Yalnız ışıklandırma süper eğer böyle olursa muhteşem olacak
Yalnız şimdi aklıma takıldı bu pro clubta takımın kalecisinin overallu neye göre belirleniyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Bu resimde farkettiniz mi bilmiyorum ama bu Be a pro. Ve kaleci seçili. Hatta ismin yanında maçtaki puanıda var. 6.8 yazıyor galiba. Top kalecide değil çünkü. Herkeste ileri bakıyor. Off süper olacak kaleci olmak. Adamlar bunuda yaptı be
Valla kaleci olmak da güzel olur ama çok uzun soluklu olmaz gibime geliyor benimde bir süre sonra oyunu oynamıyor sadece izliyor moduna girilir yoksa.
Bugün yeni bilgiler gelecekti 20 temmuz bugün?
quote:
Bugün yeni bilgiler gelecekti 20 temmuz bugün?
22 temmuzda gelicek yeni bilgiler..
pc için yerin geliya
pc ssleri
bakalim pc ve konsol grafikleri ayni olacak mi
yeniden upload ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Temmuz 2010; 21:53:14 >
Resimleri aldığın konunun linkini versen daha iyi olur. Hepsi uçmuş açamıyoruz.
İki versiyon arasında fark var. PC resimlerinde oyuncu fizikleri yok. Aynı FIFA 10 daki gibi oyuncu fizikleri. Biliyorsunuz FIFA 11 de futbolcuların fizikleri çok belirgin. Rooney geniş, Crouch uzun ince, Inieste normal boylarda filan. Yani aralarındaki fark belli oluyordu. Bunda olacağını sanmıyorum.
demedi demeyin plus satışlarını artırmak için demoyu 1 hafta önceden plus üyelerine sunabilirler fifa ve pes demo için böyle bi uygulamaya giderlerse plus üyelikleri tavan yapar
pc ss leride çok iyi konsolda dahada güzel olucaktır.
sadece topu beyenmedim.. şekli, rengi, parlaklığı, detayı, büyüklüğü leş gibi
quote:
Buraya yazıyorum,
İki versiyon arasında fark var. PC resimlerinde oyuncu fizikleri yok. Aynı FIFA 10 daki gibi oyuncu fizikleri. Biliyorsunuz FIFA 11 de futbolcuların fizikleri çok belirgin. Rooney geniş, Crouch uzun ince, Inieste normal boylarda filan. Yani aralarındaki fark belli oluyordu. Bunda olacağını sanmıyorum.
hayal kurmaya devam et crouchu vucut tıplerı resımlerınden gordun burda crouch varmı ınıesta nrmal bylarda brda da zaten uzun degıl oyle vıllaya bak aynı fızgı
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
pc ssleri
bakalim pc ve konsol grafikleri ayni olacak mi
yeniden upload ettim
Böhüm. Çok fena yav.
Ama bunlar pc sssi olduğuna göre demekki fark var. Konsol daha iyi olacak :P
Benim anlamadığım kısım, ss'ler gayet güzel, neresi beğenilmedi mesela? Yüzler gayet iyi modellenmiş, renk paleti gayet başarılı, fiziksel durumların formalar üzerindeki etkisi başarılı, taraftarlar çok kötü değil, gölgeler başarılı, oyuncu fizikleri oldukça benzer (Eto'o, Terry vs. olan resme bakarsanız anlarsınız). Sadece çimlerin rengi çok açık gibi geldi bana o da stada göre değişeceği için çok büyük bir sorun değil. Bence o sslerdeki tek sorun tüm şortların aynı olması, altta açık olan oval kısım her şekilde var, yani bir katlanma, vücuda yapışma durumu falan yok, onlar da olsa imiş tadından yenmezmiş ssler.
Konsolda daha iyi olmaması hiç bir şeyi farkettirmez benim için(tabi daha kötü olmadığı müddetçe). PC'si olan adam oyun oynamasın mı yani. PS3'e Crysis gelsin diye ağlayanlar yine buradakiler değil mi? Şimdi neden PC'ye PS3 kalitesiyle aynı gelince FIFA bu kadar laf ediliyor anlamış değilim. PC oyuncusu da o zaman FF gelmesin, CrySis konsolda olmasın derse neyle savunacaksınız kendinizi?. Her oyun her platforma gelsin, tüm oyuncular her oyunu oynayabilsin bence.
quote:
Orijinalden alıntı: mcbtrcs
Benim anlamadığım kısım, ss'ler gayet güzel, neresi beğenilmedi mesela? Yüzler gayet iyi modellenmiş, renk paleti gayet başarılı, fiziksel durumların formalar üzerindeki etkisi başarılı, taraftarlar çok kötü değil, gölgeler başarılı, oyuncu fizikleri oldukça benzer (Eto'o, Terry vs. olan resme bakarsanız anlarsınız). Sadece çimlerin rengi çok açık gibi geldi bana o da stada göre değişeceği için çok büyük bir sorun değil. Bence o sslerdeki tek sorun tüm şortların aynı olması, altta açık olan oval kısım her şekilde var, yani bir katlanma, vücuda yapışma durumu falan yok, onlar da olsa imiş tadından yenmezmiş ssler.
Konsolda daha iyi olmaması hiç bir şeyi farkettirmez benim için(tabi daha kötü olmadığı müddetçe). PC'si olan adam oyun oynamasın mı yani. PS3'e Crysis gelsin diye ağlayanlar yine buradakiler değil mi? Şimdi neden PC'ye PS3 kalitesiyle aynı gelince FIFA bu kadar laf ediliyor anlamış değilim. PC oyuncusu da o zaman FF gelmesin, CrySis konsolda olmasın derse neyle savunacaksınız kendinizi?. Her oyun her platforma gelsin, tüm oyuncular her oyunu oynayabilsin bence.
%100 katılıyorum...
acaba spotçulara ne zaman düşer
Konsoldakini aynen aktarmışlar gibi görünüyor. Bu sene muhteşem geçecek