Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: previlla

Şu top fiziğini düzeltseler bari. Hala helyum basılmıs balon gıbı gıdıyor top.
    Sene 2011 hala futbol oyunu yapmayı ogrenemedı fıfa

World Cup 2010'daki top fiziği gayet iyi, olması gerektiği gibi. PES'tekinden bile daha iyi bence, günümüzde futbol topları demir bilye gibi gitmiyor çünkü PES'te olduğu gibi. Pozisyonuna göre zımba gibi de şut çekiliyor Fifa'da, şut çekmemen gereken, müsait olmayan pozisyonda şut çekmeye çalışırsanız ise dağlara taşlara gidiyor doğal olarak. Her top 90'da değil, her şut çerçeveyi tutmuyor en azından PES'teki gibi. Şutu da semi'ye alın, öyle deneyin. Sonra gidip oyuna laf atmayın, futbol oyunu yapmayı öğrenemedi diye. Ne demek öğrenemedi, neden bu oyun son 3 yıldır PES'ten önde, çok daha fazla satıyor ve daha fazla puan alıyor? Buna rağmen EA futbol oyunu yapmayı öğrenemedi diyorsunuz ya, şaşırılacak şey.

• Fifa pese benzeyeceğine, pes fifaya biraz benzesinde, arcade'likten kurtulsun biraz.
  • benim özellikle fifa11 den beklentim oyun hızının aynı kalıp oyuncuların tepkilerinin hızlanması bunu nasıl yaparlar bilmiyorum ama düşündüğümü anında oyuna yansıtabileceğim bir fifa istiyorum fifayı çok sevsemde hala oyuncuyu oyunun dışında hissettiren bir yapısı var 10 numara golde atsam bende oluşturduğu coşku sönük kalıyor bence bunun en önemli sebebi tepkilerin oyuncuyu adeta seyirci yada antrenör gibi hissettirecek kadar yavaş olması
  • Demoyu fuarda oynuyan sahis oyunun eskisine nazaran epey yavasladigini belirtmis. Ben bir pes severim fakat 2011 de fifada oynuyacagim kismetse Fifayada alismak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Şu top fiziğini düzeltseler bari. Hala helyum basılmıs balon gıbı gıdıyor top.
    Sene 2011 hala futbol oyunu yapmayı ogrenemedı fıfa

Sene 2010 ama hala PES'de adamlar kambur. Olacak iş değil.
  • Oyun hizli diyenler.Fifa da Slow-Normal-Fast secenekleri var.Slowa alin da gorun.Top balon diyorsunuz,hangi macta 0dan vurulan her top 29135 km hizla kaleye gidip gol olmus ? Hangi futbolcu bir macta ters ayagiyla vurdugu her sutta 32934 km hizla kaleciyi iceri sokmus ? Bunlari daha gercekci yapan EA sportsa laf atanlar gitsin,fantazi futbol oyunlarina devam etsin.Fifanin size ihtiyaci yok.sizin dediginiz olsun,top balon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur610 -- 30 Haziran 2010; 1:50:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

benim özellikle fifa11 den beklentim oyun hızının aynı kalıp oyuncuların tepkilerinin hızlanması bunu nasıl yaparlar bilmiyorum ama düşündüğümü anında oyuna yansıtabileceğim bir fifa istiyorum fifayı çok sevsemde hala oyuncuyu oyunun dışında hissettiren bir yapısı var 10 numara golde atsam bende oluşturduğu coşku sönük kalıyor bence bunun en önemli sebebi tepkilerin oyuncuyu adeta seyirci yada antrenör gibi hissettirecek kadar yavaş olması

yanlız değilmişim demekki bazen kontrolun benden çıktığını düşünüyorum
    yinede çok keyif alıyorum oyunu oynamaktan
  • Halbuki nekadar sacma degilmi 2 tane alternatif futbol oyunu mevcut bu acidan memnun olmamiz gerekmezmi iki oyununda iyi veya kotu taraflari olmasi gayet normal insallah fifada pesde basarili oyunlar olur 11 de ikisini beraber oynarim :)
  • Çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz artık bakalım..
  • hadi bakalım inşallah güzel bir oyun sunarlar önümüze
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Demoyu fuarda oynuyan sahis oyunun eskisine nazaran epey yavasladigini belirtmis. Ben bir pes severim fakat 2011 de fifada oynuyacagim kismetse Fifayada alismak istiyorum.

