Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flovan

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ea forumlarinda kale aglari konusunda bazi sorulara cevap vermis Garry

Soru: Look how white the goal frame, nets and lines are in this pic. This is what we are looking for in FIFA, Gary
     FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

EA_GaryPaterson: Hey,

Santiago got a change made to make the base of the post whiter (as they were dirty) but not sure if it effected the whole post, I can check.

Cheers,

Soru: Are we going to see the pitch graphics that are in wc 2010 go to FIFA 11 too? FIFA 10 pitches are pretty stale

EA_GaryPaterson: Hey,

Mike (our Art Director) and Matt Jones (our group Art Director) have been working on the pitches in the past few weeks, I think the results are as good, but slightly different, from WC.

Thanks,

Anlamadım ben bunu

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1181330-gary-paterson-david-rutter-nets-3.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

İlk soruda kale ağları ve çizgiler bu fotoğraftaki gibi beyaz mı olacak gibi bir şey sormuş. Garry de Bernabeu'da daha kirli bir görünümde olduklarını, bunu kontrol edip değiştirebileceğini söylemiş sanırım, anladığım bu.

İkinici soruda da, saha detaylarının WC'deki gibi mi olacağını sormuş. Mike, Jones isimli sanat yönetmenlerinin birkaç haftadır saha detayları üzerinde çalıştığını, WC'den biraz farklı olacağını ve sonucun iyi olacağını düşündüğünü söylemiş.

Düzeltme: biraz sallamışım çeviride

Daha kaliteli mi yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Flovan

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

İlk soruda kale ağları ve çizgiler bu fotoğraftaki gibi beyaz mı olacak gibi bir şey sormuş. Garry de Bernabeu'da daha kirli bir görünümde olduklarını, bunu kontrol edip değiştirebileceğini söylemiş sanırım, anladığım bu.

İkinici soruda da, saha detaylarının WC'deki gibi mi olacağını sormuş. Mike, Jones isimli sanat yönetmenlerinin birkaç haftadır saha detayları üzerinde çalıştığını, WC'den biraz farklı olacağını ve sonucun iyi olacağını düşündüğünü söylemiş.

Düzeltme: biraz sallamışım çeviride

Daha kaliteli mi yani ?

Muhtemelen daha kaliteli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Başlama vuruşu yaptıktan sonra oyunun ne kadar farklı olduğu 2 saniyede bile anlaşıldı. Oyunda herşey yavaşlamıştı�Oyuncular, top�Herşey daha gerçekçi, daha oturaklı. Oyuncular topu ayağından çıkarırken daha yavaş çıkarıyor, tek top oynasan bile oyuncunun topu ayağından çıkarırken yaptığı animasyonu net bir şekilde görebiliyorsun. Oyunun hızının yavaşlamasının başka bir artısı da savunma yapan takımın daha başarılı bir şekilde oyunu görebilmesi. Oyundan kastım, FIFA , PES gibi oyun değil, oyundan kastım hücum yapan takımın gerçekleştirdiği akınlar.

Oyunda başka göze çarpan bir yenilik de ikili mücadelelerin oldukça artması ve hakemin bunlara oldukça toleranslı yaklaşması. Eski oyunda zırt pırt düdük çalan hakemler gitmiş. İyi ki de gitmiş, oyun çok daha akıcı olmuş. Aynı İngiliz premier ligi gibi olmuş. Mücadele ve tempo üst düzeyde, top bir orada bir burada.

Bunlar dışında personality +�ın izlerini orada yaptığımız 2 maçta da farkettik. Aynı ara pasını Clichy ve Fabregas ile atmaya çalışınca ortaya çıkan personality farkını gördük. Topun takım arkadaşınıza gidip gitmemesinden ziyade topun hangi açıyla, oyuncunun neresine doğru gideceği bile fark ediyor. Fabregas pasları arkadaşlarının alabileceği en iyi yerlere gönderebiliyor personality + yeteneği sayesinde. Aynı şekilde uzaktan bir şut atmaya kalkıştığımda 3 metre sağımdaki John Terry önüme kapaklanarak şutu engellemeye çalıştı. Bu da onun personality + yeteneği. Bu yetenekler oyuna o kadar güzel yedirilmiş ki bazı oyuncuların yetenekleri adeta gözümüzün içine sokulurcasına gösterilmiş. Örnek : Arshavin. Arshavin depar atarken gerçekteki gibi kısa ve hızlı adımlarla koşuyor. Eskiden hızlı koşma tuşuna basılı tutup aynı animasyonlarla oyuncuların koşuşlarını izlerdik. Şimdi ise birçok oyuncu farklı şekillerde hareket ediyor, gerçek hallerine benzer şekilde.

