Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkladığın iyi oldu izlemiştim ama bir şey anlamamıştım dediklerinden
    quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

FIFA 11 - GOALKEEPERS with Gary Paterson
    yeni video: http://www.youtube.com/watch?v=SHq-u_92LXY

Kaleciler artık aşırtma ve ortalarda daha iyi olacaklarmış.
    Leblebi gibi aşırtma gol atmak artık olmaycak Gary Peterson'ının dedikleri göre.

• Adamlar bitirdi işi ya.

Yok PES bu sene geri dönüyormuş bıdıbıdı hepsi hikaye.

PES 360 derece dribblingi tüm oyun için uygulamaya karar vermiş sadece kendi etrafında dönüyor.
  • leblebi gibi aşırtma golü kaldırmış adamlar. Devrim lan bu

Habire devrim yapıyorlar. Wc 2010 da herşey devrimdi. 0.5 nanometrelik devinimler bunlar hacı.
    Şu oyunu 7.5 milyon 2. 3. lig takımı taraftarı ingiliz almasa dükkanı kapar EA. Her sene 30 milyon dolar reklama para vermek koyar.
  • Allasen siz gece yatınca falan ruyanızda PES mı goroyursunuz ?

Fifa 11 acaba nasıl ozellıklerle gelıyor dıye ne zaman bakacak olsam sureklı herkesın agzında PES var baska bısey yok
    Fıfa 11 bu kadar boş ve vasat bır oyun mu olacak kı burda hepınız durup durup PES ı konusuyorsunuz ?

Cidden ılgınc geldı bana..Siz Fifa cılardan bırısı Fifa 11 ın tanıtım baslıgında bıle sureklı olarak PES konusulmasının sebebını acıklasın lutfen cunku ben anlayamadım

- Kompleks ?
    - Kuyruk acısı?
    - Fifa konusulmaya degecek oyun degıl o yuzden PES konusuyoruz?
    - Fifa 9 ve Fifa 10 harıc gerıye kalan butun serilerde yanı 10 sene (Yazıyla on sene) boyunca PES tarafından yerın dıbıne gomulmus Fifa nızın son gelısmelerının verdıgı sevınc ?
    - Son 2 seriye kadar tarıhtekı butun Fifa serılerınde helyum basılmıs futbol topu kovalarken PES sayesınde top fızıgının mantıgını ogrendıgınız ıcın PES e karsı sevgınızı mı gosterıyorsunuz? :)
    - 10 sene boyunca futbol oyunu oynuyorsunuz sanıp son 2 senedır futbolun aslında bıldıgınız gıbı olmadıgını ogrendıgınız ıcın mutluluk goz yaslarıyla karısık PES e tesekkur etme amacıyla ?

Bu maddelerı ıstedıgınız sayıda cogaltabılırsınız sevgılı Fifa cı dostlar. Ama lutfen Fifa başlıklarında bıle Fifa nın yenı versıyonu ve gelısmelerı hakkında konusmak yerıne sureklı PES konusmanın mantıgını ve sebebını acıklayın da taraflı tarafsız bu baslıga gelıp amacı Fıfa hakkında seyler ogrenmek olan ınsanlar da durumu anlasın

Futbol dolu gunler dılerım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 24 Haziran 2010; 22:54:10 >

• mcbtrcs
    Ellerine sağlık hocam.
    Kale ağlarına buradan bi yourock yolluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Allasen siz gece yatınca falan ruyanızda PES mı goroyursunuz ?

Fifa 11 acaba nasıl ozellıklerle gelıyor dıye ne zaman bakacak olsam sureklı herkesın agzında PES var baska bısey yok
    Fıfa 11 bu kadar boş ve vasat bır oyun mu olacak kı burda hepınız durup durup PES ı konusuyorsunuz ?

Cidden ılgınc geldı bana..Siz Fifa cılardan bırısı Fifa 11 ın tanıtım baslıgında bıle sureklı olarak PES konusulmasının sebebını acıklasın lutfen cunku ben anlayamadım

- Kompleks ?
    - Kuyruk acısı?
    - Fifa 9 ve Fifa 10 harıc gerıye kalan butun serilerde yanı 10 sene (Yazıyla on sene) boyunca PES tarafından yerın dıbıne gomulmus Fifa nızın son gelısmelerının verdıgı sevınc ?
    - Son 2 seriye kadar tarıhtekı butun Fifa serılerınde helyum basılmıs futbol topu kovalarken PES sayesınde top fızıgının mantıgını ogrendıgınız ıcın PES e karsı sevgınızı mı gosterıyorsunuz? :)
    - 10 sene boyunca futbol oyunu oynuyorsunuz sanıp son 2 senedır futbolun aslında bıldıgınız gıbı olmadıgını ogrendıgınız ıcın mutluluk goz yaslarıyla karısık PES e tesekkur etme amacıyla ?

