Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
424.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

22 eylülde oynarız

o kadar erken olacağını düşünmüyorum.
  • Fifa 2011 de olacak değişiklikler yavaş yavaş açıklanmaya devam ediyor;

1- Full Edit Mode – (Futbolcuları, takımları, forma ve stadyumları değiştirebileceksiniz.
    ...2- Belirlediğiniz default ayarlar her zaman geçerli olacak. Devamlı oyun ayarlarını değiştirmek zorunda kalmayacaksınız. Varsayılan stadyum ( olimpiyat stadı) . Tüm maçlarınızda olimpiyat stadında oynayacaksınız, oyuna başlamadan önce herhangi bir ayar yapmazsanız eğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

quote:

22 eylülde oynarız

Spotçulara bir hafta öncesinden düştüğü için arkadaşın belirttiği tarih bence normal görünüyor
  • fifa spotçulara her zaman erken düşmüştür,ilk gün oyunu yüksek fiyattan kakalarlar ertesi gün hemen 80e filan düşer neden düştü 1 günde bu kadar diye sorarsın bunlar jelatinsiz vs derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

Benim anlamadığım kısım, ss'ler gayet güzel, neresi beğenilmedi mesela? Yüzler gayet iyi modellenmiş, renk paleti gayet başarılı, fiziksel durumların formalar üzerindeki etkisi başarılı, taraftarlar çok kötü değil, gölgeler başarılı, oyuncu fizikleri oldukça benzer (Eto'o, Terry vs. olan resme bakarsanız anlarsınız). Sadece çimlerin rengi çok açık gibi geldi bana o da stada göre değişeceği için çok büyük bir sorun değil. Bence o sslerdeki tek sorun tüm şortların aynı olması, altta açık olan oval kısım her şekilde var, yani bir katlanma, vücuda yapışma durumu falan yok, onlar da olsa imiş tadından yenmezmiş ssler.

Konsolda daha iyi olmaması hiç bir şeyi farkettirmez benim için(tabi daha kötü olmadığı müddetçe). PC'si olan adam oyun oynamasın mı yani. PS3'e Crysis gelsin diye ağlayanlar yine buradakiler değil mi? Şimdi neden PC'ye PS3 kalitesiyle aynı gelince FIFA bu kadar laf ediliyor anlamış değilim. PC oyuncusu da o zaman FF gelmesin, CrySis konsolda olmasın derse neyle savunacaksınız kendinizi?. Her oyun her platforma gelsin, tüm oyuncular her oyunu oynayabilsin bence.

cok haklısın dostum butun futbolcular fızık olarak aynı adamlar hala bısey bulcak ya henuz pc nın %75 lık kısmı tamamlanmıs durumda zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

quote:

22 eylülde oynarız

Spotçulara bir hafta öncesinden düştüğü için arkadaşın belirttiği tarih bence normal görünüyor

Geçen sefer gördük , "yarın geliyor , Pazartesi'ye kaldı" diyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yımah

quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

quote:

quote:

22 eylülde oynarız

Geçen sefer gördük , "yarın geliyor , Pazartesi'ye kaldı" diyorlardı.

+11

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan30bursa

Fifa 2011 de olacak değişiklikler yavaş yavaş açıklanmaya devam ediyor;

1- Full Edit Mode – (Futbolcuları, takımları, forma ve stadyumları değiştirebileceksiniz.
    ...2- Belirlediğiniz default ayarlar her zaman geçerli olacak. Devamlı oyun ayarlarını değiştirmek zorunda kalmayacaksınız. Varsayılan stadyum ( olimpiyat stadı) . Tüm maçlarınızda olimpiyat stadında oynayacaksınız, oyuna başlamadan önce herhangi bir ayar yapmazsanız eğer.

