Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awesome

Hocam o kadar abartmaya gerek yok şu an için. Euro 2012 filan olsa yani 2 yıl sonra olsa tamam ama şimdilik daha gerçekçi futbola çalışılmalı.

Misal PES yapımcıları oyun motorunu değiştirip, daha gerçekçi yapacaklarına gelip hakem seçimi olacak bazı hakemler kartlarda cimrilik yapıcak bazıları bol keseden verecek filan diye bir özellik ekliyor. Son derece gereksiz. Önce adam gibi futbol yapın.

Awesome

Valla inanılmaz birisin nedir bu pes düşmanlıgın anlamış deilim pes konusuna gelip kötülüyorsun burda kötülüyorsun dur bakalım daha 2011 gelmemiş
    bi bekle gör sonra kötüle yada hiç pesle ilgilenme, alma olsun bitsin boşuna forumu kasıyorsun sonra cezalar alıyorsun olan gene sana oluyor bak ben ikisinide oynuyorum ne fifayı kötülerim nede pesi i sadece pes 2011 den beklentilerimi yazarım

• yok zaten çok mühim bişey değil ama atraksyon olurdu ya
  • Fifa yine yıkıcak ortalığı gece maçları falan online gelirse süper olur.+Öğleye yakınken gece olabilisin yani zaman geçtikçe bişiler değişse güzel olur.
  • evet ilk yarı hafif güneşli 2. yarı iyice gece olması süper olur tam bizim ligimize göre
  • Abi online modda gece maci yokmus gibi konusuyorsunuz,beni GS ve Barcanin sahasinin gunduzu disinda rahatsiz eden bir stadyum yok.
  • fifa world cup da anlamadıgım olay, oyuncu oyuna girerken teknik direktörle el sıkışıyor
  • Yine ben yine saçma sapan bir ingilizceyle oyundaki olmasını istediğin bazı gol sevinçlerini ekledim.İsterseniz oylarınızı verin.

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1209405-new-goal-celebration-idea.html#post16406540

• haydi artık videolar bekliyoruz yavaştan :)
  • Yine bir devrim. Hayırlısı olsun.
  • Umarım fifa 10 dan iyidir.
  • iyiki pes serisini çıkardı konami. Rekabetten çok kaliteli futbol simülasyon oyunlarını oynayabiliyoruz. Fifa, pes in sayesinde silkindi ve kendine geldi , bu ivmeyi kaybetmeden devam etmesi gerekiyor. Bu sene Konaminin de çok sıkı çalıştığı söyleniyor, fifanın ensesinde pes.

bakalım bizi nasıl sürprizler bekliyor olacak bu sene.
  • Kimse kimsenin ensesinde değil teknik olarak.

Çünkü FIFA en kötü döneminde bile PES'ten daha çok satmıştır.

Adamlar sadece işlerini yapıyor yani, geliştiriyorlar, bunun dışında o benim ensemde diye bir düşünceleri olduğunu zannetmiyorum
  • fıfa 11 pc ye ne durumda gelcek grafık faln beklemıyorum da oynanabılrlık ne durumda yıne vasat mı olcak acaba yoksa konsola bıraz daha yaklascak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

Oyuncu değişikliklerinde 4.hakemin oyuncu numaralarını göstermesini istediğim bir konu.Bozuk bir ingilizcede olsa derdimi anlatttım destek olun.

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1204299-where-refree-player-substitution.html

Güzel bir düşünce Desteğimi veriyorum hemen

• hani nerde yeni videolar
  • Bende bulamadım nerede acaba ?
  • Bu kadar özenle hazırlanan kaç oyun vardır acaba.

Forumda bence böyle böyle olmalı diye yazıyorsun.

Gary Peterson cevap veriyor, animasyon şefine iletiyorum haklısınız geliştirme yapacağız diye.

Resmen oyunu biz yapıyoruz. Tamamen bizim isteklerimize göre...

LET'S FIFA 11
  • Ön sipariş veren var mı?
  • Alacağız ama bu zamandan ön sipariş verilmez beklenir mi o kadar ay
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.