Bildirim
FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (28. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Menajerlik kısmı değişmiş galiba -
Sabırsızlıkla bekliyorum... -
EA artık resmen saçmalamaya ve kendi sonunu hazırlamaya başladı. Yahu bu kadar özelliği niye koyuyorsun arkadaşım. Seneye napacaksın? Bir de %20si imiş daha bu özelliklerin. Allah aşkına bu kadar özelliği oyunculara sununca milletin beyni sulanır, seneye de iyice abes şeyler istemeye başlarlar. Hem rakibi de bu kadar ezmek olmaz ki yahu.
EA, FIFA ile resmen oyuncuları en çok düşünen şirket konumunda. Koskoca yapımcı, forumlarda milletle saçma sapan bir istek bile olsa muhatap oluyor, ekiplerine ileteceğini söylüyor. Ha belki Gary yerine şirketten bir çaycı cevaplıyor bunları ama yine de oyuncuya güven ve samimiyet veriyor. Bu bile çok önemli bence.
EA, lütfen biraz bizi düşünmekten vazgeç de seneye ne isteyeceğiz onu bir bulalım.
-
iyi bir pes sever olarak EA'deki bu gelisim surecini ve en son ozelligi olan Creation Centre olgusunu coklu oyuncu multiplayer kismiyla Fifa severlerle paylasmasi muthis. Gercekten helal olsun sapka cikarmak gerekir. Cok guzel ve online da herkezin istedigi keske gerceklesse dedigi ozellikler.
Birde su oyun motoru konusuna deginmek istiyorum, Euphoria engine diye bir oyun motoru var. Bu Euphoria engine oyun motoru Spor oyunlarinda kullanildiginda suandaki Fifa'nin ve Pes'in en az 2,3 kati verim alinabiliyor. Hatta tam emin olmamakla birlikde Fifada ,pes'de ileride Euphoria oyun motorunu kullanma dusunceleri var sanirim hayirlisi. -
lig sayisi 25 den 28 e cikarilmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Temmuz 2010; 23:37:15 > -
EA ' ye helal olsun adamlar çalışıyolar hacı..Verdiğimiz paralarıda sonuna kadar hakediyolar hacı -
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
lig sayisi 25 den 28 cikarilmis
Hangi ligler eklenmiş acaba ? -
Grafiklere bak yaa kalite akıyor kaliteee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 7 Temmuz 2010; 19:43:47 > -
yaw haketten biri şu ea yı durdursun yaptığı şeyler yenilir yutulur cinsten değil buna oyun demeye bin şahit ister resmen gerçek futbolu alıp bi cd içine hapsediyorlar ve bize sadece almak kalıyor bu başarıyı ayakta alkışlamak lazım,adamalar emek veriyorlar alın terlerini akıtıyorlar bir sürü lig bir sürü takım bir sürü futbolcu, helal olsun EA almayanı döverler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇOK SERT ŞUT ÇEKEN İNSAN -- 7 Temmuz 2010; 20:26:04 > -
Girafik olarak WC ve Fifa10'na gore bir degisiklik olucakmi bilen varmi ? Daha henuz oyun ici vidyo gelmedi ama heralde belirgin sekilde girafiklerde farklilik olucak gibi WC dan daha onde olur galiba girafik ve fizik modelleme anlaminda. -
Muhteşem grafikler çok iyi bir oyun geliyor. -
Grafikleri nerden gördünüz en son yayınlanan resimlerimi diyosunuz -
Vay be... Nerden nereye... (Nostalji yapmak istedim )
--->
-
quote:
Orijinalden alıntı: 5vtknmz
Grafikleri nerden gördünüz en son yayınlanan resimlerimi diyosunuz
Bunun ötesi yok... -
quote:
Orijinalden alıntı: Nurullah_198
Vay be... Nerden nereye... (Nostalji yapmak istedim )
--->
Heyt be FIFA 98 değil mi o O oyuncu kim bilmiyorum da, benzetsem benzetsem solskjaer'e benzetirim anca kendini
-
ilk oynadigim Fifa 94 du. Ama daha sonra seneler sonra pes'e gecmisdim. Tekrar Fifa oynuyacagim tabiki pes'i de oynuyacagim Anladigim kadariyla Fifa10 ile 11 arasinda cok buyuk bir fark olucak. Super :) -
quote:
Orijinalden alıntı: 5vtknmz
Grafikleri nerden gördünüz en son yayınlanan resimlerimi diyosunuz
Grafik derken resimlerdeki grafigi dedim arkadaşda farkı koymuş zaten nerden nereye -
hangi ligler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
lig sayisi 25 den 28 cikarilmis
-
Herşey çok iyi bide Be A Pro modunda istediğimiz takımdan başlamasak Harika olucak.
Oyun başında her takımın seçmeleri olsa girip kazanmaya çalışsak Tadından yenmez.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X