Hocam o kadar abartmaya gerek yok şu an için. Euro 2012 filan olsa yani 2 yıl sonra olsa tamam ama şimdilik daha gerçekçi futbola çalışılmalı.
Misal PES yapımcıları oyun motorunu değiştirip, daha gerçekçi yapacaklarına gelip hakem seçimi olacak bazı hakemler kartlarda cimrilik yapıcak bazıları bol keseden verecek filan diye bir özellik ekliyor. Son derece gereksiz. Önce adam gibi futbol yapın.
Awesome
Valla inanılmaz birisin nedir bu pes düşmanlıgın anlamış deilim pes konusuna gelip kötülüyorsun burda kötülüyorsun dur bakalım daha 2011 gelmemiş bi bekle gör sonra kötüle yada hiç pesle ilgilenme, alma olsun bitsin boşuna forumu kasıyorsun sonra cezalar alıyorsun olan gene sana oluyor bak ben ikisinide oynuyorum ne fifayı kötülerim nede pesi i sadece pes 2011 den beklentilerimi yazarım
yok zaten çok mühim bişey değil ama atraksyon olurdu ya
Fifa yine yıkıcak ortalığı gece maçları falan online gelirse süper olur.+Öğleye yakınken gece olabilisin yani zaman geçtikçe bişiler değişse güzel olur.
evet ilk yarı hafif güneşli 2. yarı iyice gece olması süper olur tam bizim ligimize göre
Abi online modda gece maci yokmus gibi konusuyorsunuz,beni GS ve Barcanin sahasinin gunduzu disinda rahatsiz eden bir stadyum yok.
fifa world cup da anlamadıgım olay, oyuncu oyuna girerken teknik direktörle el sıkışıyor
Yine ben yine saçma sapan bir ingilizceyle oyundaki olmasını istediğin bazı gol sevinçlerini ekledim.İsterseniz oylarınızı verin.
iyiki pes serisini çıkardı konami. Rekabetten çok kaliteli futbol simülasyon oyunlarını oynayabiliyoruz. Fifa, pes in sayesinde silkindi ve kendine geldi , bu ivmeyi kaybetmeden devam etmesi gerekiyor. Bu sene Konaminin de çok sıkı çalıştığı söyleniyor, fifanın ensesinde pes.
bakalım bizi nasıl sürprizler bekliyor olacak bu sene.
Kimse kimsenin ensesinde değil teknik olarak.
Çünkü FIFA en kötü döneminde bile PES'ten daha çok satmıştır.
Adamlar sadece işlerini yapıyor yani, geliştiriyorlar, bunun dışında o benim ensemde diye bir düşünceleri olduğunu zannetmiyorum
fıfa 11 pc ye ne durumda gelcek grafık faln beklemıyorum da oynanabılrlık ne durumda yıne vasat mı olcak acaba yoksa konsola bıraz daha yaklascak mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Vüsal
Oyuncu değişikliklerinde 4.hakemin oyuncu numaralarını göstermesini istediğim bir konu.Bozuk bir ingilizcede olsa derdimi anlatttım destek olun.