Arkadasin biri ulke liglerinin sayisi 25 den, 28'e yukseldi demisdi. Gercekten muthis, buda en az 350 ,400 yeni futbolcu demek yaniliyorda olabilirim. EA bir pes sever olarak kutluyorum. Konamiye hala bir anlam veremiyorum. Niye bu lisans olayinin uzerinde durmuyo. Konuyu dagitmak istemiyorum kardeslerim,bir sey merak ediyorum. Bir onceki mesajimdada sormusdum, sorumu yenilemek istiyorum. Fifa 2011 de guzel gelismeler mevcut, Creation Centre mode ve personality + gibi bu ozelliklerin yaninda Fifa 2011 de oyun motoruda degisiyormu bir bilgisi olan varmi acaba ?
personality + yı çok merak ediyorum bence oyuna ayrı bir zevk katacağı kesin
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
Arkadasin biri ulke liglerinin sayisi 25 den, 28'e yukseldi demisdi. Gercekten muthis, buda en az 350 ,400 yeni futbolcu demek yaniliyorda olabilirim. EA bir pes sever olarak kutluyorum. Konamiye hala bir anlam veremiyorum. Niye bu lisans olayinin uzerinde durmuyo. Konuyu dagitmak istemiyorum kardeslerim,bir sey merak ediyorum. Bir onceki mesajimdada sormusdum, sorumu yenilemek istiyorum. Fifa 2011 de guzel gelismeler mevcut, Creation Centre mode ve personality + gibi bu ozelliklerin yaninda Fifa 2011 de oyun motoruda degisiyormu bir bilgisi olan varmi acaba ?
Oyun motoru niye değişsinki Fifa'da.Herkez çok memnun.Esas Pesteki değişmeli.
Firenze Canim kardesim niye boyle tepkilisin, yazdigimda nevar soylermisin? Sadece merak ediyorum arkadaslardan birisi Fifa 2011 de oyun motorunun degisecegini soylemisdi bir onceki sayfalarda bunu teyid etmek icin siz sevgili kardeslerime sormak isdedim. Pekala pes'inde oyun motoru degissin tabiki niye degismesinki olayi pes fifa cekismesine getirecegimi saniyorsan yaniliyorsun. ozellikle ilk mesajimi okursan asla oyle bir niyetimin olmadigini akgilamakda gucluk cekmiyecegini tahmin ediyorum. Butun mesajlarimda belirtiyorum EA nin son donemde yaptigi yenilikleri ayakda alkisliyorum. Sadece bir soru sordum ve bana verdigin cevaba bak guzel kardesim benim senin canin sagolsun.
FİFAAAAAAAAAAAAAAAA
Anladim Firenze kardesim tesekkurederim. Yok bir arkadas Fifa 2011 in oyun motorununda degisiklik olucagini yazmisdida onceki sayfalarda oyuzden sordum demek yanlis bilgi tekrar sagol kardesim .
Belirtmem gerekmiyor , üzerine alınan alınır, hiç umrumda değil.. Kapiş.
her zaman söylemişimdir(daha çok maç yaparken tabi)fifa Tanrı nın biz futbol severlere bir lütfudur,Allah EA sport u onun kıymetli ekibini ve o öpülesi ellerin sahiplerini korusun
o pesçi arkadaşa da şunu söylemek istyorum,,dostum gerçek fifacılar ki bunlar futbolun uzmanlarıdır(pas,şut,oynanabilirlik,grafik vs.konusunda) pes oynayınca attan inip eşşşşeğe binmiş gibi hissederler...sana tavsiyem kendine bir at satın al
yimah pekala agbicigin senin istedigin gibi olsun affet beni agbicigim.
quote:
Orijinalden alıntı: EVREN-FB-
her zaman söylemişimdir(daha çok maç yaparken tabi)fifa Tanrı nın biz futbol severlere bir lütfudur,Allah EA sport u onun kıymetli ekibini ve o öpülesi ellerin sahiplerini korusun
o pesçi arkadaşa da şunu söylemek istyorum,,dostum gerçek fifacılar ki bunlar futbolun uzmanlarıdır(pas,şut,oynanabilirlik,grafik vs.konusunda) pes oynayınca attan inip eşşşşeğe binmiş gibi hissederler...sana tavsiyem kendine bir at satın al
valla ben bu sene hep pes oynadım,en sonunda arkadaşlarımın ısrarlarına dayanamayıp fifa 10 ve world cup'u denedim ilk günler sıkıcı gelmeye başladı ama oyun mantığını kavrayınca ne aptalmışım dedim mis gibi oyun varken pese talim ediyormuşum dedim,fifaya alışmak zor ama alışınca insanın fifadan başkasını gözü görmüyor
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
yimah pekala agbicigin senin istedigin gibi olsun affet beni agbicigim.
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Fazla yüklenmeyin adama. Belli ki hep PC de futbol oynuyor. diyip geçin. Fifa 10 u alıp konsolda 1 maç bile yaptıysa nolıyım
2007 den beri ps3 oynuyorum fifa yı da her sene demolarını indirdim bana göre PES in yanına yaklaşamaz
quote:
Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
quote:
Orijinalden alıntı: EVREN-FB-
valla ben bu sene hep pes oynadım,en sonunda arkadaşlarımın ısrarlarına dayanamayıp fifa 10 ve world cup'u denedim ilk günler sıkıcı gelmeye başladı ama oyun mantığını kavrayınca ne aptalmışım dedim mis gibi oyun varken pese talim ediyormuşum dedim,fifaya alışmak zor ama alışınca insanın fifadan başkasını gözü görmüyor
kesinilkle öyle,işte bizim memleketimizdeki cafelerdeki ps salonlarındaki o bilinçsizce pes te vakit harcayan arkadaşlara doğru yolu göstermemiz gerekiyor,ps salonda soruyorum ya arkadaşım fifa yokmu?cevap:abi getirdik kimse oynamadı pese alışmşlar bende anlamıyorum ne var bu peste YORUMSUZ
quote:
Orijinalden alıntı: Muratti1905
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Fazla yüklenmeyin adama. Belli ki hep PC de futbol oynuyor. diyip geçin. Fifa 10 u alıp konsolda 1 maç bile yaptıysa nolıyım
2007 den beri ps3 oynuyorum fifa yı da her sene demolarını indirdim bana göre PES in yanına yaklaşamaz
Yeğen burası senin torpaklar değel burada harcarlar seni demedi deme geç git yoluna
Adam Ps3 oynuyormuş beyler off of of.
quote:
Orijinalden alıntı: Muratti1905
Fifa 10 oynuyacağıma, futbolu oyununu bırakıp gider pin pon oynarım daha iyi