Dün linkini verdiğin yazıyı okudum da rüyamda gördüm oyunu. Çok yavaştı, bu ne la dedim ama rüya sonuçta, söylemek istedim.

Her iki oyunu da oynamak istiyorum. İkisinde de Türkçe desteği olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Demoyu fuarda oynuyan sahis oyunun eskisine nazaran epey yavasladigini belirtmis. Ben bir pes severim fakat 2011 de fifada oynuyacagim kismetse Fifayada alismak istiyorum.

Dün linkini verdiğin yazıyı okudum da rüyamda gördüm oyunu. Çok yavaştı, bu ne la dedim ama rüya sonuçta, söylemek istedim.

Her iki oyunu da oynamak istiyorum. İkisinde de Türkçe desteği olsun.

• ceyhunc. cok guldum vesselam ruyalarimiza bile giriyorlar artik :) Haklisin iki oyundada Turkce dil destegi olsun umarim.
  • ea forumlarinda kale aglari konusunda bazi sorulara cevap vermis Garry

Soru: Look how white the goal frame, nets and lines are in this pic. This is what we are looking for in FIFA, Gary
     FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

EA_GaryPaterson: Hey,

Santiago got a change made to make the base of the post whiter (as they were dirty) but not sure if it effected the whole post, I can check.

Cheers,

Soru: Are we going to see the pitch graphics that are in wc 2010 go to FIFA 11 too? FIFA 10 pitches are pretty stale

Mike (our Art Director) and Matt Jones (our group Art Director) have been working on the pitches in the past few weeks, I think the results are as good, but slightly different, from WC.

Thanks,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 30 Haziran 2010; 14:00:21 >

• Başlama vuruşu yaptıktan sonra oyunun ne kadar farklı olduğu 2 saniyede bile anlaşıldı. Oyunda herşey yavaşlamıştı… Oyuncular, top… Herşey daha gerçekçi, daha oturaklı. Oyuncular topu ayağından çıkarırken daha yavaş çıkarıyor, tek top oynasan bile oyuncunun topu ayağından çıkarırken yaptığı animasyonu net bir şekilde görebiliyorsun. Oyunun hızının yavaşlamasının başka bir artısı da savunma yapan takımın daha başarılı bir şekilde oyunu görebilmesi. Oyundan kastım, FIFA , PES gibi oyun değil, oyundan kastım hücum yapan takımın gerçekleştirdiği akınlar.

Oyunda başka göze çarpan bir yenilik de ikili mücadelelerin oldukça artması ve hakemin bunlara oldukça toleranslı yaklaşması. Eski oyunda zırt pırt düdük çalan hakemler gitmiş. İyi ki de gitmiş, oyun çok daha akıcı olmuş. Aynı İngiliz premier ligi gibi olmuş. Mücadele ve tempo üst düzeyde, top bir orada bir burada.

Bunlar dışında personality +’nın izlerini orada yaptığımız 2 maçta da farkettik. Aynı ara pasını Clichy ve Fabregas ile atmaya çalışınca ortaya çıkan personality farkını gördük. Topun takım arkadaşınıza gidip gitmemesinden ziyade topun hangi açıyla, oyuncunun neresine doğru gideceği bile fark ediyor. Fabregas pasları arkadaşlarının alabileceği en iyi yerlere gönderebiliyor personality + yeteneği sayesinde. Aynı şekilde uzaktan bir şut atmaya kalkıştığımda 3 metre sağımdaki John Terry önüme kapaklanarak şutu engellemeye çalıştı. Bu da onun personality + yeteneği. Bu yetenekler oyuna o kadar güzel yedirilmiş ki bazı oyuncuların yetenekleri adeta gözümüzün içine sokulurcasına gösterilmiş. Örnek : Arshavin. Arshavin depar atarken gerçekteki gibi kısa ve hızlı adımlarla koşuyor. Eskiden hızlı koşma tuşuna basılı tutup aynı animasyonlarla oyuncuların koşuşlarını izlerdik. Şimdi ise birçok oyuncu farklı şekillerde hareket ediyor, gerçek hallerine benzer şekilde.

