Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
424.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık Konsolda FIFA Pc ' de pes devri bitti ...Yeni devir ... Konsoldada FIFA , PC' DEDE FIFA....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

pc için yeni özellikler açıklandı:

Next-Gen Motoru ve Yeni nesil Oyun : Kişisel bilgisayarlara benzersiz bir oyun.Oyunu ; hamle, farklı stil ve fiziksel mücadeleler gerçekçi yapıyor.

Sanal Mod Pro : Sıfırdan kendi kariyerinizi oynuyorsunuz.Fotoğraf ekleme,oyuncu oluşturma ve futbol zaferi .Tüm oyun modlarında 230'u geçkin başarı eklendi!
    Gerçek futbol gibi, sahada eğitim yapılıyor ve oyuncular terliyor.Maçları ve diğer uygulamaları sonra oynamak için kaydedebilirsiniz.

Frikik : Frikik olduğunda kaydedip sonra devam edebilirsiniz.Frikik kullanmak için yedekte yer alana oyuncuyuda sahaya çağırabilirsiniz.

Arena Eğitimi : Bireysel yeteneklerinizi ve takımınızı belirleyebilirsiniz.Eğitim oyunu için oyunucu sayısı seçebilirsiniz (11 üzerinden 11, 5-5 , 5-3) ve alanınızı seçebililirsiniz.

360 derece Dribling : 360 derecelik tam kapsam ile , savunmanın her boşluğuna girebilirsiniz ve rakip savunmanın en ufak bir hatasından istifade edip savunmayı alt edebilirsiniz.

Oyun Vücut(Toplu Mücadeleler) :Fifa 11 içinde toplu mücadelelerde oyuncular çok istikrarlı düzeyde , sık sık faul sınırı üzerindedir.Oyun doğal modern futbolun bir parçası olmuştur.

Takım Oyunu : Gelişmiş algoritmalar ile, 50 farklı desen üzerinde yapay inteligencnji oyun kurabilirsiniz.Ekibinizin ortakları ile sahada pozisyon değiştirme ve sağ ayak hareketi için konumunuzu ayarlayabilirsiniz.

Online Oyun : Fifa 11 EA sunucularına bağlanmaya gerek kalmadan arkadaşlarınla turnuva ve Online oyun oynama fırsatı kazandırıyor.

Futbolcu Topluluğu : easportsfootball.com 'da fifa topluluğuna katılabilirsiniz.Vitrin çalarınızı ve arkadaş listenizi oluşturabilirsiniz.

Orjinallik : 30 resmi lisanslı lig , 500 takım ve 15.000 üzerinde oyuncu var.

MP3 Own : Stadyumda da şarkılar çalacak.Atmosfer oyunun kendisinden daha önemli.Ve yeni tezahüratlar eklendi.

Kaleciler : Kaleciler gerçekten iyi.Kalecileri sadece bırakın . Onlar bir hedef amaç doğrultusundalar.Kaleciler daha iyi ve daha dinamik.Oyunun &75'i tamamlandığı için kaleci özellikleri bu kadar.

Kullanıcı Desteği : EA Ekran görüntülerini açıklayacak.

PC ve Konsol Farklılıkları : Bir fark yok.Pro passing dışında.ancak Pc ye Pro Passing gelebilir.Bunu ileride göreceğiz. Şimdilik birşey söyleyemeyiz.

PC = Next Gen = 2 yıl süren çalışmalar sonucunda PC'ler Next-Gen konusunda konsolu geçti. Fifa 11 PC konsollardaki tüm ek değişiklikleri içeriyor.Fifa 11 PC gerçekten ses getirecek.

Fifa 11 hakkındaki Yorumlar : Fifa 11 PC sıfırdan yazılmış.Son sürüm motoru ile Xbox 360 ve Playstation 3'ten daha iyi.Çarpıcı grafikler,canlı mekanlar , çoklu taktik seçenekleri ve repertuar'lı geniş bir futbol özellikleri ile büyük bir oylamaya yıldız aday.Geliştirilmiş top sürme , mücadele , 360 derece kontrol ve yeni denetim üzerinde daha fazla durulmuş.
    Goller daha güzel.Savunma oyuncuları bazen saldırgan olabiliyor.Yeni animasyon , davranış ve kaleci hareketleri daha değişik ve otantik.Defans alanı mükemmel.Defans oyuncuları Savunma aralarındaki boşlukları doldurmak için birbirlerini uyarıyorlar.Defans oyuncuları topu aldıklarında bir atak yaratmak için boş alana yöneliyorlar. FIFA 11 harika görünüyor !

Personality+ ve ProPassing : Bu konu hakkında önemli değşiklikler var. Ama Personality+ ve ProPassing hakkında henüz birşey söylemek zor.

