Şimdi Ara

Fifa 11-12 Windows 7 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın laptopu var.Sistemi iyi.Bütün oyunları highda açıyor.Fakat fifa 11 ve 12 de oyun içinde dakka 10-15'e gelince kasılmalar başlıyor.Oyun aniden yavaşlayıp hızlanıyor.Akıcı bir şekilde oynanmıyor.Bi fikri olan var mı?
    Ekran kartı ati 6310m
    Vsync kapalı olunca da kasılmalar başlıyor.
    İşletim sistemi windows 7

• Çözümü bilen yok mu arkadaşlar? Hiçbir oyun kasmıyor.Fifa 11 ve 12 very lowda en düşük çözünürlükte bile kasıyor.Oyun süresine göre dakka 15'e kadar filan sorunsuz akıcı oynanıyor.Sonra takılmalar başlıyor.Oyun bi yavaşlıyor aniden hızlanıyor.Isınma sorunu olacağını sanmıyorum.Buz gibi ortamda denedik.Aynı sonuç.Zaten diğer oyunlar hiç kasmıyor.Sadece fifa.
  • Fifa dan kaynaklanan bir sorun o Pc dergilerini takip edersen yoruymlarını bulabilirsin.Aynı şekil benimde zaten mw3 ü extra da açarken fifa yı low ya da medium da açıyorum
  • Sorunun windows 7 den kaynaklandığını düşünüyorum.Benim pc xp.Sistem vasat.Ama fifa 11'i mediumda 60 fps akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.Arkadaşın pc her oyun highda açılırken fifa 11 very lowda kasıyor.
    Keşke bi çözümü olsa.Format da atamıyoruz.Film arşivi var.Yedekleyemiyoruz.
  • Sorun çözülmüştür.Gamebooster adlı programla gereksiz şeyleri durdurduk.Oyun yağ gibi oldu. Pc'nin %40'ı gereksiz yere kullanılıyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.