Personality +’nın iyi yönlerinin yanında kafamızda bir soru işareti oluşmuştu, o da Fifa’da yer alan birçok ligin ve oyuncunun derinden incelenip personality + özelliğinin dünya çapında oyuncular dışında onlara da uygulanıp uygulanmayacağıydı. Yapımcı gayet açık sözlü bir şekilde ilk etapta bu özelliğin her ligdeki oyunculara uygulanmasının zor olduğunu, yıllar geçtikçe, yeni Fifa oyunlarında bu özelliğin diğer ligdeki oyunculara da tamamen yerleştirileceğini söyledi. Bizim de tahminlerimiz doğru çıkmış oldu böylece.

Bunlar dışında yapımcının ve oyunu benimle birlikte deneyen diğer basın mensuplarının da kabul etmiş olduğu bir gerçek vardı ki o da bu oyunun PES’e oldukça benzediğiydi. PES’e en çok benzeyen Fifa oyunu Fifa 11 olacak. Oyuncuların bileklerini daha rahat hareket ettirebilmesi, oyunun biraz daha yavaşlamış olması, ikili mücadelelerde oyuncuların birbirlerine omuz dayarken rakibe yaptıkları negatif etkiler ve birçok şey Pes’in oyun dinamiklerini andırıyor.

Uzun lafın kısası, Fifa 11 oldukça farklı bir tarz ile 2010′un sonbaharında oyun severlerin beğenisine sunulmaya hazırlanıyor. Biz, gördüklerimizden oldukça etkilendik, yeni Fifa’nın birçokları tarafından beğenileceğini öngörüyoruz.

http://oyun.pclabs.com.tr/makale/fifa-11-ilk-deneyim/ Kaynak inceleyen birisi...

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ea forumlarinda kale aglari konusunda bazi sorulara cevap vermis Garry

Soru: Look how white the goal frame, nets and lines are in this pic. This is what we are looking for in FIFA, Gary

Santiago got a change made to make the base of the post whiter (as they were dirty) but not sure if it effected the whole post, I can check.

Cheers,

Soru: Are we going to see the pitch graphics that are in wc 2010 go to FIFA 11 too? FIFA 10 pitches are pretty stale

Mike (our Art Director) and Matt Jones (our group Art Director) have been working on the pitches in the past few weeks, I think the results are as good, but slightly different, from WC.

Thanks,

Anlamadım ben bunu

• ps3 se sözkonusu sorumlusu Özgür Kirazcı burada 10000kişide yazssa Türkçe spiker diye birsey olmaz bu anlasmayı anca sayın Kiraz yapabilir sözleri meshurdur psn storebu yıl geliyor dedi 4yıl sonra gerceklesti(hala yapım asamasında) Türkçe oytunlar olucak dedi ola ola birtek killzone 3 dedi oda muamma dublajmı altyazısımı Türkçe belli degil gt5 Türkçe olsa neolur olmasa ne olur

sözü gecen lobisi gücü olan biri olacakki işini bile biri olacakki baksen ea tum oyunlarında Türkçe dublaj kullanıyormu kullanmıyormu oyle sacma sapan nufusu ve ps3 sayısı az ulkelerin dilleri varki cogu oyunda Türkiyenin olmaması sacmalık beceriksizlikten baska birsey değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ea forumlarinda kale aglari konusunda bazi sorulara cevap vermis Garry

Cheers,

Thanks,

Arkadaşlar bunun Türkçesini biri Söyleyebilir mi???

• İlk soruda kale ağları ve çizgiler bu fotoğraftaki gibi beyaz mı olacak gibi bir şey sormuş. Garry de Bernabeu'da daha kirli bir görünümde olduklarını, bunu kontrol edip değiştirebileceğini söylemiş sanırım, anladığım bu.

İkinici soruda da, saha detaylarının WC'deki gibi mi olacağını sormuş. Mike, Jones isimli sanat yönetmenlerinin birkaç haftadır saha detayları üzerinde çalıştığını, WC'den biraz farklı olacağını ve sonucun iyi olacağını düşündüğünü söylemiş.

Düzeltme: biraz sallamışım çeviride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunc. -- 30 Haziran 2010; 18:04:50 >
  • Saha boyutu hakkında bir bilgi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.