Çeviri : YaSaRCaN

Nasıl yani

• pcye daha iyi çıkarsa alırsam buraya yazıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

quote:

Buraya yazıyorum,

İki versiyon arasında fark var. PC resimlerinde oyuncu fizikleri yok. Aynı FIFA 10 daki gibi oyuncu fizikleri. Biliyorsunuz FIFA 11 de futbolcuların fizikleri çok belirgin. Rooney geniş, Crouch uzun ince, Inieste normal boylarda filan. Yani aralarındaki fark belli oluyordu. Bunda olacağını sanmıyorum.

hayal kurmaya devam et crouchu vucut tıplerı resımlerınden gordun burda crouch varmı ınıesta nrmal bylarda brda da zaten uzun degıl oyle vıllaya bak aynı fızgı

Hayır koçum yok ama tüm oyuncuların fizikleri FIFA 10 daki gibi. Oynayan bilir. Aylarca oynadım ve fiziklerin aynı olduğu apaçık ortada.

kocum da sen devam et oyle he he

hatta pc konusundakı yasarcan arkadasın verdıgı konsol pc resımlerıne bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_40301733/mpage_10/key_/tm.htm
    gece macları kesınlıkle pcden dıye konusan arkadaslar o gece macları da konsoldan goruntulermıs

Arkadaşım senin anlama sorunun mu var? 2 ay önce çıkan resimlerin gece versiyonları grafik ve fizik olarak alt kalitedeydi. Onlar PC dendi. Sonra oyunu iki platformada aynı yapma kararı aldılar ve böylece o eski gece ss lerindeki versiyon iptal olmuş. Nasıl bir anlama yeteneğin var acaba? Şu an iki platformada aynı geleceği için yayınlanan resimlerde bir fark olmaması doğal. Ama 2 ay önce farklıdı. Aç bak ilk yayınlanan resimlere gece resimleri iğrenç. Burda gelmiş bana ne diyor yahu

Ayrıca fiziklere gelince. Resimlerdeki fizikler FIFA 10 ile birebir aynı. 200 den fazla FIFA 10 ve 50 den fazla WC 2010 oynadım. Neyin ne olduğunu ezberledim artık. Oyunu oynayan adam anlar fiziklerin FIFA 10 ile aynı olduğunu şu yeni resimlerde. Fizikler sonradan mı eklenecek bilmem ama bu resimlerde yok...

• Tamam anladık PC'ye konsol kalitesinde gelecek.
  • Boynuz kulağı geçermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

Artık Konsolda FIFA Pc ' de pes devri bitti ...Yeni devir ... Konsoldada FIFA , PC' DEDE FIFA....

Oyunlar bi gelsin bakalım belki eskisi gibi pc de fifa konsolda pes oluyormuş, umarım ikiside birbirinden güzel olurda elimizde alternatifli iki maç oyunu olur
  • menu

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

bu ss ler pc den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Temmuz 2010; 20:26:41 >

• bomba gıbı bır oyun gelıyor , fıfa 10 da bıraktıgımız turnuvalar gusel keyıflı maclar bızı beklıyor , az kaldı ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

bomba gıbı bır oyun gelıyor , fıfa 10 da bıraktıgımız turnuvalar gusel keyıflı maclar bızı beklıyor , az kaldı ....
  •  FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

Yukarıdaki resime dikkat. FIFA 10 ve World Cup'da hakeme sürekli çarpan toplardan bıkmıştık. Artık Hakem üzerine gelen toplarda sıçrayacak ve topun üzerinden atlayacak.
  • Şu son menü cok hosuma gitti gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_55

Şu son menü cok hosuma gitti gerçekten
    Evet, benimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 21 Temmuz 2010; 20:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkCSO

Yukarıdaki resime dikkat. FIFA 10 ve World Cup'da hakeme sürekli çarpan toplardan bıkmıştık. Artık Hakem üzerine gelen toplarda sıçrayacak ve topun üzerinden atlayacak.

