Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • brknsmnc üstat mesaj atmadada aynı sorun var üye değilsiniz vs gibi şeyler çıkıyor mesajdan alıntı yapamıyorum mesajı değiştiremiyorum
  • http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1191306-realistic-face-thread.html
    Arkadaşlar buradaki ankette de daha fazla oyuncu yüzü isteniyor.Yaklaşık 15 tanede Turkcell Super Lig oyuncusunun adı geçiyor.Destekleyelim.
  • Evet ya forumda bir sorun var bir çok işlev kullanılamıyor.
  • Yeni özellikler çok iyi
  • quote:

arkadaşlar türkçe dil desteğ için EA nın forumuna konu ve anket açtık arkadaşlar bir destek olum lütfen belki işe yarar, SONY den sonra diğer oyunlarda da türkçe dil görebiliriz

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-11-ng-first-impressions/1193283-turkish-language-support-fifa11-request.html

Tam destek!!..Ilgili konuyu kendi clan forumumuzdada açtım ve destek çağrısı başlattım..

• incisözlükle geçen gün dalga geçmiştim onamı alındılar acaba saldır saldır nereye kadar bakalım savunmalarıda güçlümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

Arkadaşlar bölümümüze bu oylama için konu açmaya çalışıyorum ancak yeni konu açmıyor üye olmalısınız diyor kaç kere denedim olmuyo benim hesaptamı bir sorun var acaba ??

Hayır.İncisözlük, DH'ye baskın yaptı.Bazı üyelerin hesaplarını hacklediler, bilindik eylemlerini yaptılar.Dünden beri karışık ortalık halen düzelmiş değil.

Evet hocam farkettim ama Şifresinizi değiştirdiğiniz zaman sorun çözülüyor.
  • Gene içine etmişler konunun.Önce Pes, sonra Fifa'da da aynı şeyler.Gene yazıyorum biz hiç birşeyi hak etmiyoruz.Ben böyle cahil bir ülkenin vatandaşı olmaktan utanıyorum...
  • Firenze konunun içine kim etmiş benim mesajımımı kastediyorsun ???
  • quote:

yea they should add it for turkish ppl, s......!

quote:

Zorunamı gitti aslanım.zoruna gidiyorsa boruna gitsin.

Daha başka söze gerek yok.Kim yazdıysa yazıklar olsun...
  • tamam o konuda haklısın bende gördüm umarım fifa konusununda kapanmasına neden olmazlar
  • Arkadaş EA Forumundan bahsediyor ve haklıda yani sen konu diye ne açıyorsun adam ne yazıyor altına, burda da öyle "Türkçe Fifa11 için DESTEK" konusunun altına adamın yaptığı yoruma bak, adamlar haklı abi çıkarmasın ya hiç birşeyi haketmiyo benim insanım ya, mal gibi anlamadan bitirsinler oyunu veya spikerin ne dediğini anlamadan oynasınlar oyunarını, müstehak bize herşey ya
  • Verdim bakalım. Ps3'te fifa sahibi olmak gerekiyor mu oy vermek için başka yerlerede yaysak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakDemirbas

Verdim bakalım. Ps3'te fifa sahibi olmak gerekiyor mu oy vermek için başka yerlerede yaysak.

gerekmiyor diye biliyorum ya foruma üyeliği olan herkez oy verebiliyor diye biliyorum, yayalım arkadaşlar yayabildiğimiz kadar yayalım
  • çürük elma heryerde var direk tüm millete mal etmeyin dostlar sakin olun yazanlar büyük ayıp etmiş hele dil seçeneği gelmesin diyenler onların Türk olduklarını düşünmek bile istemiyorum biz elimizden geldiğince girdiğimiz forumlarda duyurmaya çalışalım
  • onun için uğraşıorum zaten ya burda önemli olan türkçe oyunların artması, hayatımda PES oynamamış ve oynamıycak bir insan olarak forumdan arkadaşların açmış olduğu Türkçe Pes2011 oylama konusu girdim ve oy verdim ya, ama dediğin gibi çürük elme çok var ya
  • Açıkçası Türkçe dil desteğinden çok Türkçe spiker olması daha önemli kendi adıma. Ha Türkçe dil desteği olursa o da güzel olur ama benim için öncelik spiker bu konuda,sonuçta futbol oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Açıkçası Türkçe dil desteğinden çok Türkçe spiker olması daha önemli kendi adıma. Ha Türkçe dil desteği olursa o da güzel olur ama benim için öncelik spiker bu konuda,sonuçta futbol oyunu

doğru söylüyorsunuz hocam, ea daki foruma ekledim onuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknsmnc

quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Açıkçası Türkçe dil desteğinden çok Türkçe spiker olması daha önemli kendi adıma. Ha Türkçe dil desteği olursa o da güzel olur ama benim için öncelik spiker bu konuda,sonuçta futbol oyunu

doğru söylüyorsunuz hocam, ea daki foruma ekledim onuda

Eyvallah hocam,eline sağlık ayrıca

Birde arkadaşlar,bir ricam olacak sizlerden. Şu resmi sitede hakaret eden,dalga geçmeye çalışan ezik tiplere Türkçe cevap vermeyin,ingilizce olarak küfür etmeden oturaklı cevaplarla pazara gönderin şu kendini bilmezleri.

• Neyse yine düzelmiş konu güzel güzel

Ercan Taner - Rıdvan Dilmen ikilisini görmek isterdim şahsen.

Ama Erdoğan Arıkan - Ömer Üründül 2'lisine de razıyız
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.