Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşeyi geçtim hani Şu be A pro mod'da istediğimiz takımdan başlamayalım ya!

Pes gibi başlasın hoca oyundan alsın Fifa da 90 dk top oynuyoruz ya!
  • Be a Pro öyle napalım. Farklı yani revizyona uğramış hali gelebilir Become a pro yani PES teki gibi o da çok güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Be a Pro öyle napalım. Farklı yani revizyona uğramış hali gelebilir Become a pro yani PES teki gibi o da çok güzel olur.

Legend Demek İstedin Galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

quote:

Sen FIFA için konsol alsaydın emin ol sen de üzülürdün, insan o kadar para verince dişinden tırnağından artırıp haliyle biraz bencil oluyor.

Evet sanada katılıyorum bende FIFA için konsol aldım ve bende PC ye aynı şekilde çıkmasını isteyenlerden değilim..Konsol almaya paraları olmayanların ne suçu var diyceksiniz ama, biz konsola para vermişiz bi ayrıcalığımızın olması gerektiğini düşünüyorum haksız mıyım ?

Ben de böyle düşünüyorum hocam da biraz önce tam tersini söylüyordun?

Yok hocam diyorum ki..Konsolu olmayanlara yazık ama bizede yazık.Biz o kadar para vermişiz ps 3 e bizim bi ayrıcalığımız olmalı diyorum..Pc ye next gen olarak gelsin..Konsolalra next next gen gelsin =))

bu ne sacma dusunce ya ıyı guzel o kadar para verdın de sadece fıfa ıcın mı verdın gıt bı kz2 3 u gelyo onu oyna bı ton kalıtelı ex oyunları var onları oyna onları zaten pc oyuncuları oynyamıcak bırak barı fıfa yı oynıyalım dımı bu kadar bencıllık olmaz madem cok zoruna gdıcek vermesydın hocam ps3e para o halde pc ye cıkınca para kaybedcek veya kazanmıcaksın o halde neden ıstemıyosun yanı ulknın dustugu hale bak aptal bı konsol ıcın proletarya yı dıslıyabılıyo bız senın gıbı elıt degılız affola o halde kalıtelı oyun oynamaya hakkımız yok dımı dogru ya unutmusum.

Bu oyun için ps 3 aldım ben pc ye çıkacagını bilseydim almazdım..ve benim gibi bir çok kişi bu oyun yüzünden ps 3 aldı..kz 2 felan için almadım..fifa olmasaydı ps 3 almıycaktım..Bize bi ayrıcalık yapmaları gerek..Kz 2 bende var ama fıfayı oynadıgım kadar ps 3 te hiç bi oyunu oynamıyorum..

hocam beni tanıyorsundur herhalde 1 yıl önce sen bana ps2 alıyorum konusunda "para biriktiriyoz ps3 alıcaz ama zor" demişdin gerçekden aldınmı ps3. aldıysan sağlıkla kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

hocam beni tanıyorsundur herhalde 1 yıl önce sen bana ps2 alıyorum konusunda "para biriktiriyoz ps3 alıcaz ama zor" demişdin gerçekden aldınmı ps3. aldıysan sağlıkla kullan

Çok teşekkür ederim dostum :)) Aldım dostum çok şükür..Ve hiç pişman değilim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 10 Temmuz 2010; 11:35:07 >
  •  FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

orkunbjk arkadasimin verdigi bu resim oyun icindede ayni olucaksa fizik ve Moiton-Capture acisindan muhtesem bir gelisme olarak gorebilirmiyiz. Cunki futbolcunun resimdeki durus sekli bile topla hareket ederken karekterin kendine belli bir aci sagliyabildigi gozume ilk takilan onemli unsurlardan birisi. Gerci Fifa 2011 de oyun motorunda bir degisiklik olmamis 2010 ile ayni oyun motorunu kullandigini belirtmisdi arkadaslardan bir tanesi, fakat WC ve Fifa 10'dan dahada iyi gelisim sureci yasadigi ve bunun meyvelerini sonbaharda toplayacaga benziyor EA . Hadi hayirlisi pes sever olarak en az bir Fifa sever kadar merak ediyorum dogrusu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 10 Temmuz 2010; 12:17:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

orkunbjk arkadasimin verdigi bu resim oyun icindede ayni olucaksa fizik ve Moiton-Capture acisindan muhtesem bir gelisme olarak gorebilirmiyiz. Cunki futbolcunun resimdeki durus sekli bile topla hareket ederken karekterin kendine belli bir aci sagliyabildigi gozume ilk takilan onemli unsurlardan birisi. Gerci Fifa 2011 de oyun motorunda bir degisiklik olmamis 2010 ile ayni oyun motorunu kullandigini belirtmisdi arkadaslardan bir tanesi, fakat WC ve Fifa 10'dan dahada iyi gelisim sureci yasadigi ve bunun meyvelerini sonbaharda toplayacaga benziyor EA . Hadi hayirlisi pes sever olarak en az bir Fifa sever kadar merak ediyorum dogrusu. :)

Hayır, resmi açıklama bile yapıldı. Adamlar 2 yıldır konsoldaki oyun motorunu PC ye optimize etmeye çalışıyorlarmış. Yani oyun motoru tamamen farklı olacak bu sene. Aynı motoru kullanacaklarını nerden çıkardın?