İyide zaten bu özellik Fifa 10 da da vardı ??
  • dostlar ea in oyunu pc yede çıkarması bence uzun vadeli bir planın ilk hamlesi ve ea in bu hamlesi pc kullanıcılarını sevmesinden kaynaklanmıyor ea futbol oyunu piyasasında tekelleşmeye çalışıyor onlarda biliyor bu oyun pc ye çıktığında korsan olarakta bi dünya insan tarafından oynanacak hatta korsan için ea tarafından lan desteğide var yani oyunun online kısmı hamachi üzerinden açık olacak kısaca ea korsandan korkmuyor amacı pazardaki payını genişletmek çünkü pazardaki orjinal kullanıcı sayısı ve bunların futbol oyunlarına yaptığı harcamalar bellidir umarım ea yada başka bir firma tekelleşemez bu işten tüm futbol oyunu severler zararlı çıkarız
    oyun sektörünün aslında acımasız bir dünya olduğunu açıkça gösteren bi haberide ekleyelim her zaman derim firmalar değil oyuncular kazanmalı

"EA Beni Bir Pislik Gibi Tehdit Etmişti''

Şu sıralar Call of Duty serisinin macera türünde olması beklenen yeni yapımı üzerinde çalışan Sledgehammer Games patronu Glen Schofield, sosyal paylaşım sitesi twitter'da adeta içini döktü. Geçtiğimiz sene iş ortağı Micheal Condrey ile birlikte Visceral Games'den ayrılarak Activision'a geçiş yapan Schofield, bir sene öncesinden bahsederek twitter'ında şu cümlelere yer verdi;

" Vay be, bugün EA'yı bırakmamın üzerinden bir sene geçmiş oldu. Ne gündü ama! Dead Space gibi bir oyuna hayat vermiş olmama rağmen bir pislikmişim gibi tehdit edildim."

Ne olup bittiği bir sır ancak oyun sektöründe diktatörlük sadece Activision'a özgü olmadığının güzel bir kanıtı da bu olsa gerek. Sledgehammer Games'in Call of Duty serisinin TPS türünü benimseyen yeni oyunuyla ne zaman gözükeceği ise şimdilik bir sır.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_Beni_Bir_Pislik_Gibi_Tehdit_Etmisti-7932.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 21 Temmuz 2010; 20:43:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buraya yazıyorum,

İki versiyon arasında fark var. PC resimlerinde oyuncu fizikleri yok. Aynı FIFA 10 daki gibi oyuncu fizikleri. Biliyorsunuz FIFA 11 de futbolcuların fizikleri çok belirgin. Rooney geniş, Crouch uzun ince, Inieste normal boylarda filan. Yani aralarındaki fark belli oluyordu. Bunda olacağını sanmıyorum.

hayal kurmaya devam et crouchu vucut tıplerı resımlerınden gordun burda crouch varmı ınıesta nrmal bylarda brda da zaten uzun degıl oyle vıllaya bak aynı fızgı

Hayır koçum yok ama tüm oyuncuların fizikleri FIFA 10 daki gibi. Oynayan bilir. Aylarca oynadım ve fiziklerin aynı olduğu apaçık ortada.

kocum da sen devam et oyle he he

hatta pc konusundakı yasarcan arkadasın verdıgı konsol pc resımlerıne bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_40301733/mpage_10/key_/tm.htm
    gece macları kesınlıkle pcden dıye konusan arkadaslar o gece macları da konsoldan goruntulermıs

Arkadaşım senin anlama sorunun mu var? 2 ay önce çıkan resimlerin gece versiyonları grafik ve fizik olarak alt kalitedeydi. Onlar PC dendi. Sonra oyunu iki platformada aynı yapma kararı aldılar ve böylece o eski gece ss lerindeki versiyon iptal olmuş. Nasıl bir anlama yeteneğin var acaba? Şu an iki platformada aynı geleceği için yayınlanan resimlerde bir fark olmaması doğal. Ama 2 ay önce farklıdı. Aç bak ilk yayınlanan resimlere gece resimleri iğrenç. Burda gelmiş bana ne diyor yahu

Ayrıca fiziklere gelince. Resimlerdeki fizikler FIFA 10 ile birebir aynı. 200 den fazla FIFA 10 ve 50 den fazla WC 2010 oynadım. Neyin ne olduğunu ezberledim artık. Oyunu oynayan adam anlar fiziklerin FIFA 10 ile aynı olduğunu şu yeni resimlerde. Fizikler sonradan mı eklenecek bilmem ama bu resimlerde yok...

Farklı vücut tipleri FIFA 11 PS3 - Xbox360

pc ss lerindeki tum oyuncularin vucut tipleri nerdeyse ayni (simdilik pc ile konsol arasindaki fark bu)

• bir an önce çıksada oynasak :D
  • Hem PC hem de PS3 versiyonlarını Orjinal olarak almayı ümit ediyorum. Benim LapTop desteklenen özelliklerle uyumlu hatta fazlasını bile yapıyor :))
  • Menü çok iyiymiş sağol [DMC].
    Anlamadığım şey madem her yerde aynı neden pc ssleri deniyor bunlara?
  • Arkadaşlar şu pc ps 3 kavgasını bırakalım artık ps 3 yenilikleri üzerinde konuşalım burası ps 3 formu sıkıldım artık pc konularından bırakalım nasıl çıkarsa çıksın
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.