Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu oyunda değişmesi gereken şeyleri sıralamak istiyorum..
    Artık şu kale filelerine bir çözüm bulsunlar Bunlar maçlari izlemiyorlar mı Gol olduğu zaman üst fileler nasıl sallaniyor ama gel görki fifa '09'dan sonra üst file duvar gibi oldu Gol zevkimiz gitti yaw...
    Maçlarda toplarin Rengleri nedense hep beyaz hiç görünmüyor rengini belli edmiyor siyah beyaz nike bembeyaz gösteriyor...
    Şu yan ortalar Beni katil edecek bu işi pes çok iyi yapiyor ama fifa'da kurulusundan beridir yan orta sorunu var arkadaş orta yok oyunda duran top'da Güzel ortalar kesiliyor ama oda çok iyi değil...
    Gol oldukdan sonraki videolar artık çok basit yeni videolar ve kamera acısı olmalı ...
    oyuncuların formadan çekme daha sert fauller ve gercekci fauller yapılmalı...
    stad'lar Çok daha iyi yapılmalı 100 tane stad olacağına 20 tane olsun ama adam gibi olsun Her stadin kale file şekli ve fileleri aynı olmamalı...
    paslar ve top Kontrölü hep aynı Bunlara çeşitlik kazandırılmalı Bir futbolcu topu aldığı zaman arkadaşından bir kaç şekilde kontorl etmeli mesela ayak içi ayak üstü vs vs..
    Fifa'nın Kuruluşudan beridir Gene bir sorunu toplar yerden Gol olmuyor her vurduğumuz top havaya kalkıyor çok az yerden gidiyor...uzakdan yerden bir gol attığımı hatırlamıyorum Görmedimde...
    Seyirci atmosferi dahada iyi olmalı ev sahibi takımın rakip takım üzerinde kendi takımının üzerinde etkisi belli edilmeli ama buda çok Kötü derecede...
    kaleciler kurtarışlari artırılmalı çeşitlenmeli....
    Benim Gördüklerim bunlardan ibaret aklıma şimdilik Gelen fakat Bunlarin Bir çoğu fifa 11 özelliklerinde açıklanmış ve değişeceği yönünde BakaLım Bizleri nasıl Bir oyun Bekliyor merakla beklemekdeyiz......

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

PC'ye next gen gelecek mi aceba?

Evet

Duke@

Pc'de oynuyorsan hiç oynama, kendini Fifa 11'e sakla.Çünkü next gen olarak gelicek Pc'ye de.

Ooo, çok iyi olacak bu inşallah Xbox'taki gibi olur, gamepad'le artistik hareketler yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: RiqueLme034

Öncelikle merhaba arkadaşlar..
    Bu oyunda değişmesi gereken şeyleri sıralamak istiyorum..
    Artık şu kale filelerine bir çözüm bulsunlar Bunlar maçlari izlemiyorlar mı Gol olduğu zaman üst fileler nasıl sallaniyor ama gel görki fifa '09'dan sonra üst file duvar gibi oldu Gol zevkimiz gitti yaw...
    Maçlarda toplarin Rengleri nedense hep beyaz hiç görünmüyor rengini belli edmiyor siyah beyaz nike bembeyaz gösteriyor...
    Şu yan ortalar Beni katil edecek bu işi pes çok iyi yapiyor ama fifa'da kurulusundan beridir yan orta sorunu var arkadaş orta yok oyunda duran top'da Güzel ortalar kesiliyor ama oda çok iyi değil...
    Gol oldukdan sonraki videolar artık çok basit yeni videolar ve kamera acısı olmalı ...
    oyuncuların formadan çekme daha sert fauller ve gercekci fauller yapılmalı...
    stad'lar Çok daha iyi yapılmalı 100 tane stad olacağına 20 tane olsun ama adam gibi olsun Her stadin kale file şekli ve fileleri aynı olmamalı...
    paslar ve top Kontrölü hep aynı Bunlara çeşitlik kazandırılmalı Bir futbolcu topu aldığı zaman arkadaşından bir kaç şekilde kontorl etmeli mesela ayak içi ayak üstü vs vs..
    Fifa'nın Kuruluşudan beridir Gene bir sorunu toplar yerden Gol olmuyor her vurduğumuz top havaya kalkıyor çok az yerden gidiyor...uzakdan yerden bir gol attığımı hatırlamıyorum Görmedimde...
    Seyirci atmosferi dahada iyi olmalı ev sahibi takımın rakip takım üzerinde kendi takımının üzerinde etkisi belli edilmeli ama buda çok Kötü derecede...
    kaleciler kurtarışlari artırılmalı çeşitlenmeli....
    Benim Gördüklerim bunlardan ibaret aklıma şimdilik Gelen fakat Bunlarin Bir çoğu fifa 11 özelliklerinde açıklanmış ve değişeceği yönünde BakaLım Bizleri nasıl Bir oyun Bekliyor merakla beklemekdeyiz......

Yerden gol olmuyor mu?Bilmiyorsun galiba.Şut barını doldurduktan sonra 2 kere seri şekilde basacaksın yerden vuruş için.
    Atmosfer World Cup 2010'da muhteşem.Aynı şekilde World Cup 2010'da stadyumlar harika.

Geri kalan eksiklere katılıyorum.Fileler düzelecek ilk gelen bilgilerden biriydi zaten.Ortalar hala muallakta.Top ne kadar basarsan bas yükselmiyor.Çok alçaktan gidiyor.Defans oyuncuları normalde taa rakip ceza sahasına kadar topu şişirebilirken oyunda rakip yarı sahanın ortasına bile gelmiyor top.Sanki çok güçsüzler.