Personality +�ın iyi yönlerinin yanında kafamızda bir soru işareti oluşmuştu, o da Fifa�a yer alan birçok ligin ve oyuncunun derinden incelenip personality + özelliğinin dünya çapında oyuncular dışında onlara da uygulanıp uygulanmayacağıydı. Yapımcı gayet açık sözlü bir şekilde ilk etapta bu özelliğin her ligdeki oyunculara uygulanmasının zor olduğunu, yıllar geçtikçe, yeni Fifa oyunlarında bu özelliğin diğer ligdeki oyunculara da tamamen yerleştirileceğini söyledi. Bizim de tahminlerimiz doğru çıkmış oldu böylece.

Bunlar dışında yapımcının ve oyunu benimle birlikte deneyen diğer basın mensuplarının da kabul etmiş olduğu bir gerçek vardı ki o da bu oyunun PES� oldukça benzediğiydi. PES� en çok benzeyen Fifa oyunu Fifa 11 olacak. Oyuncuların bileklerini daha rahat hareket ettirebilmesi, oyunun biraz daha yavaşlamış olması, ikili mücadelelerde oyuncuların birbirlerine omuz dayarken rakibe yaptıkları negatif etkiler ve birçok şey Pes�n oyun dinamiklerini andırıyor.

Uzun lafın kısası, Fifa 11 oldukça farklı bir tarz ile 2010′un sonbaharında oyun severlerin beğenisine sunulmaya hazırlanıyor. Biz, gördüklerimizden oldukça etkilendik, yeni Fifa�ın birçokları tarafından beğenileceğini öngörüyoruz.

http://oyun.pclabs.com.tr/makale/fifa-11-ilk-deneyim/ Kaynak inceleyen birisi...

http://oyun.pclabs.com.tr/makale/fifa-11-ilk-deneyim/

yazi cok guzel

"Fifa çok değişmiş, harika olmuş"

• Evet bencede cok degisecek. Aslinda bu degisim hem fifa'nin hemde pes in ihtiyaci var. Bilhassa pes'in ama yinede yeni sezonda her iki oyunda oldukca gelisicek.
  • Bu değişim haberlerini gördükçe heycan basıyor
  • Fifa çok değişmiş dedirtecek ne var anlamadım. Oyun zaten oynanış olarak falan süperdi, ne yaptılar her şeyi baştan mı yazdılar? Öyle değilse sırf Personality + eklenmesi mi oyunu çok değişmiş yapıyor? Bir Türk'ün de bunları yazması, ona Fifa 11 oynatmaları falan atmasyon geldi bana da açıkçası, Fifa 11 ilk gösterimde sadece oyun yapımcılarına falan oynatılmamış mıydı?
  • Pes i bilmiyorum ama fifa 2011 world cup 2010 kadar olsa yeter ve artarda her ikisinide alıp oynayacagım. Her ikisininde ayrı yeri var
  • FIFA 11 - NEW FEATURE - CUSTOMISABLE AUDIO

http://www.youtube.com/watch?v=Nnt6expPjH4
  • Bugün dayanamadım,bir arakadşla takas yapıp WC'yi alacağım nedir bu Fifa sevdası ya,sattığım oyunlardan birini ilk defa geri alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.

