Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

FIFA 11 için EA forumlarına şükrü Saraçoğlu'nu istiyoruz diye konu açalım mı?
    Eskiden Atatürk Olimpiyat vardı adamlar onu bile kaldırdı 2008'de sinir oldum zaten bari Türkiye'den bir stad olsun.
    Ne dersiniz?

Gencay iyi olurda ingilizce dil bilenler yapmalı, böle bir imkanın varsa aç tabi şükrü saraçoglu ve inönü stadı olsun ama

"Şükrü Saraçoğlu stadyumunun olmasını istiyorum" diyecek kadar herkesin ingilizcesi vardır heralde.

• quote:

quote:

Eskiden Atatürk Olimpiyat vardı adamlar onu bile kaldırdı 2008'de sinir oldum zaten bari Türkiye'den bir stad olsun.
    Ne dersiniz?

Gencay iyi olurda ingilizce dil bilenler yapmalı, böle bir imkanın varsa aç tabi şükrü saraçoglu ve inönü stadı olsun ama

Bilsem size sormadan açarım konunun linkini koyarım hocam.
    Yani derdimi anlatabilirim tabi ama ciddiye alınmamız için daha resmi daha düzgün bir İngilizce lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

quote:

quote:

Ne dersiniz?

"Şükrü Saraçoğlu stadyumunun olmasını istiyorum" diyecek kadar herkesin ingilizcesi vardır heralde.

Benim yok

Elazıgda harward vardıda bizmi gitmedik

• Öyle bir konu vardı zaten ekostros'un. Verir birazdan linkini
  • Fifa 99'da Asy vardı. Son kez yapsalar bari seneye olmayacak zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Ne dersiniz?

Yani derdimi anlatabilirim tabi ama ciddiye alınmamız için daha resmi daha düzgün bir İngilizce lazım.

hicbiri olmayacak bosuna ugrasmayin.zaten yapsalar aslantepeyi yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Fifa 99'da Asy vardı. Son kez yapsalar bari seneye olmayacak zaten.

Fifa 2006'ta Atatürk olimpiyat stadı vardı.

D.Rutter bir videoda açıkladı yeni stadyum koymayacağız diye.Boşuna uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

quote:

quote:

quote:

Ne dersiniz?

hicbiri olmayacak bosuna ugrasmayin.zaten yapsalar aslantepeyi yaparlar

bu stadi mi

daha bitmeyen stadi koymazlar :(

• Oyun çıktığında bitmiş olabilir ama
  • FIFA'nın en büyük ayıbı işte. Sen git ŞL finali oynanmış stadi koy 3 yıl sonra çıkar. Bir de pcde stadlar kaç yıldır aynı modelleniyor ne akla hizmet hazır stadı çıkardılar anlamıyorum.
    Ya da sen git 2009 UEFA Finali oynanmış güzelim stadı koyma, son UEFA Finali yav boru mu bu...
    Bir sürü dandik stad var bizim ülkemizin güzel stadları yok.

Ek olarak EA'i sadece lig lisansı almaya çalıştığı için de kınıyorum. Şu ŞL Pes'te değil de FIFA 11'de olsa ne olurdu sanki...
  • Ea lisans konusunda iyi ligimizde var ama niye stadlarımız yok anlamış değilim.Şükrü saraçoğlu uefa finali oynandı hala stad konulmadı,Aslantepe yapıldığında ülkemizin en güzel stadı olucaki,Avrupada sayılı stadlar arasına giricek oda yok,İnönü desen bu iki stadın yanında evet biraz kötü kaçıyor(akustik dışında) ama bu stadda yenilenicek baya güzel hale getirilicek.Bu stadların bence oyunda olması lazım.
  • Şimdi EA konu açsak desekki kankalar aslantepeyi koyun fifaya, adamlar açıcak bakacak istanbulda öle bi stad yok dicekler bizle kafa buluyorlar

Nerden bilsinler türk telekom arena stadını, aslantepe stadı yapmışlar.
  • Oo iyi aslında eğer yeni stad koymayacaklarsa eskilerinin detayları daha iyi olacak demektir
  • o stadada konudunz ya gslıler helal devletten dılenın ole yapsınlar sız konun stada guzel ıs sonra sahıplenın alkıss
  • oyun 3 boyutlu olucak diye duydum ,nasıl yani şimdi 3 d gözlük takmış gibmi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

oyun 3 boyutlu olucak diye duydum ,nasıl yani şimdi 3 d gözlük takmış gibmi olucak

gözlüksüz oynayamazsın 3d

şu an herhangi bir oyuna gözlükle bak yine fark olmaz.ama bunda dehşet bi şey olur herhalde.ama benim gözüm 5 derece miyop o yüzden çok yoruyor gözü.
  • zararlı zaten bosverın 3d faln
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

oyun 3 boyutlu olucak diye duydum ,nasıl yani şimdi 3 d gözlük takmış gibmi olucak

gözlüksüz oynayamazsın 3d

şu an herhangi bir oyuna gözlükle bak yine fark olmaz.ama bunda dehşet bi şey olur herhalde.ama benim gözüm 5 derece miyop o yüzden çok yoruyor gözü.

bende ara sıra dinlendirici gözlük kullanıyorum

• 3D ye kadar oyun da düzeltilmesi gereken baya bir şey var önce onları düzeltsinler
  • David Rutter : ''FIFA 11 'down the only difference between consoles and PC, is coming to the console as 3d.''

Türkçe Çeviri = ''Fifa 11 'in konsol ile PC arasındaki tek bir fark ; konsola 3d olarak gelmesidir.''

demeki tek fark 3d olmasıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 18 Temmuz 2010; 23:10:06 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.