Bu maddelerı ıstedıgınız sayıda cogaltabılırsınız sevgılı Fifa cı dostlar. Ama lutfen Fifa başlıklarında bıle Fifa nın yenı versıyonu ve gelısmelerı hakkında konusmak yerıne sureklı PES konusmanın mantıgını ve sebebını acıklayın da taraflı tarafsız bu baslıga gelıp amacı Fıfa hakkında seyler ogrenmek olan ınsanlar da durumu anlasın

Konunun sahibi olarak şunları söylemek isterim.Burası FIFA konusu haliyle PES konusunda FIFA'ya,FIFA konusunda PES'e laf atılma olanağı var.Kavga çıkmadığı sürece kimsenin kimseye karışma hakkı yoktur.Yöneticiler buna karışamaz.

-Kompleks neyin kompleksi anlamadım açıkçası
    -World Cup 2006 dan beri kuyruk acısı diye birşey kalmadı
    -FIFA'yı herkes oynayamaz,herkes gelir FIFA'ya laf atar.
    -FIFA World Cup 2006 bile inanın ki Pes 2010'dan daha öte bir oynanışa grafiğe sahip
    -Son 2 seriye siz takmışsınız bunun için buna cevap vermeyeceğim
    -Evet PES oynarken futbol oynuyoruz zannediyorduk,EA Sports sağolsun bir silkeledi bizi kendimize geldik,futbol için doğan,en iyi futbol oyunu olan FIFA'yı seçtik.

Bol pes'li,bol gollü günler.

• Hocam abartmışsın WC 2006 veya FIFA 07 nin Xbox versiyonu yani NEXT GEN versiyonu PES 2010 dan öte değil. Fifa 08 ile PES 2010 kıyaslanır anca
  • Pes geri geliyor diyorlarda pes eskiden neydi ? Eskiden ahım şahım bir oyunmuydu ? ''Pes Geri Geliyor'' gelsin bakalım.
    Pes oynayanların çoğu şu özelliklerden dolayı oynuyor.

- Atılan her şutun abartı bir şekilde düz ve sert gidip gol olması
    - Çalım atmak için kendini kasmaya gerek yok top sizdeyken top rakibin içinden geçiyor.
    - Ben pes'de oyuncuların yorulduğunu görmedim.Bol gollü maçlar oluncada zevk aldığımızı sanıyoruz.
    - Oyun aşırı hızlı olduğundan bol pozisyonlar görüyoruz.Gerçek maçın hızına 1 desek pesin 5 fifanın 2'dir.

Kısacası bir futbol sever niye pesi sever ?

Oyun hızlı,bol gol,her futbolcudan çekilen şutlar zımba gibi gidiyor.Oyunda yorulma yok.Haliylede maç içinde heycanlanıyorsun zevk aldığını zannediyorsun.
    Pesçilerin olayı budur.Adamlar futbol oynamak istemiyor,eğlenmek istiyor.

Diğer bir konuda pes oyuncu suratlarında fifayı ezermiş.

Pes'de suratlar gerçek resimlerden alınıyor.Bu iyi birşeymi evet...Ama sadece anlık,gol sevinçlerinden sonraki surat ifadelerini görürsünüz zombiler gibiler.Bu surat yapma işlemi sadece anlıktır.Bu yüzden çeşit fazla detay azdır.Ama fifada öylemi ? Oyuncular tek tek modelleniyor.Her bir işlem surat'da deneniyor.Açıyorum replayı torres'e bakıyorum dalıp gidiyorum.Bu işlem zor bir işlem,ama kaliteli...Bu yüzden çeşit az detay fazla...

• quote:

- Kompleks ?
    - Kuyruk acısı?

Siz niye Fifa başlığına gelip PES savunuculuğu yapıyorsunuz?

- Kuyruk acısı?
    - PES'te konuşulacak pek bir yenilik yok FIFA'dan çalmaya başlamışlar?
    - Konsol'da üç senedir FIFA tarafından PES'in ezilmesi ve PES'in Fifa'yı taklit etmeye başlaması?
    - İlk çıktığı zamandan beri odun gibi koşan futbolcuların bu yıl Motion Capture ile bir şeyler yapmaya başlaması. Hani şu FIFA'nın 5-6 sene önce yapmaya başladığı şey.
    - PES'te topa vurunca çıkan patlak top sesi? Karton seyirciler?
    - 10 küsür senedir futbol diye oynadığınız, simülasyon dediğiniz şeyin simülasyon konusunda aterileri geçememesi? Aldığınız top ile 500 metre aynı hızda 35 kişiyi geçmenizin simülasyon olmadığını gösteren FIFA'ya teşekkür?

