Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mahs3R

quote:

Orjinalden alıntı: Ozitech

Yahu o değil de iki gündür aklıma FIFA 94'deki o güzel çakma oyuncu isimleri takıldı, bir türlü hatırlayamadım

Yok mu yardım edecek birisi

Hatirlamazmiyim ya Türkiye'nin meshur forveti Bulla Zamoglu

ali ahmadi

amrahm fetsal

çok komikti ya

• bir de fifa 95 olsa gerek...
    Hakem kart çıkaracakken kaçıyordun sonra yakalyıp kırmızı yiyordun
  • hatırladığım kadarıyla bir kaçtane bug vardı oyunda . ilki, sol kanattan çizgiye doğru giderken ceza sahası ön çizgisyle futbolcunun bulunduğu nokta arasındaki açı kırkbeş derece arasındayken orta yapmaktı. gol kaçmazdı kesin neticeydi ikinci yöntem. ikincisi de,rakip kaleci topu dikeceği sırada önüne geçmek ve böğürden ve ya sırttından bacakdan seken topun gol olmasını izemekti. bulla zamaoğlu efsaneydi.

birde horoz moroz girerdi sahaya hakemden 25 dakika kaçtığımı bilirim. ne günlerdi bea artık o tatlar yok. eskiden ne safmışız yahu. şimdi çoçuklar grafik fps derken biz malak gibi herşeyden zevk alırdık. oyun olsunda önemi yoktu. hey gidi günler hey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

hatırladığım kadarıyla bir kaçtane bug vardı oyunda . ilki, sol kanattan çizgiye doğru giderken ceza sahası ön çizgisyle futbolcunun bulunduğu nokta arasındaki açı kırkbeş derece arasındayken orta yapmaktı. gol kaçmazdı kesin neticeydi ikinci yöntem. ikincisi de,rakip kaleci topu dikeceği sırada önüne geçmek ve böğürden ve ya sırttından bacakdan seken topun gol olmasını izemekti. bulla zamaoğlu efsaneydi.

birde horoz moroz girerdi sahaya hakemden 25 dakika kaçtığımı bilirim. ne günlerdi bea artık o tatlar yok. eskiden ne safmışız yahu. şimdi çoçuklar grafik fps derken biz malak gibi herşeyden zevk alırdık. oyun olsunda önemi yoktu. hey gidi günler hey.

Sahaya ufo falan iniyordu bilgisayardaki oyunda. Orta yapma olayını ben de hatırlıyorum ps1 oynarken yapardım hep.2 kere daireye bas röveşatayı gömerdi ve banko gol olurdu.

• Güzel olucak bu seneki FİFA galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maxıs

Güzel olucak bu seneki FİFA galiba...

Hocam geçen seneki de çok güzel merak etme, halen deli kibin oynuyoruz
  • Oyunu oynayan tester lar - izleyenler fifa 09 dan bambaşka , yepyeni bir oyun olduğnu söylüyo ve fifa 10 u oynadıktan sonra 09 u oynayamamışlar çok kötü gelmiş. Açıkçası ben son dönemlerde fifa 09 dan sıkılmıştım oyunuda zaten sattım. tester ların röportajlarında onlarda söylüyodu stadın küçük olması boş alan olmayışı,L2 analog kullanmadan dribble çalımı olmayışı,boş alan olmadığından sürekli tek top pinpon gibi oynamak,yıldız oyuncular hariç tüm oyuncuların şutları balon gibi uçup gitmesi,uzaklardan gol olmaması bi süre sonra artık insanı çıldırtıyodu ama dediklerine göre fifa 10 gameplay olarak çağ atlamış. 2-3 sendir geliştirdikleri ve öve öve bitiremedikleri 360 derece fiziğini kullanıyor fifa 10 kesinlikle şüpesiz HARİKA bi oyun olcak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

Fifa10'da çoğu kişi Real Madrid alcak kesin Kaka ve David Villa'yı aldılar ve Ribery ile anlaşacaklarmış buyuk ıhtımal birde C.Ronaldo'yu alırsalar...

Aynen bende simdiden öyle düsündüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

Oyunu oynayan tester lar - izleyenler fifa 09 dan bambaşka , yepyeni bir oyun olduğnu söylüyo ve fifa 10 u oynadıktan sonra 09 u oynayamamışlar çok kötü gelmiş. Açıkçası ben son dönemlerde fifa 09 dan sıkılmıştım oyunuda zaten sattım. tester ların röportajlarında onlarda söylüyodu stadın küçük olması boş alan olmayışı,L2 analog kullanmadan dribble çalımı olmayışı,boş alan olmadığından sürekli tek top pinpon gibi oynamak,yıldız oyuncular hariç tüm oyuncuların şutları balon gibi uçup gitmesi,uzaklardan gol olmaması bi süre sonra artık insanı çıldırtıyodu ama dediklerine göre fifa 10 gameplay olarak çağ atlamış. 2-3 sendir geliştirdikleri ve öve öve bitiremedikleri 360 derece fiziğini kullanıyor fifa 10 kesinlikle şüpesiz HARİKA bi oyun olcak.

360 derece fiziği nedir biri açıklayabilir mi?

