Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karaçalı

o stadada konudunz ya gslıler helal devletten dılenın ole yapsınlar sız konun stada guzel ıs sonra sahıplenın alkıss

Çok zekiyiz evelallah
  • quote:

o stadada konudunz ya gslıler helal devletten dılenın ole yapsınlar sız konun stada guzel ıs sonra sahıplenın alkıss

Beleş mis gibi stad ohhhhh.
    Bir şeyi bilip bilmeden konuşmayın ya.

@Firenze
    2006'da Olimpiyat'ta biz vardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

David Rutter : ''FIFA 11 'down the only difference between consoles and PC, is coming to the console as 3d.''

Türkçe Çeviri = ''Fifa 11 'in konsol ile PC arasındaki tek bir fark ; konsola 3d olarak gelmesidir.''

demeki tek fark 3d olmasıymış

onlinesız dayanabilirmiyim bilmiyorum ama fifa11 i önce pc de deneyeceğim bu haberle kesinleşmiş oldu
  • 3D mi?
    Vay anasını sayın seyirciler gözlüksün 3D tvler çıkınca mutlaka almak lazım bir tane.
    Tabi imkansız ama...
  • lcd monitörlerimizde oynayamamak gibi bir durum varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

lcd monitörlerimizde oynayamamak gibi bir durum varmı

Yok öyle birşey yahu.Gözünüzde büyütmeyin şu kadar 3D denen zımbırtıyı.Sony'nin şişirdiği bir teknoloji.3D uyumlu televizyonun varsa gözlüğünü takar oynarsın.

Ha o gözlükleri gazetelerin dağıttığı karton gözlükler zannetmeyin.Bunun gibiler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 19 Temmuz 2010; 0:22:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

@Firenze

o stadı sız yapmadınız hıc konusma ıhale faln ha ıptal oldu ha aldık dıye dıye aldınız bılıp bılmeden konusmam mrak etme normal yapmaya kalksan kı ımkansız o odedıgınız paranın tplamına yapamazsınz oyle bı stadı. hyr neden yaplan stadlara konuyosunuz bu kadar mı acızsınız bırader ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

lcd monitörlerimizde oynayamamak gibi bir durum varmı

Yok öyle birşey yahu.Gözünüzde büyütmeyin şu kadar 3D denen zımbırtıyı.Sony'nin şişirdiği bir teknoloji.3D uyumlu televizyonun varsa gözlüğünü takar oynarsın.

Ha o gözlükleri gazetelerin dağıttığı karton gözlükler zannetmeyin.Bunun gibiler:

Gözlük de gözlük ama ha dayı Bu gözlüğü takıp çarşıda bile dolanabilirsin. Millet, şekil yapmış çocuğa bak der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 19 Temmuz 2010; 0:38:35 >

• quote:

quote:

quote:

@Firenze

o stadı sız yapmadınız hıc konusma ıhale faln ha ıptal oldu ha aldık dıye dıye aldınız bılıp bılmeden konusmam mrak etme normal yapmaya kalksan kı ımkansız o odedıgınız paranın tplamına yapamazsınz oyle bı stadı. hyr neden yaplan stadlara konuyosunuz bu kadar mı acızsınız bırader ?

Devlet ASY'den ne kadar kazanıyor biliyormusun sen. Biz para ödemiyoruz fakat bu işten devlet daha kârlı. Bu şartlar varken birde gidip kendi stadımızı yaptırmak saçmalıktan öte birşey değil. Sen kıskançlıktan çatlamaya devam et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Firenze

Devlet ASY'den ne kadar kazanıyor biliyormusun sen. Biz para ödemiyoruz fakat bu işten devlet daha kârlı. Bu şartlar varken birde gidip kendi stadımızı yaptırmak saçmalıktan öte birşey değil. Sen kıskançlıktan çatlamaya devam et.

