Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkçe dilden ziyade türkçe spiker daha önemli
  • ya şu hakemleride değiştirsinler. birde karşı karşıyayım kaleci ile şuta basıyorum top geride kalıyor adam ileri doğru gidiyor sonra adam alıyor tabii doğal olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

o arkadaşın yazdığı mesaj için şikayet etmiştim, provakatörlük içerdiğini bildirerek sağolsunlar silmişler

@Hildor_85 hocam buyur link burda http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1193283-turkish-language-support-fifa11-request.html

saollasın abi.

• noldu arkadaşlar şimdi spiker türkçe olduğu kesin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

noldu arkadaşlar şimdi spiker türkçe olduğu kesin mi?

Kesin değil de bakalım isteklerimizi Ea forumuna belirttik
  • tüm yeni çıkan oyunlarını faturalı bi biçimde spot olarak almasaydık belki bu yazılara gerek kalmayıp türkçe spiker'li türkçe dil'li oyun oynuyor olucaktık, ama ben dahil oyunu bekleyemeden ucuza almamız bunu engelliyo.. sonuç olarakda devletin bu kadar vergi aldığı üstüne aral gibi iğrenç firmalarında kar koymaları bizi bu yöne itiyor.. her şey düzgün olsa oyuna 90 lira verileceğine 110 lira verilir herkes faturalı oyun alır, sonra çatır çutur oynarız istediğimiz şekilde.. ama bu şekilde forumlarına girip destek olmak bile ve güncellemek bile bi etki gösterir, mesela online maçlarda gündüz gece seçimi gibi.. artık devamlı bu forumda destek vermek gerekiyo istediğimiz konular için.. yapacak başka çaremiz yok..
  • Bence umutlanmayın yapacaklarını hiç sanmam..EA' nin hangi oyununda gördünüz türkçe dil seçeneği ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

Bence umutlanmayın yapacaklarını hiç sanmam..EA' nin hangi oyununda gördünüz türkçe dil seçeneği ?

EA nin hiçbir oyununda Türkçe dil seçeneği yok diye FIFA 11 dede olmaz diye bir kaide yok. Ona bakarsan hangi firmanın Türkçe oyununu gördün? Ubisoft? Activision? Capcom? Namco ? Konami?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Bence umutlanmayın yapacaklarını hiç sanmam..EA' nin hangi oyununda gördünüz türkçe dil seçeneği ?

EA nin hiçbir oyununda Türkçe dil seçeneği yok diye FIFA 11 dede olmaz diye bir kaide yok. Ona bakarsan hangi firmanın Türkçe oyununu gördün? Ubisoft? Activision? Capcom? Namco ? Konami?

Olsa bile bu sene olmaz ..
  • En çok managerlik kısmında işe yarar Türkçe Dil seçeneği Türkçe sipker ilk başta zevkli gelecektir ama sonunda baş ağrıtacaktı (bakınız hasan Mustan) ama burada en önemli olan şey oyunu Türkçe oynamaktan öte EA'nın ülkemizdeki potansiyeli görmesi oyun Türkçe çıkarsa bir de 100 TL olursa ülkemizden alırız hem ekonomiye katkı olur hem de oyun dünyasında biz de varız deriz Türkiyede FİFA 10 tutulan bir oyun ama EA'nın gözünde hak ettiğimiz yerde değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Ben gördüm CM Türkçe çıktı.
  • en kötüsü türkçe spiker çıktımı ps kafelerdeki pes çılgınlığı biter :) ondan sonra ''aaa bu oyun iyimiş yaw'' diyenlerin sayısı her geçen gün 5 e katlar..
  • quote:

Katılıyorum.Hiç birşey imkansız değildir ama çok zor yani.
  • Türkçe spiker isteği kabul edilse bile bu saatten sonra Fifa 11 e gelmesi mümkün değil. Keşke aylar öncesinden açsaydık konuyu. 11. oyun çıktıktan sonra desteği devam ettirirsek 12 ye gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Türkçe spiker isteği kabul edilse bile bu saatten sonra Fifa 11 e gelmesi mümkün değil. Keşke aylar öncesinden açsaydık konuyu. 11. oyun çıktıktan sonra desteği devam ettirirsek 12 ye gelebilir

Evet bu saatten sonra çok geç..Fifa 12 çıkana kadar o konuyu hep üstlerde tutarsak elbet eninde sonunda EA o konuyu görecektir..O konuyu hep üstte tutmaya çalışalım ..
  • yo pek geç sayılmaz ama tabii daha erken olsa daha iyi olurdu ama onlar isteseler pek zor birşey değil mesela mexico dilini satın alanır gibi yapabilirler ya bir düşünsenize ultimate team i oyuna sonradan koyabildiklerine göre bunu hali hali yapabilirler
  • quote:

Türkçe spiker isteği kabul edilse bile bu saatten sonra Fifa 11 e gelmesi mümkün değil. Keşke aylar öncesinden açsaydık konuyu. 11. oyun çıktıktan sonra desteği devam ettirirsek 12 ye gelebilir

Aynı durum Heavy Rain içinde oldu oyunun çıkmasına aylar kala Türkçe altyazı bekledik :) belki Spiker olmaz ama oyunda Türkçe seçenek olabilir.Başka bir konuda bir arkadaş oyunun Türkçe çıkmasının gereksiz olduğunu falan söylemiş ama sanırım oyunun Manager Modundan, Bea Pro Modundan, Virtual Modundan falan haberi yok sanırım Spiker olmasa bile Türkçe seçenek bile oyuna çok fazla renk katar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

pro clup modu varmı 11 de

Umarım olur olmazsa bi saldırı düzenleriz Ea'ye

Be A Pro olur kesinlikle olmazsa büyük bir düşüş beklerim ben satışlarda.EA bunu riske etmez

Wc 10'u sırf Pro club olmadığı için aldım bu yeni oyunda olmazsa yine almam.Benim gibi düşünenler elbet vardır umarım olur.

Nası yok? Captain Your Country neydi peki kardeşim?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeadMX

quote:

quote:

quote:

quote:

Be A Pro olur kesinlikle olmazsa büyük bir düşüş beklerim ben satışlarda.EA bunu riske etmez

Wc 10'u sırf Pro club olmadığı için aldım bu yeni oyunda olmazsa yine almam.Benim gibi düşünenler elbet vardır umarım olur.

Pro club modunu be a pro ile karıştırdın sanırım. Pro club modu herkezin kendi oyuncusu ile bir takımda toplanıp online maçlar yapması

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeadMX

quote:

quote:

quote:

quote:

Pro club modunu be a pro ile karıştırdın sanırım. Pro club modu herkezin kendi oyuncusu ile bir takımda toplanıp online maçlar yapması

Ha özür dilerim o zaman

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.