmış buyuk ıhtımal birde C.Ronaldo'yu alırsalar...