Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Bugun electroworldde fifa wc 2010 oynadık arkadaşla. Çok zevkliydi ya. Kırmızı kart görünce Dunga telaşlanıyor falan onları gösteriyor. PC'de de böyle mi? Birde Fifa 11 aynı playstation gibi mi olacak yoksa gene fark olacak mı grafik konusunda?

İnşallah sağlam bi sistemin vardır

senin eski nick @rapture'mi

Evet.Eskiye döndürücem nicki adminden rica ederek.

• 4 saniye de olsa ufacık bir gameplay:

http://www.legia.com/www/index.php?akt=16171

0:55'te başlıyor.

Sahanın World Cup'taki sahalara benzediği de böylece tescillenmiş oldu
  • Bu rapture BioShock'taki Rapture gezegeninden mi geliyor, yoksa ben mi sallıyorum?

Firenze Ezio'nun adlarından biri onu biliyorum da rapture'ı bilmediğimden soruyorum.
  • quote:

4 saniye de olsa ufacık bir gameplay:

Rapture, Teşekkürler video için

• Adamlar da büyümüş sanki
    quote:

• Olması gerektiği gibi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Adamlar da büyümüş sanki

Zaten World Cupta büyümüştü sanırım adamlar güzeldi yani tam boyutlarındaydı Fifa 10 göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Bu rapture BioShock'taki Rapture gezegeninden mi geliyor, yoksa ben mi sallıyorum?

Firenze Ezio'nun adlarından biri onu biliyorum da rapture'ı bilmediğimden soruyorum.

Bioshock'u bi kere oynadım hiç beğenmedim.Yani oradan değil.Football Manager'dan gördüm
  • quote:

video için çok teşekkürler
  • beyler bence oyundaki tek eksiklik ranked maç sistemi. %100 değişmesi lazım. sonuçta unranked seçeneği de olmasına rağmen millet maç sonunda kaçıp bağlantıyı koparıyorlar. artık players met bölümünden saydırıyorum millete. geçen yabancılardan biri yazmış işte yok ben sakatım tek elim yok öyle oynuyorum ondan kaybedince kaçtım falan. ben de döşedim tabii, bu konuda bile arsızlık hat safhalarda. sırf adam gibi maç yapmak için geceleri online oluyorum ama yine de böyle tiplerle uğraşıyorum cidden oyundan soğuttu iyice bu durum.
  • Buyrun beyler

• oyuncu boyutlandırmalarında farklılık var (zaten boyutlandırma ile ilgili gelişme olacağını ilk haberlerdede vermişlerdi) bence güzel olmuş şu modlara 2 vs 2 koysunlar artık 2 ye 2 nin keyfi hiçbişeyde yok
  • gifte beyazlı oyuncunun arkasındaki ok işareti neyi anlatıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

gifte beyazlı oyuncunun arkasındaki ok işareti neyi anlatıyor acaba?

virtual pro ile oynarken bulunman gereken bölgeyi gösteriyor o
  • Oh be bu vücut kullanarak adam geçme tam istediğim gibi olmuş. FIFA 10 ve WC ta defans her türlü alıyordu topu eğer yakınsa.
  • quote:

quote:

Bu rapture BioShock'taki Rapture gezegeninden mi geliyor, yoksa ben mi sallıyorum?

Bioshock'u bi kere oynadım hiç beğenmedim.Yani oradan değil.Football Manager'dan gördüm

Müdür bi mesaj kutunu boşaltırmısın pm atacamda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

quote:

Müdür bi mesaj kutunu boşaltırmısın pm atacamda.

Boşalttım.Yönetimden habire pm alıyorum "Bir mesajınız hakkında işlem yapıldı"

• gamescom 18 ağustosta umarım 18 ağustosa kalmadan video gösterirler oyunun gelmesine 76 gün var fifa10 gibi erken gelse 66 gün biz oyun severlerin hayatı şafak sayarak geçiyor
  • FIFA 11 için EA forumlarına şükrü Saraçoğlu'nu istiyoruz diye konu açalım mı?
    Eskiden Atatürk Olimpiyat vardı adamlar onu bile kaldırdı 2008'de sinir oldum zaten bari Türkiye'den bir stad olsun.
    Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

FIFA 11 için EA forumlarına şükrü Saraçoğlu'nu istiyoruz diye konu açalım mı?
    Eskiden Atatürk Olimpiyat vardı adamlar onu bile kaldırdı 2008'de sinir oldum zaten bari Türkiye'den bir stad olsun.
    Ne dersiniz?

Gencay iyi olurda ingilizce dil bilenler yapmalı, böle bir imkanın varsa aç tabi şükrü saraçoglu ve inönü stadı olsun ama
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.