Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [DMC]

FIFA 11 pc de next-gen olacakmis

grafik ve gameplay konsolardaki gibi olacakmis ? ?

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

In FIFA 11 on PC will be used for technology used in the version of the game for the PlayStation ® 3 and Xbox 360 ®. Producers of the last two years working on this for PC gamers can enjoy the highest quality 1911 FIFA fun.

- This is an opportune moment to introduce innovations in the FIFA series on the PC platform - said Kaz Makita, executive producer of the 11th FIFA - With the launch of FIFA 11 on PC will offer high-quality gameplay, innovative modes of play and stunning graphics. Everything that made the FIFA series is best assessed by a sports brand is available to holders of the PlayStation 3 and Xbox 360

Become a fan of EA Sports FIFA on Facebook!

Graphics technology and physics have been optimized for the PC allowing players to true freedom in controlling the players on the pitch. Faithfully was given the behavior of the ball and the interaction between players. In FIFA 11 on PC will be 360-degree system of dribbling, which allows precise control of the ball. This happens a new generation of animation and also launched a special mechanic that allows for quick bypass defenders.

Klavyeyle oyun oynanmıyor diye ps3 almayan arkadaşlarla pc'de hamachiden kapışabileceğiz artık.
    FIFA, 2011'de ezip geçecek. Konami 2012 de oyun çıkarmıyoruz diye duyuru yapacakmış beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

Orijinalden alıntı: antking

herkes ping pong pas diyor ama kaç kişi oyunu manuel oynamayı deneyip de ping pong pas var mı yok mu denemedi eğer simülasyon oynuyorsanız full manuel oynayın oyunu ondan sonra şutu pası ortayı tartışın

+1000

iyi ama online da kaç kişi manuel oynuyor sanki.. manuel birisini bulmak dakikalar hatta saatler sürüyor.. bi keresinde 45 dk beklediğimi hatırlıyorum..
    full assisted oynayan birisine de manuel oynamak 20 fark yemek demek
  • Allah rahmet eylesin...

• quote:

Allah rahmet eylesin...

• quote:

Allah rahmet eylesin...

Nasıl bilirdiniz ?

• iyi bir pes sever olarak hakikatten cok guldum naturklich kardesim eline saglik vesselam :)
  • quote:

Allah rahmet eylesin...

Fifa 11 Pc içinde Aynı Olacaksa Cuk Oturmuş
  • Oyun benim için özelliğini kaybetti pcye de aynı çıkacağını öğrenince açıkçası. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Oyun benim için özelliğini kaybetti pcye de aynı çıkacağını öğrenince açıkçası. :(

pc oyuncularınında adam gibi futbol oyunu oynamaya hakkı yokmu? herkes konsol almak zorundamı? bana bunları anlaşılır bir dilde izah edermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

Oyun benim için özelliğini kaybetti pcye de aynı çıkacağını öğrenince açıkçası. :(

pc oyuncularınında adam gibi futbol oyunu oynamaya hakkı yokmu? herkes konsol almak zorundamı? bana bunları anlaşılır bir dilde izah edermisin

Evet _BRUCE LEE_ katılıyorum..Herkesin konsol alcak parası yok..Bizde konsol var tamam biz oynuyoruz ama oynuyamıyanlara yazık değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Live seasons olacakmı+Hile yaprak alabilecekmiyiz

Kardeş fifa 10 da hile mi var ? Eğer varsa hile ile ne ypabiliyoruz açıklar mısın?

Hile biraz yanlış kelime oldu, Live seasons'u @uzuncelebi(Ahmet) arkadaşın keşfettiği bir yolla bedava alınıyordu, Tüm ligler için Live Seasons 7,99 € ödeme yapar gibi Psn card numarası sallıyorsun bir kaç kere, sonra ödeme olmuş gibi Live seasons'u indiriyorsun

Nasıl yani şimdi bi kaç numara sallasam indiribilcem mmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

Sen FIFA için konsol alsaydın emin ol sen de üzülürdün, insan o kadar para verince dişinden tırnağından artırıp haliyle biraz bencil oluyor.