• Geçen sene manu chelsea idi.

şimdi barca real. Yandık gene. Aslında ps3 de bu dribling olayı aşmış durumda adam uçtumu uçuyor. Bir maçta bir futbolcu ne kadar dribling atıyor ki. Bence bir kıvama sokmaları lazım. ronaldoyu alan kaleye gidiyor biraz abartı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilormancini

Geçen sene manu chelsea idi.

şimdi barca real. Yandık gene. Aslında ps3 de bu dribling olayı aşmış durumda adam uçtumu uçuyor. Bir maçta bir futbolcu ne kadar dribling atıyor ki. Bence bir kıvama sokmaları lazım. ronaldoyu alan kaleye gidiyor biraz abartı.

Ben ronaldoyu tutabiliyorum da gerrardı tutabilene aşk olsun. Adam ferrari gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

quote:

Oyunu oynayan tester lar - izleyenler fifa 09 dan bambaşka , yepyeni bir oyun olduğnu söylüyo ve fifa 10 u oynadıktan sonra 09 u oynayamamışlar çok kötü gelmiş. Açıkçası ben son dönemlerde fifa 09 dan sıkılmıştım oyunuda zaten sattım. tester ların röportajlarında onlarda söylüyodu stadın küçük olması boş alan olmayışı,L2 analog kullanmadan dribble çalımı olmayışı,boş alan olmadığından sürekli tek top pinpon gibi oynamak,yıldız oyuncular hariç tüm oyuncuların şutları balon gibi uçup gitmesi,uzaklardan gol olmaması bi süre sonra artık insanı çıldırtıyodu ama dediklerine göre fifa 10 gameplay olarak çağ atlamış. 2-3 sendir geliştirdikleri ve öve öve bitiremedikleri 360 derece fiziğini kullanıyor fifa 10 kesinlikle şüpesiz HARİKA bi oyun olcak.

Fifa09'da oyuncumuzu 4 ana yon ve 8 arayöne hareket ettirebiliyoruz.Fifa10'da ise belli bir yol yok yani analogla nereye gonderirsek oraya yöneliyor oyuncumuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: quatroxx

quote:

Orjinalden alıntı: 720p

quote:

Fifa09'da oyuncumuzu 4 ana yon ve 8 arayöne hareket ettirebiliyoruz.Fifa10'da ise belli bir yol yok yani analogla nereye gonderirsek oraya yöneliyor oyuncumuz.

aynen doğru.Bugüne kadar ilk kez fifa 10 da oluyo bu. Tamamen özgür yönler o yüzden ronaldo ve messi gibi beklenmedik anlarda küt diye farklı taraflara dönüşler olabilcek yani bu demek oluyoki aynı zamanda fifa nın en büyük eksiği olan dribble çalım. L2 analog kullanmadan sadece yön ile adam çalımlayabilceksin hemde iyi bir fifa oyuncusu isen en sonunda 3-4 kişiyi arka arkaya çalıma dizebilceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 10 Haziran 2009; 15:57:42 >

• bu özellik gerçekçilik bakımından patlamaz inşallah :) 3-4 kişiyi çalıma dizmek, her maç 8 kişi 9 kişiye çıkarsa kaldırırlar valla bu özelliği :)
    ama defans yapan adamda bu özelliği kavrarsa tabi tadından yenmez :) kısacası merakla bekliyoruz şutları ve bu özelliği

ayrıca o testerlar gizli bi kamera sokamamışlarmı yakasına falan :))
  • Süper geliyooor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

bu özellik gerçekçilik bakımından patlamaz inşallah :) 3-4 kişiyi çalıma dizmek, her maç 8 kişi 9 kişiye çıkarsa kaldırırlar valla bu özelliği :)
    ama defans yapan adamda bu özelliği kavrarsa tabi tadından yenmez :) kısacası merakla bekliyoruz şutları ve bu özelliği

ayrıca o testerlar gizli bi kamera sokamamışlarmı yakasına falan :))

Abi bi zahmet defans yapanda yemesin o kadar çalım. Yiyosada laf etmesin valla oyuna ne biçim olmuş diye bıraksın oymasın bilmiyosa. bıktık bu fifada çalım atamama olayından gına geldi tek top tek top sürekli pas. Oyun her sene daha gerçekçi daha olması gereken gibi oldukça çamur atıyolar oyuna çok ayıp. Ben biliyorum oyun çıksın gene burda fifa 08 daha iyidi dicekler hep aynı muabbet. Neyseki yapımcılar işini biliyo oyundan anlayan elemanlar community de. Bu senede sırf o formu 1'e 1 takip için özel grup kurulmuş bomba gibi yapıyolar oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 10 Haziran 2009; 17:01:56 >

• eğer 3,4 kişiyi çalımlayacaksan ben 09'a devam ederim arkadaş.
    pese döndürürlerse oyunu EA e yazıklar olsun yani mis gibi simulasyonu mahvetmezler heralde
  • fifa 09 u satacaktım ama yaz geldi yaz idare edeyim zaten sonrada satamam
  • FIFA 09 satılır mı yahu, adam taş olur vallahi
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.