Biz Fifa'daki gelişmeleri konuşalım da adamlar konuşulacak bir şey bırakmıyorlar ki, her yıl eskisinin üzerine yapılmamış özellikler ekliyorlar. Rakibi de gidip işte 2-3 yıl sonra taklit etmeye başlıyor. Napalım bizim de onu konuşmaktan başka bir şeyimiz kalmıyor. Nedeni asıl şu, görmediğimiz tecrübe etmediğimiz şeyleri yorumlamak sağlıklı olmaz, fakat PES, FIFA'nın hep bir-iki sene önce yaptığı şeyleri taklit etmesi ve FIFA'cıların bu konuyu bildikleri için bildikleri bir şeyi yorumlaması. PES oynayanlar gibi bilmedikleri işlere burunlarını sokması değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Hocam abartmışsın WC 2006 veya FIFA 07 nin Xbox versiyonu yani NEXT GEN versiyonu PES 2010 dan öte değil. Fifa 08 ile PES 2010 kıyaslanır anca

WC 2006 gayet güzeldi yahu indirtip ss aldırtmayın şimdi bana
  • Futbol oyunları diye bir şey yoktur.

Çünkü futbol oyunu tektir, o da PES.

Biz başka bir boyutundayız, simulasyon.

Hani herkes anlasın diye anlatıyorum.

Need for Speed Pro Evolution Soccer ise, Gran Turismo veya Forza Motorsport FIFA'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs
    quote:

@mcbtrcs Bunlara cevap vermeye gerek yok , kimin kuyruk acısı olduğu belli oluyor.. Kendi hallerine bırakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 25 Haziran 2010; 0:36:03 >
  • quote:

- Kompleks ?
    - Kuyruk acısı?

tutmayın küçük enişteyi

• Ver odunu hacı dayı tartışma daha da kızışsın
  • sayılan özelliklerin hepsinin oyunda olacağını düşünmüyorum ama olursa gerçekten harika
  • Pes bu yıl daha koşu animasyonlarını elden geçirirken, Fifa'da arşavin, messi tarzı top sürme geliştiriliyor, bunlar hala konuşuyor.

Kuyruk acısı yazmış ya vallahi az daha paçadan süzülüyordu gülmekten
  • valla özelliklere baktımda hep boş boş yazmışlar yok messi top kaptırmıcakta arshavin cok iyi sürecekte alan savunması cart curt demek sizi bunlarla kandırıyorlar yazık ya
    bide gelip peste dersiniz adam alıp 11 kişiyi çalımlıyo diye sonrada gelip dersinizki messi top kaptırmıcak
  • Messi top kaptırmayacak diyen varsa beri gelsin, önce okuduğunu anlamak lazım, Messi tipindeki oyunculardan top kapmak daha zor olacak deniyor orada. Ki bu gayet normal bir şey. Kütük bir herif bile Messi'den rahatlıkla top kapabiliyordu örneğin. Ha bu demek değil ki, Puyol Messi'den top kapamayacak. Fifa bu yıl tamamen kişisel becerilere göre bir oyun yaptı. PES gibi, Gattuso 8-9 adam geçemiyor mesela bu oyunda.

PES= 300 metre düz koşu + 11 tane omuz omuza mücadele + füze gibi giden şutlar ise ben buna futbol demem aga. Ha PES'in kalecilerine zaten diyecek bir şeyim yok. Birebirde kare + x = kaleciye çalım.
  • pes, fifa gibi oynanışa sahip olsa hatta aynısı olsa bile fifayı geçemez zaten
    bunun sebebide lisanslar, sesler, animasyonlar, ara videolar, çeşitlilik, birçok lig olması, hepsinin forması modellemeleri, taktik dizilişleri, transferlerin devamlı update edilmesi, live season gibi olağandışı bi güzelliğin olması diye gider.. o yüzden pesin gameplayine pek takılmamak gerek.. çıksın bi eğer çok düzelmişse demoda bakarız zaten, alıncak gibiyse alır sonradan takaslarız :)
  • Gerçek birşey geliyor bu aralar pes 2010 oynuyorum razalet Al ronaldoyu gol at bu kadar basit

Hadi bakalım az kaldı 2-3 ay biraz fazla videolar aksın.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.