• Guzel kardesim celallenme hemen :) yazimi bir kez daha oku lutfen. Ben zaten bir arkadasin yazisini gordum ona istinden yazdim oyun motorunun degismeyecegini belirtmisdi. Zaten orkunbjk arkadasimin verdigi bu resimde gelisimin gun gibi ortada oldugu belli. Bu gelisimin farkina varip soru seklinde Moiton - Capture ve oyundaki fizik gelisimden bir bilginiz varmi gibisinden yaklastim olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 10 Temmuz 2010; 12:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Guzel kardesim celallenme hemen :) yazimi bir kez daha oku lutfen. Ben zaten bir arkadasin yazisini gordum ona istinden yazdim oyun motorunun degismeyecegini belirtmisdi. Zaten orkunbjk arkadasimin verdigi bu resimde gelisimin gun gibi ortada oldugu belli. Bu gelisimin farkina varip soru seklinde Moiton - Capture ve oyundaki fizik gelisimden bir bilginiz varmi gibisinden yaklastim olaya.

Yok ben zaten sakin bir şekilde yazmıştım. Yazım biraz sinirlenmişim gibi gösteriyor galiba
  • Arkadaşlar konunun tamamını okuyamadım. Bu sene FIFA'nin PC'de next-gen olarak çıkması gibi bir ihtimal var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®
    Arkadaşlar konunun tamamını okuyamadım. Bu sene FIFA'nin PC'de next-gen olarak çıkması gibi bir ihtimal var mı?

Öyleymis.
  • Nurullah_198 senin canin sagolsun kardesim benim :) Sonucda guzel bir futbol oyunu bizi bekliyor. £se® evet hatta pc versiyonu hakkinda yeni bir baslik actilar burdan ulasabilirsin.http://forum.donanimhaber.com/m_41118923/mpage_3/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

quote:

quote:

İnşallah hiç gelmez çünkü her sene dayanamayıp oynuyorum ve full oyunu oynayınca hiç şaşırmıyorum. Bunu zar zor WC 2010 da yaptım, turnuvanın başladığı gün oynadım oyunu ve öncesinde hiç demoyu oynamamıştım... İnşallah bu senede kendimi tutarım.

Hatırladım şimdi bak ikimiz de aynı şeyi yapmıştık Xbox bölümünde muahbbeti olmuştu.
    Çok daha iyi oluyor valla ben demonun yüzüne bile bakmayacağım.

Dimi oyun çıkınca ne güzel daha önce hiç oynamamış oluyorsun ve en önemlisi her şey full yapamayacağın bir şey yok

tamamda insan dayanamaz ki

marketplace de demo beni indir indir diye bagiracak

Kotalıya geç o aylık

• Resim kesinlikle tartışma amaçlı değildir.Ama FIFA gerçekten yüz tasarım/yapım konusunda gerçekten başarılı...FIFA'dan daha çok yüz istiyoruz..!

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!
  • Bir de PES'in yüz modellemeleri daha iyi diyor ya bazıları...
  • PES'deki oyuncu suratlarının alayı özensiz,çamurumsu,ruhsuz olduğu için çeşit fazla...
    FIFA'da ise tam tersi özenli,temiz,ruhlu yüzler ama çeşit az...
  • Temiz ruhlu cocuklar,hepsi birer cami yaptirmis. :) Saka Caner9503 kardesim :) Haklisin soldaki resim daha net ve daha ayrintili gozukuyor. Bir sey sormak istiyorum arkadaslar. Bu karekter ve yuz modellemeleri Moiton-Capture teknolojisiyle direk dogru orantili oluyor degilmi?
  • pesde gol sevinçleri çok dandik
  • Orasi oyle tartismasis bende pes oynarim fakat pes deki animasyonlar dedigin gibi Fifaya nazaran cok zayif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Arkadaşlar konunun tamamını okuyamadım. Bu sene FIFA'nin PC'de next-gen olarak çıkması gibi bir ihtimal var mı?

İhtimal değil artık çıkıcak Ea sports açıklama yaptı..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.