Şu WC'yi çok övüyorlar oynamak bir nasip olmadı inşallah FIFA 11'e nasip olur
Hocam psn de demosu var indir dene bence çok güzel.
Ooo koşuyorum hemen odaya.Peki Turkiyeden indirilmiyordu diye biliyorum ben film,oyun felan
TR'den indiremezsin ,uk veya us de mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: Flovan
quote:
Orijinalden alıntı: Ali_80
quote:
Orijinalden alıntı: Flovan
Şu WC'yi çok övüyorlar oynamak bir nasip olmadı inşallah FIFA 11'e nasip olur
Hocam psn de demosu var indir dene bence çok güzel.
Ooo koşuyorum hemen odaya.Peki Turkiyeden indirilmiyordu diye biliyorum ben film,oyun felan
Hocam Tr den indiremessin Us ve Uk psn de mevcut.
topu ayağından daha geç çıkartıyorlar demiş bu cümle beni biraz korkuttu gerçi daha oyunun demosu bile hazır değil fifa11 de seri hareketler beklenmeyen şutlarda görelim umarım olur bide defansımızdaki adamı seçer seçmez adamımız kendini öne atmasın artık fifa10 da 33 mblık updatele gelen mükemmelliği worldcup çıkmasına yakın 33 mb lık başka bi updatele bozdular fifa11 de bu tarz işler yapmazlar umarım
defans oyuncularının ayakdan topu çıkartışlarına, ara paslarına, vücut hareketlerine, fake lerine, normal paslara bakın bu videoda
birde oyundaki futbolcu hızlarına bakın... bunun değişmesi gerek.. direk santradan bile belli oluyor.. kısacasın herşeyin hızı biraz düşmeli..
Top ayaktan geç çıkacakdemiş top ayağımıza yapışıp kalmasın sinir edici bir olay değildir umarım
Online da kaçıp gidenler için FIFA 11 de extra bir yaptırım gelicek mi.. ?? Bir açıklama var mı bununla ilgili...
quote:
Orijinalden alıntı: marcoxx
Online da kaçıp gidenler için FIFA 11 de extra bir yaptırım gelicek mi.. ?? Bir açıklama var mı bununla ilgili...
Senin iznin olmadan oyundan çıkamıyorlar
Oyuncu değişikliklerinde 4.hakemin oyuncu numaralarını göstermesini istediğim bir konu.Bozuk bir ingilizcede olsa derdimi anlatttım destek olun.
Oyunda çok şeyin değişmesi lazım istekler yerine getirilir İnşallah
Forvet oyuncuları ofsayıtta olduğunu farkettikten sonra geriye doğru koşmaya başlıyor. Bu kesinlikle düzelmeli. İlersi bomboş kalıyor. Bazen boş bulup ara pası atıyorum rakip lay lay lom alıyor topu. Ofsayıtta olduğunu farkettikten sonra hemen durup geriye doğru hızlı adımlar atmalı.Ve defans oyuncu yakınsa durmakla yetinmeli. Çok büyük eksiklik.
Ofsayıt= Ömer Üründül.
quote:
Orijinalden alıntı: Vüsal
Oyuncu değişikliklerinde 4.hakemin oyuncu numaralarını göstermesini istediğim bir konu.Bozuk bir ingilizcede olsa derdimi anlatttım destek olun.
Çok büyük bi sorun değil ama sahanın etrafındaki reklam panolarıyla etkileşim falan olsa gol sevini yaşarken oraya gidip sevinç yaparken bi garip oluyo şöyle panolardan atlayıp taraftarla buluşsak maçta hızını alamayan futbocu düşse falan çok güzel olur
quote:
Orijinalden alıntı: bilge545
Çok büyük bi sorun değil ama sahanın etrafındaki reklam panolarıyla etkileşim falan olsa gol sevini yaşarken oraya gidip sevinç yaparken bi garip oluyo şöyle panolardan atlayıp taraftarla buluşsak maçta hızını alamayan futbocu düşse falan çok güzel olur
Pano arkasına geçen yok ama kolda yapacagın çeşitli hareketlere göre sevinçler var buda yeterli zaten
quote:
Pano arkasına geçen yok ama kolda yapacagın çeşitli hareketlere göre sevinçler var buda yeterli zaten
yok sevinçleri biliyorum ama olsa güzel olmaz mı hızını almayan futbolcu panolara falan tutunsa istersek üstünden atlayıp taraftarla buluşsak hem ben sevinçlere yetersiz demedim ki çok çeşitli hareketler var gol sevinci olarak
Hocam o kadar abartmaya gerek yok şu an için. Euro 2012 filan olsa yani 2 yıl sonra olsa tamam ama şimdilik daha gerçekçi futbola çalışılmalı.
Misal PES yapımcıları oyun motorunu değiştirip, daha gerçekçi yapacaklarına gelip hakem seçimi olacak bazı hakemler kartlarda cimrilik yapıcak bazıları bol keseden verecek filan diye bir özellik ekliyor. Son derece gereksiz. Önce adam gibi futbol yapın.