Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Ahtopot Paul'un seçimi
     FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

haha güzel olmuşbeyler bırakın artık pc ile dalaşmayı biz konsola dönelim demoyu çok merak ediyorum

• Ahtapot da doğruyu bulmuş
  • Menejer Kısmını Fifa manager gibi yapacaklar gibi geliyo
  • Demo ne zaman gelicekmiş?
  • Defans oyuncuları artık bir bütünün parçaları gibi hareket edecek.

• Demo çıksada oynasak. Merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Demo ne zaman çıkıcak beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryder

Menejer Kısmını Fifa manager gibi yapacaklar gibi geliyo

İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

İnşallah

Nextgendeki menajer modu eski pc FIFA'sından bile çok daha kötü, umarım dediğiniz gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

İnşallah

Nextgendeki menajer modu eski pc FIFA'sından bile çok daha kötü, umarım dediğiniz gibi olur.

Resimleri Ben Uzun Yıllar Fifa manager oynayan birisi olarak(2 yıl önce fm ile tanışıp bıraktım) Çok benzettim ama uyarlayabilirler mi bilmiyorum.Ama Ea nın istese yapabileceğini biliyorum.Ama adam 2 oyundan ayrı ayrı para almak varken niye yapsın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

Demo ne zaman çıkıcak beyler?

En erken Ağustos olur bence.
  • Agustos olmasabile engec eylul daha onceleri eylul gibi gelmiyomuydu demo? insallah erken gelirde Agustos gibi hepimiz merakimizi gideririz. :)
  • Tahminim oyun çıkmadan bir 20 gün önce falan gelir demo ağustosta beklemek biraz hayal olur:)
  • Ağustos'ta demo imkansız. Eylül'de gelir hep Fifa demoları, geçen yıl 10 Eylül'de gelmişti misal.
  • İnşallah hiç gelmez çünkü her sene dayanamayıp oynuyorum ve full oyunu oynayınca hiç şaşırmıyorum. Bunu zar zor WC 2010 da yaptım, turnuvanın başladığı gün oynadım oyunu ve öncesinde hiç demoyu oynamamıştım... İnşallah bu senede kendimi tutarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

İnşallah hiç gelmez çünkü her sene dayanamayıp oynuyorum ve full oyunu oynayınca hiç şaşırmıyorum. Bunu zar zor WC 2010 da yaptım, turnuvanın başladığı gün oynadım oyunu ve öncesinde hiç demoyu oynamamıştım... İnşallah bu senede kendimi tutarım.

Hatırladım şimdi bak ikimiz de aynı şeyi yapmıştık Xbox bölümünde muahbbeti olmuştu.
    Çok daha iyi oluyor valla ben demonun yüzüne bile bakmayacağım.
  • vay be gerçektende güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

FIFA 11 - Defensive AI

http://www.youtube.com/watch?v=DbdENx1N2ew

verdilmişti yukarıda.
    Canın saolsun
  • quote:

quote:

İnşallah hiç gelmez çünkü her sene dayanamayıp oynuyorum ve full oyunu oynayınca hiç şaşırmıyorum. Bunu zar zor WC 2010 da yaptım, turnuvanın başladığı gün oynadım oyunu ve öncesinde hiç demoyu oynamamıştım... İnşallah bu senede kendimi tutarım.

Hatırladım şimdi bak ikimiz de aynı şeyi yapmıştık Xbox bölümünde muahbbeti olmuştu.

Dimi oyun çıkınca ne güzel daha önce hiç oynamamış oluyorsun ve en önemlisi her şey full yapamayacağın bir şey yok

Edit:

FIFA 10 daki Defensive AI basitçe anlatılmış. Vasattı tabii ki. WC 2010 da daha vasatlaştı.

Bu İngilizcesi iyi olanlar için WC taki AI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 11 Temmuz 2010; 1:37:39 >

• quote:

quote:

quote:

Dimi oyun çıkınca ne güzel daha önce hiç oynamamış oluyorsun ve en önemlisi her şey full yapamayacağın bir şey yok

tamamda insan dayanamaz ki

marketplace de demo beni indir indir diye bagiracak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 10 Temmuz 2010; 1:34:28 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.