• ya bu pes 11 i inceledmde biraz fifadan baya esinlenmişler,olmuyor ama ayıp oluyor.çoğu özellik alınmış
  • Yav şu Er lerin, Onbaşıların konsol bölümüne yazması yasaklansın yav. 1 tane doğru düzgün mesajı olanı görmedim. Bazılarıda fake ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Yav şu Er lerin, Onbaşıların konsol bölümüne yazması yasaklansın yav. 1 tane doğru düzgün mesajı olanı görmedim. Bazılarıda fake ayrıca.

bunu banamı dyosun güzel kardeşim.sanırım burdaki rütbeyi baya önemsemişsn,belki sokakta da yarbay sanıyosundur kendni...neyse bak ben burayı çoktandır takp ederim sen bilye oynarken ben fifa oynuyordum böyle gelişigüzel sallama istersen...askerlik yaptınmı acaba onuda merak ediyorum..ki ben şu an öğretmen asteğmenim yarrrrbayıııımmm,güleceğim yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EVREN-FB-

quote:

Yav şu Er lerin, Onbaşıların konsol bölümüne yazması yasaklansın yav. 1 tane doğru düzgün mesajı olanı görmedim. Bazılarıda fake ayrıca.

bunu banamı dyosun güzel kardeşim.sanırım burdaki rütbeyi baya önemsemişsn,belki sokakta da yarbay sanıyosundur kendni...neyse bak ben burayı çoktandır takp ederim sen bilye oynarken ben fifa oynuyordum böyle gelişigüzel sallama istersen...askerlik yaptınmı acaba onuda merak ediyorum..ki ben şu an öğretmen asteğmenim yarrrrbayıııımmm,güleceğim yoktu

Ben X filmini izlediyseniz. Burda baya bir Ben'i Boy var. Arkadaş onlardan biri. 10000 mesaj sallayınca hepsinin toplumsal içerikli betimlemeler olduğunu filan sanarlar.

• Ohh sonunda monitörüm geldide döndüm foruma çok özledim burayı yahu Ayrıca hemen konuyu analize başlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.
    Ohh sonunda monitörüm geldide döndüm foruma çok özledim burayı yahu Ayrıca hemen konuyu analize başlıyorum

monitörün hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

quote:

Orijinalden alıntı: .:ZEUS:.
    Ohh sonunda monitörüm geldide döndüm foruma çok özledim burayı yahu Ayrıca hemen konuyu analize başlıyorum

monitörün hayırlı olsun

Teşekkür ettim

• quote:

quote:

Sen ne diyosun ya. Bak bakalım şurda adam akıllı mesaj yazan Er var mı? Buraya değil tüm bölüme bak. Rütbeyi önemsemekle alakalı değil Er lerin saçmalamasıyla alakalı. PES konusuna FIFA döver yazanlar vb.

Edit: Ayrıca sana direk olarak söylemedim. Senin yazdığın gene iyi. Neler neler yazanlar var... Xbox kutusundan adaptör çıkıyor mu? FIFA ezer, PES ezer vb. gibisinden şeyler yazanlar var.

@byrd

Sen hiç konuşma. Sana merhaba nasılsın yazsak laf sokmaya çalışırsın. Ben X filmini izlediysen demiş bide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 16 Temmuz 2010; 0:14:37 >

• EVREN-FB sen alınmada bu arkadaşın dediği doğru çok saçma konular açmalar, çok saçma yorumlar yapmalar fake diyesim geliyor yani...İnciden olabilirler...
    quote:

quote:

quote:

Sen ne diyosun ya. Bak bakalım şurda adam akıllı mesaj yazan Er var mı? Buraya değil tüm bölüme bak. Rütbeyi önemsemekle alakalı değil Er lerin saçmalamasıyla alakalı. PES konusuna FIFA döver yazanlar vb.

@byrd

Sen hiç konuşma. Sana merhaba nasılsın yazsak laf sokmaya çalışırsın. Ben X filmini izlediysen demiş bide.

• Fifa 10 oynuyorum dün, adam ispanyayı seçti ben almayayım. 5-2 yenildim sinirden joysticki fırlatıcaktım. Adamın tüm golleri aşırtma. Kaleciyi çıkartmıyorum bilerek, ama yine de çok rahat aşırtma yiyor. Bunun önüne geçmeleri gerek. Acayip sinir bozucu.
  • Birde Şu kalecilerin Elle başlama olayı düzeltilsin.

Casillas ile Ortasahaya kadar topu elle atabiliyorum Volkan ile Ceza sahasının dışına zor yetişiyor top
  • Super offensive super defensive eklensin ultra offensive sayesinde çok gol attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Fifa 10 oynuyorum dün, adam ispanyayı seçti ben almayayım. 5-2 yenildim sinirden joysticki fırlatıcaktım. Adamın tüm golleri aşırtma. Kaleciyi çıkartmıyorum bilerek, ama yine de çok rahat aşırtma yiyor. Bunun önüne geçmeleri gerek. Acayip sinir bozucu.

World cup'ta bile düzeltildi bu fifa 11'de olmayacak rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eneswego

Fifa 10 oynuyorum dün, adam ispanyayı seçti ben almayayım. 5-2 yenildim sinirden joysticki fırlatıcaktım. Adamın tüm golleri aşırtma. Kaleciyi çıkartmıyorum bilerek, ama yine de çok rahat aşırtma yiyor. Bunun önüne geçmeleri gerek. Acayip sinir bozucu.

Benim ds3'e neden oldu fifa.
  • yeni sızan bilgilerde pc ye fifa 10 portu gelicekmiş
  • Yani
    quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

yeni sızan bilgilerde pc ye fifa 10 portu gelicekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 15 Temmuz 2010; 12:59:30 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.