Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

Demo gel artıık GEEELLL.

Eylülde gelir demo daha dur bakalım
  • quote:

Demo gel artıık GEEELLL.

O değil de EURO 2012 de bi çıkmadı gitti yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Demo gel artıık GEEELLL.

cıvıtmayın
  • Konuya best football game yazmanıza gerek yok.zaten pesi futbol oyunundan sayan yok.tek futbol oyunu fifa yani
  • Fifa11 de gelişme olmayacak mı PES2011'de baya tanıtıma gittiler şunlar bunlar olacak dediler ya fifa11 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Fifa11 de gelişme olmayacak mı PES2011'de baya tanıtıma gittiler şunlar bunlar olacak dediler ya fifa11 ?

Mesaj yazmadan önce ilk sayfaya baksaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Fifa11 de gelişme olmayacak mı PES2011'de baya tanıtıma gittiler şunlar bunlar olacak dediler ya fifa11 ?

En azından ilk sayfaya bakabilirdin gereksiz mesaj atmadan önce

Edit: Ben mesajı atarken üstteki mesaj yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 11 Temmuz 2010; 20:50:36 >
  • quote:

quote:

Demo gel artıık GEEELLL.

World ccup 2014 çıkış tarihi açıklandı ...2014 YILINDA
  • quote:

quote:

quote:

Demo gel artıık GEEELLL.

Sen bu şakayı gt5 konusunda yapsaydın konuyu açan dahil herkes saldırırdı sana orda fanlar çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 11 Temmuz 2010; 21:37:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

quote:

quote:

Demo gel artıık GEEELLL.

Sen bu şakayı gt5 konusunda yapsaydın konuyu açan dahil herkes saldırırdı sana orda fanlar çok

• Su Creation Centre mode ve personality + epey ilgimi cekti. Birde bir onceki sayfalarda arkadaslardan birtanesi oyun motorununda degisicegini soylemisdi, dogrumu ? Oyunu beklemek icin cok sebeb var.
  • Çim renklerinin gözümüzü yormaması ve wc10 u editlemeleri bile yeterli olucaktı aslında ama EA gerçekten ne istenilirse onu yapmaya kararlı gözüküyor.
  • futbol oyunu yapma işi cidden zor iş yaptığınız herşeyi oyunun dengelerini bozmadan eklemeniz gerekiyor misal topu kaldırıp artislik bi hareketle önüne almak güzel ama bunu yapay zeka anlamında açık bırakırsanız ve bunu oyuncular farkederse ki farkeder milyonlarca insan oynuyor o zaman oyununuz tek bi hareketin oluşturduğu dengesizlik yüzünden darmaduman olur (patchler vs var hallolur ama demek istediğimi anladınız işte) işte bu yüzdendirki futbol oyunu yapmak her babayiğit yapımcının harcı değildir ea gerçekten oyun dengelerini sağlam kurabilen bi firma ama bu sefer cidden zorlu bi işe giriştiler başaracaklarınada inanıyorum ama şu personality denen olay beni cidden düşündürüyor sadece görsel anlamda ayırd edici özelliklerin olması iyi olur ama fifa 10 daki oyuncuların yetenek farklılıkların abartılması oyunu bozabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 11 Temmuz 2010; 23:26:23 >
  • Yeni özellikler açıklansa artık heycan artıyor
  • Bol bol gol atmayı eğence olarak sayanlar için PES daha eğlencelidir, futbolu ve futbol oynamayı sevenler için FIFA daha eğlencelidir.

Futboldan hiç çakmayan adam bile en iyi takımı aldığında PESte vasat bir oyuncuyu yenebilirken, FIFA'da futbol oynamayı ne zaman nereye pas vereceğini bilmeyen adam yenilmeye mahkumdur.

Oynanabilirliğe hiç girmiyorum, zira PES'in oynanabilirliğini istesem Super Sidekicks 4 oynardım. Onda da koştukça bar dolardı süper şut falan olayı olurdu tıpkı PES
  • Pesboylar bastı anam yetişin

Pc'de metin 2 knight online oynayıp da yanlışlıkla yolu Playstation bölümüne düşen kişinin şizofrenik hali.
  • Aha başladı demo gelciler, oyun çıksıncılar. Artık tüm sayfalar bunlarla dolar. Öyle deyince daha hızlı çıkıyor oyun. Bide forum burası yani msn filan değil
  • FIFA 11 de Create a Team yani kendi yarattığın takımla Master League olayı geliyor değil mi arkadaşlar ?
    O çok hoşuma giden bi olay , FIFA da atmosfer konusunda çok başarılı bi oyun .. Pes'in Master League'inden kat kat iyi olacaktır eminim.
  • ben sıkı bir fifa fanatiğiydim ve online da da kolay kolay devrilmezdim.Ama çevre baskılarına dayanamayıp pese döndük bakalım fifa11 gelince ne olucak.Allahım aklıma mukayet ol
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.