Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Ne bedava stadı ya kafayımı yediniz.Bende koyu fenerliyim takımı her türlü destekler çoğu maçına giderim ama bu kadarda kör değilim.Bu her takım taraftarı için aynı ama en çok Fenerbahçelilerden duyuyorum bu sözü.Devlet bu işten kar bile etmiştir.Ali samiyen arsası verilip bu yeni stad alınmıştır.Ali samiyen arsası çok değerli bir arsa o stadın maliyeti ve yeni stadın arsasından çok çok daha değerli.Sizi görende Galatasaray bedavaya stad aldı sanıcak.
    Ayrıca 3d olayı güzel fakat Sony standında 7 dakika 3d denedim sonra başım ağrımaya başladı.O yüzden bu özelliği kullanmayı düşünmüyorum.

Adam sabit fikirli anlamaz ki.

ben tamemen bedavaya faln aldınız demedım ne alaksı var dıyorm kı kndınız ınsaa edın sadece

Arkadaşım sorunlumusun ? Hala bu işten devlet kârlı diyorum. Stadı biz yapacaksak anlaşmanın ne mantığı var. Neyse kapat konuyu Fifa konusunda tartışılan konuya bak. Hala tartışmak istiyorsan futbol bölümüne konu aç.

sorunlu olan sensın okudugunu anlamaya calıs once dıyorumkı kendınız sıfrdan yapın anlasma faln olmadan oyle bana devletın karlı olmadıgı bısey soylesene sen once ole emır verır gıbı konusma tamam mı abısı

• Bi de kupa alınca tören falan yapsalar tadından yenmez bir oyun olacak. Ne lan kupayı alıyoruz normal bir maç kazanmış gibi seviniyorlar tutuşturun ellerine kupayı zor mu ya...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne bedava stadı ya kafayımı yediniz.Bende koyu fenerliyim takımı her türlü destekler çoğu maçına giderim ama bu kadarda kör değilim.Bu her takım taraftarı için aynı ama en çok Fenerbahçelilerden duyuyorum bu sözü.Devlet bu işten kar bile etmiştir.Ali samiyen arsası verilip bu yeni stad alınmıştır.Ali samiyen arsası çok değerli bir arsa o stadın maliyeti ve yeni stadın arsasından çok çok daha değerli.Sizi görende Galatasaray bedavaya stad aldı sanıcak.
    Ayrıca 3d olayı güzel fakat Sony standında 7 dakika 3d denedim sonra başım ağrımaya başladı.O yüzden bu özelliği kullanmayı düşünmüyorum.

ben tamemen bedavaya faln aldınız demedım ne alaksı var dıyorm kı kndınız ınsaa edın sadece

Arkadaşım sorunlumusun ? Hala bu işten devlet kârlı diyorum. Stadı biz yapacaksak anlaşmanın ne mantığı var. Neyse kapat konuyu Fifa konusunda tartışılan konuya bak. Hala tartışmak istiyorsan futbol bölümüne konu aç.

sorunlu olan sensın okudugunu anlamaya calıs once dıyorumkı kendınız sıfrdan yapın anlasma faln olmadan oyle bana devletın karlı olmadıgı bısey soylesene sen once ole emır verır gıbı konusma tamam mı abısı

Adamın mantıklı bir cevabı bile yok. Arkadaşım devlet ile bedava yaptırmak varken niye kendimiz stad yaptıralım kafan basıyor mu? Devlette kârlı, Galatasaray'da kârlı. Pardon abi yol gösterdiğimi emir gibi algıladığın için özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Bi de kupa alınca tören falan yapsalar tadından yenmez bir oyun olacak. Ne lan kupayı alıyoruz normal bir maç kazanmış gibi seviniyorlar tutuşturun ellerine kupayı zor mu ya...

FIFA 10 çıktığında yedek klübesi kupa törenini vs FIFA 11'de yapacağız demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Bi de kupa alınca tören falan yapsalar tadından yenmez bir oyun olacak. Ne lan kupayı alıyoruz normal bir maç kazanmış gibi seviniyorlar tutuşturun ellerine kupayı zor mu ya...

