Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
424.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar türkçe destek istemeyenleri (kendini Türk hissedipte Türkçe konuşanlara sözüm tabii farklı ulus ve dilleri kullananlar değil. onlar haklı olabilir istememekte.) anlamakta zorluk cekıyorum. Türkçe ıstemeyen kullanmaz. herhalde menüleri değiştirecek kadar yeteneğe sahiptir istemeyenler.
    ancak her seyden önce tüketici yasaları tükçe kullanma kılavuzu vb dokumanları zorunlu kılar dıye hatırlıyorum.. dokuman yerıne menuler daha kullanıslı ve hesaplı olur ayrıca egolarınızı bır kenara bırakıp türkçe isteyenlere de saygı duymak gerek.
    *bır cok dıl secenegı oyunlarda mevcutken turkce menulerın/dublajın olması da saygınlık-itibar kazandırır. (turk oyun kullanıcılar ıcın)
    *dunya oyun pıyasasının turk kullanıcılarını cıddıye aldıklarını ve pazar olarak görduklerını ispat eder.
    *ayrıca bu kısır dongunun kırılması (tr beklentısı-satıs hacmı vb) pazarın kendı dınamıklerının olusturulmasını saglar.
    bu tur destek gırısımlerı sıze belkı 3-5 dakıka kaybettırır ancak turk oyun kullanıcılarına (beklentılerı yonunde) yıllar kazandırabılır...
    son bır kac soz destek...destek destek........
    saygılar....

• ea fifayı türkçe yapmaz boş bir hayal bu
  • tamam herşey güzelde yani türkçe spiker olcak diyede yalvarmaya gerek yok ki tamam güzel açılmış konu herkes yorumunu atsın destek versinde şu "please ea turkish commentary" diye msj atmanın kendimizi küçük düşürmekten başka bi anlamı yok bence.umarım bu hareketimiz sonunda sonucuna ulaşır ve fifa yı türkçe ve türkçe spiker ile oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

tamam herşey güzelde yani türkçe spiker olcak diyede yalvarmaya gerek yok ki tamam güzel açılmış konu herkes yorumunu atsın destek versinde şu "please ea turkish commentary" diye msj atmanın kendimizi küçük düşürmekten başka bi anlamı yok bence.umarım bu hareketimiz sonunda sonucuna ulaşır ve fifa yı türkçe ve türkçe spiker ile oynarız

• ekimde çıkacak bir oyun için bu destek geç değilmi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

ekimde çıkacak bir oyun için bu destek geç değilmi..

Önemli olan birlik olmak hocam belki 2012 senesinde Türkçe spiker olayına girebilirler
  • Durun daha dereyi görmeden direk soyundunuz yahu
  • Çok zor ama bir spiker ve dil desteği vermek ea için, bu koca oyunu yapmanın yanında hiçte zor olmamalı.
  • Oyunun kendisinde olmasa da biz ekstradan indirsek oyunun içindeki Patches bölümlerinden bence mantıklı olurdu..
  • Turkcesi ?

NEW - ENHANCED AI

• Şu başlığada bir şeyler yazı verin abe dostlar . Mümkünse ingilizce olsun.

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1191521-stadium-selection-unranked-online-matchs.html
  • BENCE İNCİSÖZLÜKTEN YARDIM İSTE EMİNİM BİNLERCE YAZI YAZARLAR :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Turkcesi ?

NEW - ENHANCED AI

1.Resim:-Rakipler kale önünde daha acımasız olacak.
    -CPU takımları Arsenal gibi topa sahip olacak anlamında demiş.
    2.Resim:-CPU rakipler top sürecek ve sizden top calacak.

• La sinir oldum geldim gene. Daha online falan oynayamayacam ya hep hakem yüzünden yeniliyorum
  • HAkemler Bazen Sinir Bozucu Olabiliyor
  • PS3 den giriyorum DH ye oyuzden verecegim linkde problem olmaz insallah. Fifa 2011 in demosunu oynuyan birinin yorumlari iyi anlamda pes e benzetmis.http://oyun.pclabs.com.tr/makale/fifa-11-ilk-deneyim/
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyun.pclabs.com.tr

Bunlar dışında yapımcının ve oyunu benimle birlikte deneyen diğer basın mensuplarının da kabul etmiş olduğu bir gerçek vardı ki o da bu oyunun PES’e oldukça benzediğiydi. PES’e en çok benzeyen Fifa oyunu Fifa 11 olacak. Oyuncuların bileklerini daha rahat hareket ettirebilmesi, oyunun biraz daha yavaşlamış olması, ikili mücadelelerde oyuncuların birbirlerine omuz dayarken rakibe yaptıkları negatif etkiler ve birçok şey Pes’in oyun dinamiklerini andırıyor

Pes'e benzetildiği paragraf bu ama ben tam anlamadım hangi açıdan Pes'e benziyor.
  • Evet hangi acidan vaya hangi acilardan benzedigini belirtmemis. Ama illaki E3 2010 fuarina giden bir oyun severin yorumlarina guveniyorum sahsen. :) Ne soylesek bos gerci demo geldiginde bizler yorumlariz insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: oyun.pclabs.com.tr

Bunlar dışında yapımcının ve oyunu benimle birlikte deneyen diğer basın mensuplarının da kabul etmiş olduğu bir gerçek vardı ki o da bu oyunun PES’e oldukça benzediğiydi. PES’e en çok benzeyen Fifa oyunu Fifa 11 olacak. Oyuncuların bileklerini daha rahat hareket ettirebilmesi, oyunun biraz daha yavaşlamış olması, ikili mücadelelerde oyuncuların birbirlerine omuz dayarken rakibe yaptıkları negatif etkiler ve birçok şey Pes’in oyun dinamiklerini andırıyor

Pes'e benzetildiği paragraf bu ama ben tam anlamadım hangi açıdan Pes'e benziyor.

Aynen çok saçma

• Şu top fiziğini düzeltseler bari. Hala helyum basılmıs balon gıbı gıdıyor top.
    Sene 2011 hala futbol oyunu yapmayı ogrenemedı fıfa
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.