Oleey stadyum editööör.
    O zaman Pes'in sahtesini bile almama gerek kalmadı.
  • Arkadaşlarımla fifa 10 oynayamıyordum fakat world cup 2010 oynuyordum fifa 11 i de world cup 2010 dan hareketle yaparlarsa pes 11 almaya belki gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Arkadaşlarımla fifa 10 oynayamıyordum fakat world cup 2010 oynuyordum fifa 11 i de world cup 2010 dan hareketle yaparlarsa pes 11 almaya belki gerek kalmaz

sen daha önce pes oynuyordun aşikar ligde görmüştüm seni
  • pc için yeni özellikler açıklandı:

Next-Gen Motoru ve Yeni nesil Oyun : Kişisel bilgisayarlara benzersiz bir oyun.Oyunu ; hamle, farklı stil ve fiziksel mücadeleler gerçekçi yapıyor.

Sanal Mod Pro : Sıfırdan kendi kariyerinizi oynuyorsunuz.Fotoğraf ekleme,oyuncu oluşturma ve futbol zaferi .Tüm oyun modlarında 230'u geçkin başarı eklendi!
    Gerçek futbol gibi, sahada eğitim yapılıyor ve oyuncular terliyor.Maçları ve diğer uygulamaları sonra oynamak için kaydedebilirsiniz.

Frikik : Frikik olduğunda kaydedip sonra devam edebilirsiniz.Frikik kullanmak için yedekte yer alana oyuncuyuda sahaya çağırabilirsiniz.

Arena Eğitimi : Bireysel yeteneklerinizi ve takımınızı belirleyebilirsiniz.Eğitim oyunu için oyunucu sayısı seçebilirsiniz (11 üzerinden 11, 5-5 , 5-3) ve alanınızı seçebililirsiniz.

360 derece Dribling : 360 derecelik tam kapsam ile , savunmanın her boşluğuna girebilirsiniz ve rakip savunmanın en ufak bir hatasından istifade edip savunmayı alt edebilirsiniz.

Oyun Vücut(Toplu Mücadeleler) :Fifa 11 içinde toplu mücadelelerde oyuncular çok istikrarlı düzeyde , sık sık faul sınırı üzerindedir.Oyun doğal modern futbolun bir parçası olmuştur.

Takım Oyunu : Gelişmiş algoritmalar ile, 50 farklı desen üzerinde yapay inteligencnji oyun kurabilirsiniz.Ekibinizin ortakları ile sahada pozisyon değiştirme ve sağ ayak hareketi için konumunuzu ayarlayabilirsiniz.

Online Oyun : Fifa 11 EA sunucularına bağlanmaya gerek kalmadan arkadaşlarınla turnuva ve Online oyun oynama fırsatı kazandırıyor.

Futbolcu Topluluğu : easportsfootball.com 'da fifa topluluğuna katılabilirsiniz.Vitrin çalarınızı ve arkadaş listenizi oluşturabilirsiniz.

Orjinallik : 30 resmi lisanslı lig , 500 takım ve 15.000 üzerinde oyuncu var.

MP3 Own : Stadyumda da şarkılar çalacak.Atmosfer oyunun kendisinden daha önemli.Ve yeni tezahüratlar eklendi.

Kaleciler : Kaleciler gerçekten iyi.Kalecileri sadece bırakın . Onlar bir hedef amaç doğrultusundalar.Kaleciler daha iyi ve daha dinamik.Oyunun &75'i tamamlandığı için kaleci özellikleri bu kadar.

Kullanıcı Desteği : EA Ekran görüntülerini açıklayacak.

PC ve Konsol Farklılıkları : Bir fark yok.Pro passing dışında.ancak Pc ye Pro Passing gelebilir.Bunu ileride göreceğiz. Şimdilik birşey söyleyemeyiz.

PC = Next Gen = 2 yıl süren çalışmalar sonucunda PC'ler Next-Gen konusunda konsolu geçti. Fifa 11 PC konsollardaki tüm ek değişiklikleri içeriyor.Fifa 11 PC gerçekten ses getirecek.