FIFA 10 çıktığında yedek klübesi kupa törenini vs FIFA 11'de yapacağız demişlerdi.

İnşallah inşallah. Yedek kulübeside yoktu doğru onu atlamışım. Klasik tabirle Fifa2011 bomba gibi geliyor diyelim o zaman
  • quote:

quote:

quote:

İnşallah inşallah. Yedek kulübeside yoktu doğru onu atlamışım. Klasik tabirle Fifa2011 bomba gibi geliyor diyelim o zaman

FIFA 2011 diye bir oyun yok lüfen ama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adamın mantıklı bir cevabı bile yok. Arkadaşım devlet ile bedava yaptırmak varken niye kendimiz stad yaptıralım kafan basıyor mu? Devlette kârlı, Galatasaray'da kârlı. Pardon abi yol gösterdiğimi emir gibi algıladığın için özür dilerim.

lonuyu kapat emır kıpıne gırer delıkanlı futbol bolumune ac kısmını kasetmedım zaten nese sneye baska stada atlarsınz kapansın konu sayfa da patlamasın bosa

• quote:

+1
  • muhtesemmmmmmmm bir oyun bu kadar mi gercekci olur o cimler ne oyle ya oyuncular falan hersey gercekk

isiklandirmada super otesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Temmuz 2010; 0:31:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

fifa bir numara

NE ALAKA?

• [DMC] nin resimleri ;

Obaaa adamlar baya baya değiştirmiş oyunu. Rooney li resme bakın fiziği ne kadar belli. Önceki oyunlardakiyle alakası yok. Ama şu oyuncuların sevindiği resim güzel gelmedi. FIFA 09 un PC versiyonu gibi. Ayrıca böyle sevinçler yok oyunda. Fiziklerde yok ayrıca. Konsol versiyonunda oyuncuların fiziklerinin çok belli olacağı kesinleşti. Bakın önceki resimlere. Ama son resim farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 21 Temmuz 2010; 0:25:58 >
  • ve menu
  • Bu resimde farkettiniz mi bilmiyorum ama bu Be a pro. Ve kaleci seçili. Hatta ismin yanında maçtaki puanıda var. 6.8 yazıyor galiba. Top kalecide değil çünkü. Herkeste ileri bakıyor. Off süper olacak kaleci olmak. Adamlar bunuda yaptı be

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ve menu

Menü bukadar kısır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

ve menu

Menü bukadar kısır mı?

pc menüsü gibime geldi benim

• quote:

Orijinalden alıntı: brnk

quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

ve menu

Menü bukadar kısır mı?

pc menüsü gibime geldi benim

pc ıle arasında hıc bı fark olmıcak

blkı personalıyt gelmez ama o da gelmıs son sızan ıncelemye gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 20 Temmuz 2010; 1:10:14 >

• biliyorum hocam ama pcdeki menüler böyle saçma salak oluyordu hep.
  • PC ye de çıkacağı için konsoldada kötü olursa bide :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bu resimde farkettiniz mi bilmiyorum ama bu Be a pro. Ve kaleci seçili. Hatta ismin yanında maçtaki puanıda var. 6.8 yazıyor galiba. Top kalecide değil çünkü. Herkeste ileri bakıyor. Off süper olacak kaleci olmak. Adamlar bunuda yaptı be

Kaleci olmak saçma ve geçici bir heves olur bence.

• Aynen ya forvet ya da orta saha
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bu resimde farkettiniz mi bilmiyorum ama bu Be a pro. Ve kaleci seçili. Hatta ismin yanında maçtaki puanıda var. 6.8 yazıyor galiba. Top kalecide değil çünkü. Herkeste ileri bakıyor. Off süper olacak kaleci olmak. Adamlar bunuda yaptı be

Kaleci olmak saçma ve geçici bir heves olur bence.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.