Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vüsal

Gerçek birşey geliyor bu aralar pes 2010 oynuyorum razalet Al ronaldoyu gol at bu kadar basit

Hadi bakalım az kaldı 2-3 ay biraz fazla videolar aksın.

allah aşkına sen o ronaldoyla gelip bana bi gol atsana

• quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

neyi tartışıyosunuz anlamadım arkadaş orda nfs shift,gt5 örneğini vermiş çok da mantıklı bir örnek olmuş çünkü pes arcade fifa ise simülasyon bir oyundur bunun da tartışmasını yapmayın artık
    hangi futbolcu 90 dakika ileri geri koşup bütün maç boyunca füze gibi şutlar çekebiliyor allah aşkına
    eğer cevabınız ronaldo ise iyi pes'ler

adam haklı beyler
  • Arkadaslar dun Backbreaker denen Amerikan futbol oyununu indirdim NVidia PhysX özelliğini kullanilarak uretilmis karekter modellemeleri , fizik modellemeleri muhtesem. lutfen bir indirin kesin EA ileride NVidia PhysX özelliğini kullanir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Arkadaslar dun Backbreaker denen Amerikan futbol oyununu indirdim NVidia PhysX özelliğini kullanilarak uretilmis karekter modellemeleri , fizik modellemeleri muhtesem. lutfen bir indirin kesin EA ileride NVidia PhysX özelliğini kullanir.

üstat bu oyunda euphoria(gta4 te kullanılan oyun motoru)oyun motoru kullanıldı ve bildiğim kadarıyla bu oyun euphoria nın ilk kez spor oyunlarında kullanıldığı oyun
  • ilkermurat kardesim dogrudur, fakat lutfen Backbreaker denen Amerikan futbol oyununun demosunu bir indir psn den inanki mutis karekter modellemeleri , fizik modellemeleri . NVidia PhysX özelliği sayesinde super olmus.
  • quote:

Arkadaslar dun Backbreaker denen Amerikan futbol oyununu indirdim NVidia PhysX özelliğini kullanilarak uretilmis karekter modellemeleri , fizik modellemeleri muhtesem. lutfen bir indirin kesin EA ileride NVidia PhysX özelliğini kullanir.

Sadece nVidia ekran kartı olanlar yaralanabiliyor o nimetten ATI her türlü eziyor nVidia yı ama bi türlü kendi PhysX ini çıkaramadı
  • NVidia PhysX özelliği konsollarda cikacak oyunlarada uygulanabiliyor. Mesela Mafia2 dede uygulaniyor ve muthis sonuc elde ediyor lutfen rica ediyorum Backbreaker denen oyunun demosunu indirin inanin muthis insallah ilerde uygulanir Fifaya NVidia PhysX özelliği.
  • quote:

NVidia PhysX özelliği konsollarda cikacak oyunlarada uygulanabiliyor. Mesela Mafia2 dede uygulaniyor ve muthis sonuc elde ediyor lutfen rica ediyorum Backbreaker denen oyunun demosunu indirin inanin muthis insallah ilerde uygulanir Fifaya NVidia PhysX özelliği.

Oha şaka değil dimi bu? Yani biz konsolda Mafia 2 yi PhysX li olarak oynayabilicez öyle mi? Ağlamak istiyorum... Hatta ağlıyorum
  • Evet oyun sirketleri bu NVidia PhysX özelliğini bazi oyunlarda kullanabiliyorlar ve epey bir performans elde ediliyor. Backbreaker da bunu sahsen gordum bence futbol oyunlarinada ileriki tarihlerde % % uygulanir Fifa icin bicilmis kaftan. :)
  • Bu BackBreaker resimlerine baktım hoş duruyor gerçekten de
  • Flovan kardesim gercekten cok iyi Backbreaker NVidia PhysX özelliği sayesinde.Tabiki konuyu dagitmak istemiyorum konumuz tabiki Backbreaker degilde , bu kullandigi NVidia PhysX özelliğini EA gibi bir dev kesin ileriki senelerde kullanir ve dahada muhtesem olur :)
  • resim değil oynamanı tavsite ederim o adam çarpıştıklarında çıkan sesler adamların darbelere verdikleri tepki süper ötesi sırf bu oyun için amerikan futbolu kurallarını öğrendim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Gerçek birşey geliyor bu aralar pes 2010 oynuyorum razalet Al ronaldoyu gol at bu kadar basit

Neye, kime artisliğin genç?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Neye, kime artisliğin genç?

Devam et bekleme yapma

• Şu community ye unranked maçlar için stat - gündüz gece ve hava koşulları ayarlama imkanı mutlaka olmalı diye başlık açıcam. Link i burda paylaşıcam destek için birşeyler yazarsınız
  • evet arkadaşlar herkesden katılım bekliyorum bende unranked ranked maçlarda gece gündüz seçilsin.. yada en azından maç başlamadan önce ayarlar menüsünde staddaki gece gündüz görüntüsü doğru olsunki gündüz stad resmi görünce maça girmeyelim world cup daki gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 26 Haziran 2010; 16:37:05 >
  • Ben yazdım da. Nedense yeni kayıt olmuş olarak görünüyorum Halbuki giriş yaptım da mesaj yazdım
  • başlığa keşke gündüz maçları diye söleseydin, stadyumda önemli fakat gündüz oynamak rezil bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 26 Haziran 2010; 16:55:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.