Fifa 11 hakkındaki Yorumlar : Fifa 11 PC sıfırdan yazılmış.Son sürüm motoru ile Xbox 360 ve Playstation 3'ten daha iyi.Çarpıcı grafikler,canlı mekanlar , çoklu taktik seçenekleri ve repertuar'lı geniş bir futbol özellikleri ile büyük bir oylamaya yıldız aday.Geliştirilmiş top sürme , mücadele , 360 derece kontrol ve yeni denetim üzerinde daha fazla durulmuş.
    Goller daha güzel.Savunma oyuncuları bazen saldırgan olabiliyor.Yeni animasyon , davranış ve kaleci hareketleri daha değişik ve otantik.Defans alanı mükemmel.Defans oyuncuları Savunma aralarındaki boşlukları doldurmak için birbirlerini uyarıyorlar.Defans oyuncuları topu aldıklarında bir atak yaratmak için boş alana yöneliyorlar. FIFA 11 harika görünüyor !

Personality+ ve ProPassing : Bu konu hakkında önemli değşiklikler var. Ama Personality+ ve ProPassing hakkında henüz birşey söylemek zor.

Çeviri : YaSaRCaN

• _BRUCE LEE_ üstat paylaşım için teşekkürler görünen o ki ea fifayı pc de oynayın diyor bize
  • Pc konsol arasında tek fark konsolda pro passing olacak diyorlar sonra pcde daha iyi diyorlar.
    Ulan çok kafam bozuldu ya pcye alıp daha iyi grafiklerle oynayacağım bu gidişle, EA sana koca bi
  • Vay be bi zamanlar PC ' de yüzüne bakılmayan oyun şimdi konsoldanda üstün oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Pc konsol arasında tek fark konsolda pro passing olacak diyorlar sonra pcde daha iyi diyorlar.
    Ulan çok kafam bozuldu ya pcye alıp daha iyi grafiklerle oynayacağım bu gidişle, EA sana koca bi

taktik ekran ve grafik olarak daha iyi diyor anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Buraya yazıyorum,

İki versiyon arasında fark var. PC resimlerinde oyuncu fizikleri yok. Aynı FIFA 10 daki gibi oyuncu fizikleri. Biliyorsunuz FIFA 11 de futbolcuların fizikleri çok belirgin. Rooney geniş, Crouch uzun ince, Inieste normal boylarda filan. Yani aralarındaki fark belli oluyordu. Bunda olacağını sanmıyorum.

hayal kurmaya devam et crouchu vucut tıplerı resımlerınden gordun burda crouch varmı ınıesta nrmal bylarda brda da zaten uzun degıl oyle vıllaya bak aynı fızgı

Hayır koçum yok ama tüm oyuncuların fizikleri FIFA 10 daki gibi. Oynayan bilir. Aylarca oynadım ve fiziklerin aynı olduğu apaçık ortada.

• Beyler daha neyin tartışmasını yapıyosunuz..Konsol ile PC arasında bi fark olmuycak neden kabullenemiyosunuz..Bende konsol sahibiyim ama kabulleniyorum..Resimlerdeede gayet güzel gözüküyor. Hatta PC ' de daha iyi olucak diyor EA boşuna kendinizi kandırmayın..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Buraya yazıyorum,

İki versiyon arasında fark var. PC resimlerinde oyuncu fizikleri yok. Aynı FIFA 10 daki gibi oyuncu fizikleri. Biliyorsunuz FIFA 11 de futbolcuların fizikleri çok belirgin. Rooney geniş, Crouch uzun ince, Inieste normal boylarda filan. Yani aralarındaki fark belli oluyordu. Bunda olacağını sanmıyorum.

hayal kurmaya devam et crouchu vucut tıplerı resımlerınden gordun burda crouch varmı ınıesta nrmal bylarda brda da zaten uzun degıl oyle vıllaya bak aynı fızgı

Hayır koçum yok ama tüm oyuncuların fizikleri FIFA 10 daki gibi. Oynayan bilir. Aylarca oynadım ve fiziklerin aynı olduğu apaçık ortada.

kocum da sen devam et oyle he he

hatta pc konusundakı yasarcan arkadasın verdıgı konsol pc resımlerıne bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_40301733/mpage_10/key_/tm.htm
    gece macları kesınlıkle pcden dıye konusan arkadaslar o gece macları da konsoldan goruntulermıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 21 Temmuz 2010; 14:53:37 >

• Demo ne zaman cikcak acaba...
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.