Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle şey mi olur yav. İki versiyona aynı motoru aynı grafikleri vs. kullanacak ama ufak tefek farklar olacak. Şu ana kadar hiçbir oyunda öyle bir şey görmedim. (Not: Eğer bahsettiğiniz oyun PC ye 6 ay sonra filan çıktıysa sözüm geçerli değil )
  • Fifa yokken pes vardı bu fifacılar 4 sene önce pes oynarken fifaya sövüyodu şimdi fifa oynayıp pes e sövüyolar garip .. arkadaşım sen oyna fifanı karışan yok...
    Ama sen ne karışıyosun adamın pes keyfine.. İnşallah pes ilerde fifayı geçerde bu fifa fifa diye yırtınıp pes oynayanlara laf edenler ettikleri lafları tek tek yutarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: uq4l4

Fifa yokken pes vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Fifa yokken pes vardı

Nicke bakmak yeterli. Eminim genç (genç lafını profilindeki öğrenci ve jojuk gibi ifadeler için kullanıyorum, jojuk ne demekse artık, bir de uq4l4 var o ayrı mesele, kendisi "cix" oluyor tabi böyle konuşunca)(ha benim de yaşım 21 ama "jojuk" veya "uq4l4" yazamadığımdan aynı gençlikte hissedemiyorum) arkadaşımız oyun dünyasına 2005-2006 yıllarında falan atıldı en fazla. ya da Winning Eleven ile başlamış olabilir 2002 de falan belki.

Bilmiyorum arkadaş o zamanlar hayattamıydı fakat FIFA'nın geçmişi taa 1993lere dayanır. Hani PES'ten 12 yıl önce falan FIFA vardı yani. 97den beri de en zevkle oynadığım oyunlardan biri olmuştur FIFA. PCde de 2005e kadar falan FIFA gayet iyiydi benim için.

PES6 ile FIFA devri kapandı bir müddet sonra konsola 2008de FIFA yine PESten üstün bir seri yaparak girdi ve o gün bugündür FIFA benim gönlümde eski yerinde, gerçi hiç kaybetmemişti de işte ne demişler Koyunun olmadığı yerlerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Aynen o hesap.

• konsoldaki FIFA yi farki bir ekip PC ye port edecek iste..

tabi PC de olmayan ozellikler olacak Konsollarda ;) mesela Personality+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Temmuz 2010; 7:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

konsoldaki FIFA yi farki bir ekip PC ye port edecek iste..

tabi PC de olmayan ozellikler olacak Konsollarda ;) mesela Personality+

DMC personalty özelliğinin pc de olup olmayacağı belli değil,ama konsola özgü bi kaç mod olabilir
  • Personality ne oluyor arkadaşlar ?
  • [DMC] Oyunun pc'ye çıkacak olması, seni çok sinirlendirmişe benziyor. İki mesajından biri yok pc'de şu olmayacak, yok konsoldaki daha iyi olacak vs. Oyun pc'ye konsoldakinin aynısı gibi gelse, senin ne kaybın olur ki?
  • Maddi kaybı olur laf olsun işte konsoldakinin aynısı çıkacaktır pc ye bendede konsol var bak pc de şöle olucak böle olucak demiyorum bir kere mantık var adam neden ugraşsın pc de eksik veya fazla özellik olsun diye aynısını çıkarıp sürecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

Personality ne oluyor arkadaşlar ?

Şu soruma bi cvp verin beyler..O kadar yorum yazıyosunuz şu küçük soruya bi cevap vermiyosunuz insaf ya..
  • dostum sanırım kişinin kendi özellikleri yani oyunda iyi oyuncuyla kötü oyuncu arasındaki farkın fifa 11 de daha belirgin olucağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Maddi kaybı olur laf olsun işte konsoldakinin aynısı çıkacaktır pc ye bendede konsol var bak pc de şöle olucak böle olucak demiyorum bir kere mantık var adam neden ugraşsın pc de eksik veya fazla özellik olsun diye aynısını çıkarıp sürecek

Yani, birde anlamadığım; ben ps3'e para verdim, onlar bedava oynayacak diyenler var. Yahu biz bu bilgisayarları çöpten toplamadık herhalde. Belki büyük bir çoğunluk ps3'ten daha pahalı sistemler kurdu. Adam oyunu orjinal aldıktan sonra, konsol olmuş, pc olmuş farketmez.
  • Futbol oyunlarına pc de fifa 99 ile başladım benim için herzaman fifa pesten iyidir 4 sene öncesine kadar pes gibi rezil bir oyundan haberim bile yoktu bir arkadasta gördüm açtım oynadım bana çok basit geldi hemen kapadım dahada elimi sürmedim.Fifa serisinde oynanmayacak kadar kötü olan tek oyun fifa 10 , çimler çok kötü olmuştu oyunu hemen sildim ps3e geçiş yapdım .
  • Fifa konusu gene PES efsanesine sallama konusuna dönmüş.
    PES olmasaydı bugün oynadığımız, Fifa'nın oynanabilirliği yerlerde sürünüyor olurdu. Zamanında PES'i yakalamak için Konami'den programcı transfer etmişti EASports. Fifa08'den sonra oynanışı düzelmeye başladı Fifa serisinin. Önceki serileri PES ile kıyaslamak doğru değil.
  • quote:

quote:

Personality ne oluyor arkadaşlar ?

Şu soruma bi cvp verin beyler..O kadar yorum yazıyosunuz şu küçük soruya bi cevap vermiyosunuz insaf ya..

Aç bak kardeşim sanki devlet sırrıymış gibi soruyorsun. Oyun hakkında bilgi edinmek istiyorsan önceki sayfaları oku.
  • Önceki sayfalarda o kadar detaylıca anlatıldı Personality+'nin ne olduğu ama hala bakmaya üşenip ne olduğunu soran, sonra da cevap gelmiyor diye kızanlar var.
  • Arkadaşı azarlar durumdasınız, bi kaç kelimede ne oldugunu anlatırdınız. paylaşımcılık bu

Awesome şu asabiyetini atamadın üstünden gitti her mesajın agresif
  • İnş adam gibi yapar, herkes pcde ki gibi sanıyor fifayı ps3'te.
  • quote:

Fifa yokken pes vardı bu fifacılar 4 sene önce pes oynarken fifaya sövüyodu şimdi fifa oynayıp pes e sövüyolar garip .. arkadaşım sen oyna fifanı karışan yok...
    Ama sen ne karışıyosun adamın pes keyfine.. İnşallah pes ilerde fifayı geçerde bu fifa fifa diye yırtınıp pes oynayanlara laf edenler ettikleri lafları tek tek yutarlar

Benim için hep FIFA vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Fifa konusu gene PES efsanesine sallama konusuna dönmüş.
    PES olmasaydı bugün oynadığımız, Fifa'nın oynanabilirliği yerlerde sürünüyor olurdu. Zamanında PES'i yakalamak için Konami'den programcı transfer etmişti EASports. Fifa08'den sonra oynanışı düzelmeye başladı Fifa serisinin. Önceki serileri PES ile kıyaslamak doğru değil.

Tamam onlar haksız diyelim, sen çok mu haklısın?

FIFA 11 PC ile aynı olacak konusunda durduk yerde bu mesajı atan sen değil misin?

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

bu grafiklerler gelmesin, plastik futbolcularla maç yapmak komik olur...

------

GencayA'nın küçüklüğünü bilirim, ben FIFA'cı yetiştirdim onu benim öğrencim o.

Xbox alırken pes mi fifa mı diye açtığı konu hala aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 11 Temmuz 2010; 13:32:58 >

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.