Bugün dayanamadım,bir arakadşla takas yapıp WC'yi alacağım nedir bu Fifa sevdası ya,sattığım oyunlardan birini ilk defa geri alıyorum

Keşke FIFA 11'i bekleseydin

• ön siparişi veridk bekliyoruz...
  • quote:

FIFA 11 - NEW FEATURE - CUSTOMISABLE AUDIO

Her takıma ayrı tezerhat, ekleyip, paylaşabilecekmişiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Başlama vuruşu yaptıktan sonra oyunun ne kadar farklı olduğu 2 saniyede bile anlaşıldı. Oyunda herşey yavaşlamıştı�Oyuncular, top�Herşey daha gerçekçi, daha oturaklı. Oyuncular topu ayağından çıkarırken daha yavaş çıkarıyor, tek top oynasan bile oyuncunun topu ayağından çıkarırken yaptığı animasyonu net bir şekilde görebiliyorsun. Oyunun hızının yavaşlamasının başka bir artısı da savunma yapan takımın daha başarılı bir şekilde oyunu görebilmesi. Oyundan kastım, FIFA , PES gibi oyun değil, oyundan kastım hücum yapan takımın gerçekleştirdiği akınlar.

http://oyun.pclabs.com.tr/makale/fifa-11-ilk-deneyim/ Kaynak inceleyen birisi...

işte bunu istiyorum!!

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

FIFA 11 - NEW FEATURE - CUSTOMISABLE AUDIO

Her takıma ayrı tezerhat, ekleyip, paylaşabilecekmişiz.

nasıl yapıcaz acaba usb le falan mı?
  • Bu yavaşlama olayında insanlar yanılıyor. Fifa 10 ve world cup taki sıkışıklıklar yüzünden sürekli tek top ping pong oyun anlıyışı yüzünden maç tempo olarak hızlanıyor. Oyuncuların hızlarında , dönüşlerinde ve toplarda herhangi bir yavaşlama söz konusu olamaz çünkü hepsi olması gereken değerlerdeki bunlar motion capture ile yapılıyor.

Fifa 11 de ping pong pasın önüne geçildiği için otomatikman bir tempo düşüşü olmuştur daha sakin bir oyun olmuştur olayın asıl yüzü budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Bu yavaşlama olayında insanlar yanılıyor. Fifa 10 ve world cup taki sıkışıklıklar yüzünden sürekli tek top ping pong oyun anlıyışı yüzünden maç tempo olarak hızlanıyor. Oyuncuların hızlarında , dönüşlerinde ve toplarda herhangi bir yavaşlama söz konusu olamaz çünkü hepsi olması gereken değerlerdeki bunlar motion capture ile yapılıyor.

Fifa 11 de ping pong pasın önüne geçildiği için otomatikman bir tempo düşüşü olmuştur daha sakin bir oyun olmuştur olayın asıl yüzü budur

Dünyada ping pong pas yapan sadece 2 takım var zaten. Biri İspanya öbürü Barca. ikisinde de aynı orta saha var

• 1 Ekim çok var be daha
  • bana göre oyuncuların hızlarıda dönüşleride yavaşlamalı.. wc deki o santradan sonraki oyuncuların dönüşleri, defans oyuncuların aralarında seri bi şekilde paslaşmaları, oyuncuların defans veya ortasaha çizgisinde sanki gol vuruşu yapmaya çalışırcasına ani hareketleri ve topunda bu hareketlere uyması (l1 falan..) çok saçma, 2 büyük problem varsa biri oyuncuların fiziksel ataklığının yada dönüşlerinin falan falan yavaşlamamış olması ve oyunun ping pong denilen akıcılığının yavaşlamamış olmasıki zaten üstteki yazının orjinal metninde adam belirtmiş diğer paragraflardada.. tabi adam sallamıyosa, oyunun genel olarak yavaşladığını ama temponun üst düzeyde olduğunu söylemiş.. topun bi o yanda bi bu yanda demiş olmasıda adamların oyunu oynayamamış olmasına veriyorum, yok pese benzemiş falan :)

• Oyun dinamiğini pesten almış demiş adam

Personality+ sistemini falan emin ol pesten almıştır zaten.

Yahu yazık ya, bu adamlar gidip o oyunu oynuyor.

Oyuna haksızlık...

Oyuncuların bileklerinin hareketi pesteki gibi rahatmış artık, peste adamlar odun değil miydi?

Şunlar da editörse ne diyim yani, elimde olsa internetten banlarım adam bir daha giremesin bu kadar saçmalık olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.