• quote:

Sen FIFA için konsol alsaydın emin ol sen de üzülürdün, insan o kadar para verince dişinden tırnağından artırıp haliyle biraz bencil oluyor.

Evet sanada katılıyorum bende FIFA için konsol aldım ve bende PC ye aynı şekilde çıkmasını isteyenlerden değilim..Konsol almaya paraları olmayanların ne suçu var diyceksiniz ama, biz konsola para vermişiz bi ayrıcalığımızın olması gerektiğini düşünüyorum haksız mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 8 Temmuz 2010; 19:56:54 >
  • açıkçası benim kafam karıştı şimdi fifa demek online demek ps3 e almak demek 100 kağıt demek pc de onlinesız ücretsiz arkadaşla oynamak paha biçilemez şaşırdım kafamda karıştı ps3 için alıp almayacağıma emin değilim artık bu haberi duymadan önce banko alacağım oyundu şimdi emin değilim kafamda belkiler dolanmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Evet sanada katılıyorum bende FIFA için konsol aldım ve bende PC ye aynı şekilde çıkmasını isteyenlerden değilim..Konsol almaya paraları olmayanların ne suçu var diyceksiniz ama, biz konsola para vermişiz bi ayrıcalığımızın olması gerektiğini düşünüyorum haksız mıyım ?

Ben de böyle düşünüyorum hocam da biraz önce tam tersini söylüyordun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

açıkçası benim kafam karıştı şimdi fifa demek online demek ps3 e almak demek 100 kağıt demek pc de onlinesız ücretsiz arkadaşla oynamak paha biçilemez şaşırdım kafamda karıştı ps3 için alıp almayacağıma emin değilim artık bu haberi duymadan önce banko alacağım oyundu şimdi emin değilim kafamda belkiler dolanmaya başladı

online oynamak istiyorsan pc için orjinalini alırsın.. pc orjinal oyunlarını bilmiyorum ama ps3'e göre daha ucuz olabilir.. bilmiyorum belki de aynı fiyattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi why triangle -- 8 Temmuz 2010; 20:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: why triangle

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

açıkçası benim kafam karıştı şimdi fifa demek online demek ps3 e almak demek 100 kağıt demek pc de onlinesız ücretsiz arkadaşla oynamak paha biçilemez şaşırdım kafamda karıştı ps3 için alıp almayacağıma emin değilim artık bu haberi duymadan önce banko alacağım oyundu şimdi emin değilim kafamda belkiler dolanmaya başladı

online oynamak istiyorsan pc için orjinalini alırsın.. pc orjinal oyunlarını bilmiyorum ama ps3'e göre daha ucuz olabilir.. bilmiyorum belki de aynı fiyattır

Pc oyunları çok ucuz. Shopto'daki Ps3 oyunu fiyatlarından bile düşük 10 lira neredeyse.

• Bu arada PC de de konsollardaki gibi mi olucak geçen yılda ondan önceki yılda aynı şeyi dediler ve bişey değişmedi daha berbat ettiler ki zaten PC de de aynı şey olsaydı World Cup PC yede çıkardı arkadaşlar.Bu arada şu Fİfa 10 da ki manuel pas vb olayı nedir arkadaşlar bende de var ama neyde oynuyorum bilmiyorum
  • Geçen yıl aynı olacak demediler Next gen grafikleri olacak dediler.

PC oyuncuları çok sevindi... Bütün sene PES oynayınca tabii Fifa nında çok sağlam bir oyun olduğunu bildikleri için halay çektiler resmen. Bazı nedenlerden dolayı üzüldüm PC yede çıkmasına ama oyuncuların sevinmesine ve PES ten kurtulmasına sevindim
  • gayet akıllı davranıyorr ea pcye iyi oyun çıkarmayarak hiçbir bilgisayar böyle oyunu kaldıramaz.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.