Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fifada oynadık malesef 2dk oynadım gözüm bozuluyordu bu kadar rezil grafikler olamaz pes oynamayı bilene güzeldir bende sevmiyorum tek oyuncunun alıp 11 kişiyi çalımlamasını ama her oyuncuda yapamaz bunu messi ronalda gibi adamlar alıp geçer bide gelmiş burda maval okuyorsun yok kişiye göre yapılıyor diye iki oyunda yakında çıkıcak elbet belli olur hangi oyunun daha iyi oldugu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where is the party

fifada oynadık malesef 2dk oynadım gözüm bozuluyordu bu kadar rezil grafikler olamaz pes oynamayı bilene güzeldir bende sevmiyorum tek oyuncunun alıp 11 kişiyi çalımlamasını ama her oyuncuda yapamaz bunu messi ronalda gibi adamlar alıp geçer bide gelmiş burda maval okuyorsun yok kişiye göre yapılıyor diye iki oyunda yakında çıkıcak elbet belli olur hangi oyunun daha iyi oldugu

Playstation 3 te oynadığınıza emin misiniz hocam?
  • PES konusunda, Fifa, Fifa konusunda PES konuşulmasından bıktım yav. PES vs FIFA konusu açılsa da insanlar stresini atsa rahatça. hem asıl konular kirlenmemiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PES konusunda, Fifa, Fifa konusunda PES konuşulmasından bıktım yav. PES vs FIFA konusu açılsa da insanlar stresini atsa rahatça. hem asıl konular kirlenmemiş olur.

Kesinlikle ..
  • Bence Fifa ve Pes bizlere iki ayrı futbol deneyimi sunuyor.İki oyunuda birbirinden ayıran özellikler var.Her ikisininde iyi ve kötü tarafları var.Şu anda adam akıllı iki futbol oyunu olduğuna göre bizde bu oyunlardan zevk almayı bilmeliyiz.Herkesin tercihi farklıdır.Bu yüzden tartışma yaratmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

PES konusunda, Fifa, Fifa konusunda PES konuşulmasından bıktım yav. PES vs FIFA konusu açılsa da insanlar stresini atsa rahatça. hem asıl konular kirlenmemiş olur.

Kesinlikle ..

+1000000000000000000000000000000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where is the party

en sonunda anladınız heralde durumumuzu bıktık artık dikkat ediyorumda pes konusuna gelen burdan 5-6 kişi var onların dışında yazan yok o yüzden haklısınız ve benimde ilk defa fifa konusuna yazdıgımı görürsünüz ve anlamıyorum genelde fifa konusunun içindeki üyeler hep fifayı pesle karşılaştırma gereği duyuyolar gerçekten bunun nedeni nedir biri gelmiş demişki pes nfs shiftse fifa gt5dir sana sadece gülerim yazık kendini buralarda harcama

QuAnTuM-C
    ayrıca dünya kupası oyununu oynadım ve gerçekten grafikler gözüme kötü geldi ve bence bu özellikleri çok abartıyorsunuz kaleci daha fazla hareket imkanı olucak vs. bunlara özellik denmez bunlar zaten olan şeyler fifa 11 çıkınca deneriz ve yorumları ona göre yazarız aynı şey pes içinde geçerli ve bir gerçek varki çoğu oyunu deneyen kişi pes gerçekten çok iyi şekilde geldiğini belirtiyor neyse oyunlar çıksın deneriz.

Kızgınlığına hak veriyorum da ben dünya kupası oyununu bir çok arkadaşa gösterdim gerçeğe çok yakın dediler görüntü muhteşem dediler bende oyunların hepsi var yalnız wc 10'un yeri çok ayrı grafik ve oynayışı bakımından tabi eksiklikleri var ama şu ana kadar yapılmış en iyi futbol oyunudur wc 10

• Guzel kardeslerim benim birbirnizi kirmayin. Varsin Fifa 11 guzel oyun olsun veya varsin Pes 11 guzel oyun olsun. ikiside muhtesem oyun varmi 3. su.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_
    Guzel kardeslerim benim birbirnizi kirmayin. Varsin Fifa 11 guzel oyun olsun veya varsin Pes 11 guzel oyun olsun. ikiside muhtesem oyun varmi 3. su.

Pes muhteşem değil.
  • Maximum_Carnage tamam canim kardesim senin dedigin gibi olsun .Ben iyi bir pes oyuncusuyum fakat 11 de Fifadayim ALLAHIN izniyle.
  • En iyisi pure futbol çok bir oyun
  • sıkı ve usta bir fifacı olarak hep merak etmişimdir,fifa serilerindeki o classic 11 de neden maradona ve pele yok.ki ben o takımı çok seviyorum adamlar muhteşem
  • logoda güzel
  • Özellikler güzel
  • arkadaşlar oyun çıksın fifa ekimde çıkıcak pesden önce bakalım nasıl bir oyun olucak ayrıyetten parazitler konuyu kirletmezlerse çok iiyi olur forumda kirlilik yaptıgımız için kusura bakmayın mesajların silinmesini talep ettim
  • neyi tartışıyosunuz anlamadım arkadaş orda nfs shift,gt5 örneğini vermiş çok da mantıklı bir örnek olmuş çünkü pes arcade fifa ise simülasyon bir oyundur bunun da tartışmasını yapmayın artık
    hangi futbolcu 90 dakika ileri geri koşup bütün maç boyunca füze gibi şutlar çekebiliyor allah aşkına
    eğer cevabınız ronaldo ise iyi pes'ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

neyi tartışıyosunuz anlamadım arkadaş orda nfs shift,gt5 örneğini vermiş çok da mantıklı bir örnek olmuş çünkü pes arcade fifa ise simülasyon bir oyundur bunun da tartışmasını yapmayın artık
    hangi futbolcu 90 dakika ileri geri koşup bütün maç boyunca füze gibi şutlar çekebiliyor allah aşkına
    eğer cevabınız ronaldo ise iyi pes'ler

• Adam bir önceki sayfada "kandırıyorlar sizi yazık" diyor, sonra konuyu parazitler kirletmesin diyor.Gavur buna ironi der.Neyse

Kaleciler ile ilgili Gary Paterson'ın videosunda bazı ünlü kalecilerin kendine has kurtarış stilleri olacağından, kalecilerin yapay zekasının geliştirildiğinden ve şut ortalara daha akıllı pozisyon alacaklarından bahsediyor.Bir de öyle ileri çok açılmıyorlar diyor da o zaten World Cup 2010'da düzeltilmiş bir hata idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 25 Haziran 2010; 20:22:33 >
  • oyun içi bir video çıksında herkes bir haddini bilsin
  • Kale ağlarında oynamalar yapabilmemiz gerçekten çok çok güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.