Şimdi Ara

FIFA 10 [Ana Konu | The World's Best Football Simulation !!] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.109
Cevap
2
Favori
306.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senceru 19 agustos da demo cikcak diye yazmissin gercekten o tarihde mi cikcak ??? kaynak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

eğer 3,4 kişiyi çalımlayacaksan ben 09'a devam ederim arkadaş.
    pese döndürürlerse oyunu EA e yazıklar olsun yani mis gibi simulasyonu mahvetmezler heralde

işte anlatmaya çalştığım örnek. Gerçek hayattaki bir maçta 3-4 kişi asla çalımlanmıyo ya o yüzden bu arkadaş oyundada olmasın demiş. Ne olsun peki acaba çalımda olmasın sürekli pas atalım tek top langırt gibi başka ne olsun dostum şutlarda balon kalsın hiç geliştirmesinler oyunu daha gerçekçi yapmasınlar.

EA ya hiçte yazıklar olmasın mükemmel iş çıkarıyolar olması gerkenleri her sene oyuna dahil ediyolar ve her sene fifa satışlar çoğalıyo community sayfasında binlerce mesaj bırakıldı sırf şut ve çalım için oyundan anlayan anlıyo olması gerken biliniyo ea da bunu yapıyo senin futbol anlayaşın farklı ise 09 a devam et.

Oyuna çalım atma imkanı verilmiş eğer iyi oynuyorsan 5 tane çalım yemessin.

• fifa 09 hiç sevmediğim bir bug var top sendeyken tam ayağından çıkarırken karşı takımın oyuncusu ona ayak koyduğu anda top uçuyor taçada gitse avutada gitse top karşı tarafa veriliyor. yani hem topun saçma bir şekilde uçması ve hakimin hatası topu karşı tarafa veriyor. anlatabildimmi bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekostros

quote:

pese döndürürlerse oyunu EA e yazıklar olsun yani mis gibi simulasyonu mahvetmezler heralde

işte anlatmaya çalştığım örnek. Gerçek hayattaki bir maçta 3-4 kişi asla çalımlanmıyo ya o yüzden bu arkadaş oyundada olmasın demiş. Ne olsun peki acaba çalımda olmasın sürekli pas atalım tek top langırt gibi başka ne olsun dostum şutlarda balon kalsın hiç geliştirmesinler oyunu daha gerçekçi yapmasınlar.

EA ya hiçte yazıklar olmasın mükemmel iş çıkarıyolar olması gerkenleri her sene oyuna dahil ediyolar ve her sene fifa satışlar çoğalıyo community sayfasında binlerce mesaj bırakıldı sırf şut ve çalım için oyundan anlayan anlıyo olması gerken biliniyo ea da bunu yapıyo senin futbol anlayaşın farklı ise 09 a devam et.

Kim demiş gerçek hayattaki bir maçta 3-4 kişi hayatta çalımlanamıyor diye

http://www.youtube.com/watch?v=Zrao0ROwpAM

http://www.youtube.com/watch?v=ZgqsaDnsEq8

• quote:

quote:

Ben ne demişim?PESE benzerse demişim.PES gibi ver Messiye Ronaldoyu tm adamları geçsin gol atsın yok böyle bişey.Simulasyon diyoruz, arcade demiyoruz.

Ama PES'e benzemez, dengeyi iyi kurarlarsa yılın spor oyunu olur orası kesin.
    community'e bende üyeyim dostum bende okuyorum merak etme

oyun içi bi video yayımlansın o zaman anlayacaz bu kadar tepki vermene gerek yoktu.

• Pes i zaten geçin abi hiç öyle bişey olmaz orda oyunu ilk kez oynayan bile 50 kişiye çalım atıyo. Ama gerçekten fifa nın en büyük eksiği bire bir de adam geçme. 360 derece fiziği ile artık özgür bi hareket alanı olduğu için kabiliyetli , oyunu iyi oynayana 3-4 kişiye çalım atma imkanı sunuluyor. Bu önceki serilerde yoktu dünyanın 1 numaralı fifacısıda olsan oyunda böyle bir özellik yoktu. Tabiki pes teki gibi her atakta zart zurt aynı herkezi geç çalımla olcak hali yok. Bu adamlar işi çok iyi biliyo. Tester lar zaten oynayıp oyunu anlattılar herifler 09 u çöpe atmışlar geri dündüklerinde bir gram zevk vermemiş fifa 10 dan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 10 Haziran 2009; 18:49:38 >
  • quote:

Pes i zaten geçin abi hiç öyle bişey olmaz orda oyunu ilk kez oynayan bile 50 kişiye çalım atıyo. Ama gerçekten fifa nın en büyük eksiği bire bir de adam geçme. 360 derece fiziği ile artık özgür bi hareket alanı olduğu için kabiliyetli , oyunu iyi oynayana 3-4 kişiye çalım atma imkanı sunuluyor. Bu önceki serilerde yoktu dünyanın 1 numaralı fifacısıda olsan oyunda böyle bir özellik yoktu. Tabiki pes teki gibi her atakta zart zurt aynı hepsibi geç olcak hali yok.

