Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Senceru 19 agustos da demo cikcak diye yazmissin gercekten o tarihde mi cikcak ??? kaynak ?

Sanırım Çıkmayacakmış Bende Düzenledim Zaten,Kaynak : Ekrem...

Bende Onun Yalancısıyım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

quote:

Senceru 19 agustos da demo cikcak diye yazmissin gercekten o tarihde mi cikcak ??? kaynak ?

Bağamı daş atıyon yiğenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 11 Haziran 2009; 12:48:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

quote:

Bağamı daş atıyon yiğenim

Attım,Hadi Çık İşin İçinden...

• Ronaldo'da Madrid'te
  • Mike Takla Fifanın online mode larını hazırlayan dizaynır. Fifainformer'ın yaptığı bu röportajda online mode daki ufak değişikliklerden bahsediyor. örneğin ranked maçlarda kaybeden taraf, kazanan tarafdan daha üstün oynadıysa, neredeyse kazanan kadar ranking puanı alabilecek yani iyi oynayan taraf daha çok ödüllendirilecek, online maçların daha akıcı, lagsız hale gelmesi için geliştirmeler yapılmış ve yeni bir özellikde düşük yıldızlı bir takım alıp sizin takımınıza denk takımlarla maç yapabileceğiniz bir mode eklenmiş. Ayrıca şu an konuşamayacağı yeni bir online mode üstünde çalıştıklarını söyledi

Bu bilgi paylaşıldımı bilmiyorum ama; online da artık yenilsekte puan kazanabiliyoruz demişler... ilginç ....

vallahi birde şu gizlilik mevzunu biraz abarttılar.... resim video vb neyse ver gitsin...

merakımızı ve muhteşem ötesi beklentilerimizi resmen tavan yaptılar. hayal kırıklığına kimse uğramayacağı yönünde kendini şartlamış vaziyette. bende bir fifa sever olarak aksi yönde düşünemiyorum.
    pes biraz fifa 09 ayarına çıkarırsa kendini; inanın kaymalar olur fifadan pese. yani fifanın illaki üstüne koyması şart busaatten sonra. mantar bir durum olmaz inş

• quote:

Orjinalden alıntı: Ertug-TR

menüler için şöle bi gizli video var ama fake'midir bilmem..
    link
    Bu olamaz çünkü fifa 09 un aynısı
  • Konuya Fifa 10'da ilk hangi takımı seçmeyi düşünüyorsunuz adlı anketi eklemek lazım bugün yaşanan haberlerden sonra.
  • quote:

Orjinalden alıntı: şanışer

Ronaldo'da Madrid'te

oha ya cok kötü... herkes Real Madrid'i alcak yandik adam sanki para sic*** zaaten 94M€ ne demek yaa
  • david villa ve Xabi alonso sirada
    fifa olsun pes olsun 2010da takımım REAL
  • hacı david villa yı zaten aldılar ribery transferindede bayern munıch cok katı davrandıgı ıcın askıya alınmıs (cok sukur ) gidişat iyi degil yani bu gidişle fifa10 ranked maca girersen hep real'le oynıcan kaçış yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 11 Haziran 2009; 19:40:57 >
  • Sevmedigim takim aliyor iyi oyunculariLiverpool alsaydi nolurdu haa,nolurdu
  • Önemli olan Real Madrid'i almaları değil , yeter ki Ronaldo veya Kaka'yı abartmasınlar.Onların da diğer futbolcular gibi insan olduklarını unutmasınlar.
  • bebelerin hepsi seçer şimdi Reali

siz hiç fransız takımıyla oynadınız mı soruyorum.
  • ben bi ara Lyon ile oynuyordum... ama benim favori takımım INTER... Zlatan ibrahimovic'ten dolayı... Ama olurda Barça'ya giderse takım değişikliği yapıcam mecburen...

İkiz gibi benziyoruz Zlatan abimle
  • Real Madrid in bu kadar buyuk transferlerinden sonra artık Fifa10 da Santiago Bernabeu stadınıda yaparlar cunkı Fifa09 da yoktu...
  • şu 3 saniyelik gameplay videosu varya onun 1:31. saniyesine bakın 360 derece driplingi görebilirsiniz
  • Ronaldo'yu Alsın Real Madrid,İlk Seçen Ben Olurum...

Bırakın Artık Bu İşleri Bebelerin Hepsi Manchester'ı,Real Madrid'i Seçer Falan...
  • reali alırsa alsınlar.sanki yenmiyorduk manu ve milanı.alırım barcayı barcalarım tüm takımları.
  • Takım seçme ekranında random tuşuna basarak oynayın bakalım bir de, o zaman daha bir zevkli oluyor, tecrübe ile sabittir
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.