Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler daha konuşmak için erken ama fiyat aralığı nasıl olur sizce? geçen sene ilk hafta 75e 80e kapan vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

beyler daha konuşmak için erken ama fiyat aralığı nasıl olur sizce? geçen sene ilk hafta 75e 80e kapan vardı

80-90 arası olur tahminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

quote:

beyler daha konuşmak için erken ama fiyat aralığı nasıl olur sizce? geçen sene ilk hafta 75e 80e kapan vardı

80-90 arası olur tahminim.

100 liraya da razıyım ben. Böyle bir oyun(?) gerçekten hakkediyor.
  • Şoptodan falan alırız 80e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Şoptodan falan alırız 80e.

acaba toplu alıma indirim olurmuki beraber alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 12 Temmuz 2010; 20:30:59 >
  • Valla fiyatı 150 de olsa alırım. Adamlar yapıyor abi.
  • Ben şoptudan 34 pound artı kargo parasına pro-order geçtim nasılsa türkçe olmayacak gt5 ve kıll zone 3 türkçe olucagı için onları türkiyeden alıcagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Ben şoptudan 34 pound artı kargo parasına pro-order geçtim nasılsa türkçe olmayacak gt5 ve kıll zone 3 türkçe olucagı için onları türkiyeden alıcagım.

Türkiyeden almadığın için Türkçe destek gelmemesi çok normal değilmi sence
  • quote:

quote:

Şoptodan falan alırız 80e.

acaba toplu alıma indirim olurmuki beraber alalım

Hayır yok.
  • ben fifa 10'u aralgame'dan almıştım psnin yanında. birde podcast midir nedir tam olarak ne
  • Pes Mi Fifa mı Tartışması bir yana piyasada rekabet olması biz oyun severlerin işine geliyor.
  • quote:

Ben şoptudan 34 pound artı kargo parasına pro-order geçtim nasılsa türkçe olmayacak gt5 ve kıll zone 3 türkçe olucagı için onları türkiyeden alıcagım.

Bence preorder çok pahalı preorderın çıkış tarihindeki fiyattan ucuz olması gerekmiyor mu ki? Yeni oyunlar da en fazla 36 pound oluyor zaten.
    Bu arada Türkiye'den almakla Türkçe'nin alakası olacağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

Bence preorder çok pahalı preorderın çıkış tarihindeki fiyattan ucuz olması gerekmiyor mu ki? Yeni oyunlar da en fazla 36 pound oluyor zaten.

Yani diyorsun ki, Oyun yapımcıları Türkiyedeki satış rakamlarına bakmazlar. İsterse Fifa Türkiyede 5 Milyon satsın. Yinede Türkçe destek çıkarmazlar. Bunu mu demek istiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

quote:

Yani diyorsun ki, Oyun yapımcıları Türkiyedeki satış rakamlarına bakmazlar. İsterse Fifa Türkiyede 5 Milyon satsın. Yinede Türkçe destek çıkarmazlar. Bunu mu demek istiyorsun.

Hayır GT5'in Avrupa versiyonunda da Türkçe olur Türkiyede satılanında da diyorum.

• fifayla pes birleşse anca güzel bi oyun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

Türkiyeden almadığın için Türkçe destek gelmemesi çok normal değilmi sence

Gow 3 türkiyeden sony bayinden 130 tl vererek aldım bana ban yaparken sen aldınmı gow 3 sony bayinden ? ben 130 tl verdim 10 gün sonra oyun 70 tl düştü ben üzerime düşeni yaptım bana ban yapacagına birazda sen üstüne düşeni yap elinide fazla ban ikonuna alıştırma

Birde güzel arkadaşım şoptudan oyun kargoya verildiginde haydarpaşa yazmıyor türkiye yazıyor. hangi ülkeye ne kadar oyun giriyor hepsinin hesabı yapılıyor sen üzme tatlı canını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 12 Temmuz 2010; 22:17:13 >

• PC'ye next gen gelecek mi aceba?
  • 2008den beri Fifa oynamadım. Canım istedi özlemişim fifayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

PC'ye next gen gelecek mi aceba?

Evet

Duke@

Pc'de oynuyorsan hiç oynama, kendini Fifa 11'e sakla.Çünkü next gen olarak gelicek Pc'ye de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

PC'ye next gen gelecek mi aceba?

Evet

Duke@

Pc'de oynuyorsan hiç oynama, kendini Fifa 11'e sakla.Çünkü next gen olarak gelicek Pc'ye de.

Yeni bilgisayar alma zamanıma geliyor iyi o zaman.
    WoW'a başlamayı düşünüyordumda bu Fifa aklımı çeldi şimdi.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.