İşte ondan şüpheleniyorum dostum ama olmazsa çok iyi olur

bide grafiğe abanmaları şart pes çok ilerlemiş grafiklerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 10 Haziran 2009; 18:48:19 >
  • quote:

quote:

Pes i zaten geçin abi hiç öyle bişey olmaz orda oyunu ilk kez oynayan bile 50 kişiye çalım atıyo. Ama gerçekten fifa nın en büyük eksiği bire bir de adam geçme. 360 derece fiziği ile artık özgür bi hareket alanı olduğu için kabiliyetli , oyunu iyi oynayana 3-4 kişiye çalım atma imkanı sunuluyor. Bu önceki serilerde yoktu dünyanın 1 numaralı fifacısıda olsan oyunda böyle bir özellik yoktu. Tabiki pes teki gibi her atakta zart zurt aynı hepsibi geç olcak hali yok.

Simdi sence Pes'in grafikleri Fifa'nin kinden daha mi iyi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

quote:

quote:

Simdi sence Pes'in grafikleri Fifa'nin kinden daha mi iyi ?

değil fifa biraz daha iyi tabiiki ama fifanın grafiklerde gelişim yapması için illaki pese geçilmesi mi gerekiyor ?

• Bence suan grafik yönünden iyi yeter yani bana (tabi sonra herkesin baska görüsü olabilir... ama zaaten resimlere bakarsak daha canli gibi olacak sanki fifa) Asil önemli olan Gameplay bence... Yani suan cok 8-2 yok 10-5 öyle skorlar olunca kötü oluyor asil onu degistirsinler bence...
  • buram buram kalite kokuyor oyun ağlayacam resmen
  • ya fifa 09 oynuyorum en gıcık olduğum olay adamların beklemesi moloz moloz.ara pası atıyorum havadan adam ayağına gelmesini bekliyor zaten o arada kaybediyor o topu.inş. onu tam ayarlarlar.
  • Grafikler içinde şunu söylicem. Piyasadaki diğer oyunlara baktığmızda çok daha ileri. Mesela gran turismo-resident evil-nba 2k-fps ler bunları görüp fifaya bakınca yetersiz ama genede tatmin edici derecede.

Benim en çok olmasını dilediğim ve çoğu şeydende çok daha kolay olan oyuncu yüzleri. Düşünün danidk pes bile fener-cimbom-bjk nın suratları 1 e 1 yapıyosa fifa neden yapmıyo.Artık nex-gen dedik adamlar aştı olayı bi fb yi bi gs yi alınca bir tek isimlerin aynı olması çok yetersiz-yüzlerde olsa çok daha gaza gelerek heycanlanarak oynarız. Üstelik var olanlardada zaten bi gariplik var suratlar gerçek tasarlanmış olsada bazı oyuncular özürlü gibi. Örnek rooney
  • Bi arkadaş messinin 5 kişiyi çalımladığı videoyu koymuş. Bu tarz şeyler gerçek hayatta var ama binde birdir..Yani messi belki 50 maçından sadece 1 tanesinde 4-5 kişilik defansı yarıp gol atabilmiştir.

Fifa 10 da çalım atabilme kabiliyeti geliştirilsin ama defansın da bi o kadar savunma kabiliyeti geliştirilmeli ki denge kurulsun.

Mesela 2009 da benim 1 defansımı geçer 2. sini geçer 3. de takılır. Defans yapmasını da biliceksin tabi.

09 da çalım kabiliyeti çok iyi değildi İlla ki L2 ye basıp bin tane kombinasyon yapmanız gerekir di ki bu da çok zor bişey zaten.
  • Hava durumlarını kendimiz seçebilcekmiyiz bilgisi olan var mı ?
  • Bide su menüyü degistirseler daha iyi olur... Ben pek beyenmiyom fifa nin menusunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Bi arkadaş messinin 5 kişiyi çalımladığı videoyu koymuş. Bu tarz şeyler gerçek hayatta var ama binde birdir..Yani messi belki 50 maçından sadece 1 tanesinde 4-5 kişilik defansı yarıp gol atabilmiştir.

Fifa 10 da çalım atabilme kabiliyeti geliştirilsin ama defansın da bi o kadar savunma kabiliyeti geliştirilmeli ki denge kurulsun.

Mesela 2009 da benim 1 defansımı geçer 2. sini geçer 3. de takılır. Defans yapmasını da biliceksin tabi.

09 da çalım kabiliyeti çok iyi değildi İlla ki L2 ye basıp bin tane kombinasyon yapmanız gerekir di ki bu da çok zor bişey zaten.

Orası öyle tabi ki. Ben zaten birşeyleri kanıtlamak için koymadım o video linklerini, dediğiniz gibi, gerçekte de ayda - yılda bir olan şeyler o kadar adam çalımladıktan sonra gol atmak. Ama FIFA 09 'da da yapıldığını görmüştüm bir defa, hatta EA 'nın sitesinde haftalık Top 10 Gol 'de birinci seçilmişti. Robinho ile 4 kişiyi geçiyordu. Oynanış gerçekçi ve az kusurlu olsun da, kaç kişi çalımlamışım pek önemli değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

Bide su menüyü degistirseler daha iyi olur... Ben pek beyenmiyom fifa nin menusunu

Çok siyah dimi yaw insanın içi kararıyor
  • menüler için şöle bi gizli video var ama fake'midir bilmem..
    link
  • Oyun içi Video
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.