ortada kıskanclık faln yok ıste gıdın kndınız yapın her yenı yaplan stada aa ne gzl stad hadıyın fakr arkadaslar gıdelm de orda oynylım maclarımız artık mı dıceksınız ortalık malı gıbı dolancaksınz yanı ordan oraya he ıyı guzelms onun bunun altında takılın madem sız memnunsanız orayada gelırız sorun yok

• Ne bedava stadı ya kafayımı yediniz.Bende koyu fenerliyim takımı her türlü destekler çoğu maçına giderim ama bu kadarda kör değilim.Bu her takım taraftarı için aynı ama en çok Fenerbahçelilerden duyuyorum bu sözü.Devlet bu işten kar bile etmiştir.Ali samiyen arsası verilip bu yeni stad alınmıştır.Ali samiyen arsası çok değerli bir arsa o stadın maliyeti ve yeni stadın arsasından çok çok daha değerli.Sizi görende Galatasaray bedavaya stad aldı sanıcak.
    Ayrıca 3d olayı güzel fakat Sony standında 7 dakika 3d denedim sonra başım ağrımaya başladı.O yüzden bu özelliği kullanmayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 19 Temmuz 2010; 2:35:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Ne bedava stadı ya kafayımı yediniz.Bende koyu fenerliyim takımı her türlü destekler çoğu maçına giderim ama bu kadarda kör değilim.Bu her takım taraftarı için aynı ama en çok Fenerbahçelilerden duyuyorum bu sözü.Devlet bu işten kar bile etmiştir.Ali samiyen arsası verilip bu yeni stad alınmıştır.Ali samiyen arsası çok değerli bir arsa o stadın maliyeti ve yeni stadın arsasından çok çok daha değerli.Sizi görende Galatasaray bedavaya stad aldı sanıcak.
    Ayrıca 3d olayı güzel fakat Sony standında 7 dakika 3d denedim sonra başım ağrımaya başladı.O yüzden bu özelliği kullanmayı düşünmüyorum.

Adam sabit fikirli anlamaz ki.
  • EA Türk stadı koyacaksa Olimpiyatı koysun.Baksana millet daha ortada fol yok yumurta yok tartışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

EA Türk stadı koyacaksa Olimpiyatı koysun.Baksana millet daha ortada fol yok yumurta yok tartışıyor.

Mümkünse koymasın , millet bi kulp bulur yine.
  • Pes gibi stadium editor yapsalar keşke.Pesinki çok dandik geldi bana eminim Fifa ondan daha iyisini yapabilir.
  • Vay be PES stadyum editör mü yaptı, sırf buna bakmak için satın alırım oyunu valla.

Tabi korsanını.
  • quote:

quote:

Ne bedava stadı ya kafayımı yediniz.Bende koyu fenerliyim takımı her türlü destekler çoğu maçına giderim ama bu kadarda kör değilim.Bu her takım taraftarı için aynı ama en çok Fenerbahçelilerden duyuyorum bu sözü.Devlet bu işten kar bile etmiştir.Ali samiyen arsası verilip bu yeni stad alınmıştır.Ali samiyen arsası çok değerli bir arsa o stadın maliyeti ve yeni stadın arsasından çok çok daha değerli.Sizi görende Galatasaray bedavaya stad aldı sanıcak.

ben tamemen bedavaya faln aldınız demedım ne alaksı var dıyorm kı kndınız ınsaa edın sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Vay be PES stadyum editör mü yaptı, sırf buna bakmak için satın alırım oyunu valla.

Tabi korsanını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 19 Temmuz 2010; 12:40:59 >
  • quote:

quote:

quote:

ben tamemen bedavaya faln aldınız demedım ne alaksı var dıyorm kı kndınız ınsaa edın sadece

Arkadaşım sorunlumusun ? Hala bu işten devlet kârlı diyorum. Stadı biz yapacaksak anlaşmanın ne mantığı var. Neyse kapat konuyu Fifa konusunda tartışılan konuya bak. Hala tartışmak istiyorsan futbol bölümüne konu aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Vay be PES stadyum editör mü yaptı, sırf buna bakmak için satın alırım oyunu valla.

Tabi korsanını.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.