Şimdi Ara

FIFA 10 Skill Moves (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • areneda çogu hareketi yapiyorum ama maç kamerasına geçince işler degişiyor
  • Arkadaşlar Ben Wc oynuyorumda Bi Farkı yok Değilmi.Birde Eskiden Pes Oynardım Ama Fifaya Geçtim Yeni. Fifada Savunma Nasıl Yapılıyor?

İyi Atak Nasıl Yapılır?
  • goxxxel hocam süper bir rehber olmuş helal olsun diyorum. Benim gibi bir FIFA noobu için paha biçilemez

Şimdilik arenada çalışıyorum ve çoğunu yapıyorum denebilir. Maçta çok zorluyor tabi bir heyecan olur kalıyorum öyle Neyse ona da alışacağız artık. Ben şimdilik arenada takılmayı sevdiğim için senden sektirmeli hareketleri de rica edeceğim. Özellikle chest flick diye bir hareket var, youtube'dan ne kadar baktıysam da beceremedim. Boş bir zamanında yazarsan çok makbule geçer. Aha bu da videosu:

Son olaraktan rehberde tek katılmadığım nokta autta pasla başlamamak. Ben de nadiren öyle gol yiyorum ama %99 dikmeye göre çok daha verimli bir atak gelişiyor.

Tekrardan teşekkürler rehber için, çok hayrı dokunacak

• eline sağlık hocam, ben bu mikrofon olayını sormak istiyorum. arkadaşım ile maç yaparken sağ üstte ben konuşurken ismim çıkıyor ancak arkadaşım sesimi duymuyor? (not: arkadaş da kulaklık yok farketmemesi lazım değil mi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecharı -- 16 Temmuz 2010; 13:53:51 >
  • kim ne derse desin SM bir sanattır arkadaş oynadıgın futbola çekicilik görsellik zevk katıyor sonuna kadar debelencem yapmak için inş. FIFA 11 de bol Sm lerle geçircem
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: ryder

Arkadaşlar Ben Wc oynuyorumda Bi Farkı yok Değilmi.Birde Eskiden Pes Oynardım Ama Fifaya Geçtim Yeni. Fifada Savunma Nasıl Yapılıyor?

İyi Atak Nasıl Yapılır?

Press butonuyla savunma yapılıyor fakat rakip içeri adam kaçırıyorsa bir oyuncuyla kaçan adamı takip etmek, toplu oyuncuya da 2. man press uygulamak etkili bir yöntemdir.

Atak içinse kısa vadede skill move denen hareketleri öğrenmenize gerek yok bunlar çoğunlukla zevk için yapılan genelde 1. sınıf oyuncuların işe yarar şekilde kullandığı hareketlerdir. Kısa paslar, derinlemesine paslar ve modifier+derinlemesine pas kombinasyonu sizi uzun süre götürür.

Anladım Saol Hocam

• çok güzel olmuş eline sağlık...
  • gerçekten harika yalnız dostum hangi tuşların hangisine ayarlı keşke belirtseydin..mesala bende şut iken başka bir arkadaşımda şut , bunun gibi mesala ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atgl34

gerçekten harika yalnız dostum hangi tuşların hangisine ayarlı keşke belirtseydin..mesala bende şut iken başka bir arkadaşımda şut , bunun gibi mesala ..

Bende de şut . Hareketleri anlattıgım kısımlarda tuş konfigurasyonumu yazmam gereken bir nokta yoktu ki dostum, madem istemişsin ben oyunu new alternate tus konfigurasyonunda oynuyorum. Oyundaki kontrolleri ayarladıgımız menüde otomatik olarak var. Bu konfigurasyonda :

: Sut
    : Ara pası
    : Orta yapma
    : Pas
    : Plase vurmak için basılan tuş
    : Ver kaç, aşırtma, adam kacırma, havadan aşırtma için kullanılan tuş
    : Depar
    : Skill Moves'u aktif eden tuş.

• Skill moves ile atılmıs 2 adet güzel gol : Gol 1 , Gol 2
  • Rabona golleri klişeleşmeye başladı ama 2. gol sağlammış tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

Rabona golleri klişeleşmeye başladı ama 2. gol sağlammış tebrikler

ya hep online oynadıgım için attıgım golleri kaydetme imkanım olmuyor. Offline oynadıgım zamanlar da olursa böyle goller kaydediyorum işte
  • guzel paylasim
  • aradığım konuyu buldum teşekkürler. futbolcuların skill levellerine nerden bakıyoruz ?
  • fifa 11 içinde ek birşey eklendi mi SM olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 12 Aralık 2010; 3:20:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxxxel

Skill moves ile atılmıs 2 adet güzel gol : Gol 1 , Gol 2

bu birinci gol hareketi cok güzelmis nasil yapiliyor simdi bulamam ilk sayfadan cok karisik

• Çok sağol hocam.
  • arkadaşlar psp için kullanılabilecek skills bilen arkadaşlar yardım edebilir mi acaba : (
  • Arkadaşlar ben pc'de fifa 11 oynuyorum. malumunuz üzere sizin fifa10'un aynısı. bu rehberde yazan herşeyi burda yazdığı şekliyle fifa11 pc'de yapabiliyorum.

benim sorum virtual pro ile ilgili. score a backheel görevini yapamıyorum. youtube'dan ilgili bir video da seyrettim ama r2'ye basarak kaleciye sırtını dönüp yine ayak üstüyle vuruyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.