Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
424.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ea yüzünden, pislik adamlar bitirdiler konsolu
  • Hazır konu dağılmışken sorayım , Sony dün duyuru yapacaktı yalan mı oldu ?
  • Fifa 11 den Yeni Görüntüler
    GamesCom 2010 fuarında ilk videosu ile görücüye çıkması beklenen ve fuarı beklememizin en büyük nedenlerinden biri olan FIFA 11 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Özellikle oyunun en büyük rakibi olan Pro Evolution Soccer 2011'in geçtğimiz hafta yayınlanan yeni tanıtım videosundan sonra gözler EA Sports'a çevrilmişti. GamesCom'a kadar muhtemelen sessiz kalacak olan FIFA kanadı, bugün yeni ekran görüntüleri ile birazda olsa hareketlendi.

Oyunun yeni ekran görüntülerine baktığımızda grafiklerin gene beklenen seviyede olduğunu görüyoruz. Oyuncu modellemeleri ve çimler gene kalitesini korumuş. Özellikle World Cup 2010'dan sonra FIFA severlerin en az WC kadar kalite çıtası yüksek bir oyun beklediğini tahmin ediyoruz.

Kendi takımını kurma, her futbolcunun kişisel özelliklerinin olması gibi detaylara sahip olan FIFA 11'in yayınlanan bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN!

Kaynak:BSC

• bunlar zaten yayınlanmıştı
  • 19 Agustosdaki fuara kadar bekleyecegiz vidyolari . Enazindan birtane yayinlasalardi. izlerdik.
  • "çimler gene kalitesini korumuş."

işte bu cümleye bi taraflarımla gülerim.. fifa 10'da çimler rezalet bildiğin sulu boya.. üstelik karanlık bi renk tonu hakim
  • quote:

Orijinalden alıntı: why triangle

"çimler gene kalitesini korumuş."

işte bu cümleye bi taraflarımla gülerim.. fifa 10'da çimler rezalet bildiğin sulu boya.. üstelik karanlık bi renk tonu hakim

ozaman birde world cup çimlerine bakmanı öneririm sana ;)
  • quote:

Fifa 10 da berbattı katılıyorum ama World cupta ki çimleri görmemişsin görsen böyle konuşmazsın :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Fifa 10 da berbattı katılıyorum ama World cupta ki çimleri görmemişsin görsen böyle konuşmazsın :)))

Evet Fifa 10 daki çimler çok kötüydü,ama World Cup taki çimler çok gerçekçi ve güzel.İnşalah bu özellik Fifa 11 de de devam eder.Zaten resimlerden de anladığımız kadarı ile öyle devam edecek gibi gözüküyor.

• Bana isiklandirmalar ve renk tonlamalari gayet basarili gibi geldi. Ayrica arkadaslar birsey sormak istiyorum, burada daha once verilmis 5,6 saniyelik bir oyun ici vidyo vardi. Bu vidyoda kamera ozellikle omuz omuza yapilan bu mucadeleye her saniye daha cok zoom yaparak yaklasiyordu. Zannedersem orumcek kamera yani kamera acisini belirledikden son orumcek ikili mucadelelerde devreyemi girecek acaba ? Birde oyun motoru evet degismemis fakat herkezinde bildigi gibi karekter modellemeler ebat olarak diger fifalara nazaran buyumus ve daha ayrintili olmasini saglamakla kalmayip gorsel acidanda nekadar zengin oldugunu anlamamiza neden olmus. Daha once arkadaslarimin verdigi oyun ici vidyo.
    http://www.legia.com/www/index.php?akt=16171

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Bana isiklandirmalar ve renk tonlamalari gayet basarili gibi geldi. Ayrica arkadaslar birsey sormak istiyorum, burada daha once verilmis 5,6 saniyelik bir oyun ici vidyo vardi. Bu vidyoda kamera ozellikle omuz omuza yapilan bu mucadeleye her saniye daha cok zoom yaparak yaklasiyordu. Zannedersem orumcek kamera yani kamera acisini belirledikden son orumcek ikili mucadelelerde devreyemi girecek acaba ? Birde oyun motoru evet degismemis fakat herkezinde bildigi gibi karekter modellemeler ebat olarak diger fifalara nazaran buyumus ve daha ayrintili olmasini saglamakla kalmayip gorsel acidanda nekadar zengin oldugunu anlamamiza neden olmus. Daha once arkadaslarimin verdigi oyun ici vidyo.

http://www.legia.com/www/index.php?akt=16171

örümcek falan değil hocam zoom o :)
    çeken kamera zoom yapmış yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 22 Temmuz 2010; 16:29:01 >

• Ertug-TR haklisin kardesim zoom yapmis :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Ertug-TR haklisin kardesim zoom yapmis :)

Asıl açıklaması şu

Pro Club oynuyorlar, Kamerada Pro kamerada olduğu için yakından çekiyor.
  • Evet dikkatimi cekti Be A Pro oynuyolar . Yani bire bir online mac yapinca bu zoom olayi gerceklesmiyecekmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Temmuz 2010; 17:10:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

sabırsızlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hat safhada

Dorukta böyle
  • Daha once hep pes oynardim. Bu sene pes'in yaninda Fifa 2011 de oynuyacagim kismetse. Fifa serisinde Fifa 94'u oynamisdim ozamanlar pes mes yoktu :) Elbette biliyorum 94 den bu yana oynamasamda cok sey degisti . Acaba alismak uzun surermi . Gerci konturollerden tus kombinasyonlarini degistirebilirim galiba. :) Umarim cabuk alisabilirim. :)
  • Ben nedense hiç heyecanlı değilim bu sene. Off pc off
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben nedense hiç heyecanlı değilim bu sene. Off pc off

Seni sevindircek bi haberim var...Konsola nextgen çıkıcak..PC yede next gen çıkıcak ama next gen olmuycak

Şaka bi yana niye üzülüyosun ki hem pc de oynarsın hem konsolda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 22 Temmuz 2010; 20:11:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben nedense hiç heyecanlı değilim bu sene. Off pc off

Hocam önceki yıllardan 10 kat iyi olacak yav. Şu grafiklere şu çimlere şu futbolcu fiziklerine vak. (Konsol resimlerindeki.) Yeni özellikleri sende biliyorsun. Valla hayatımda ilk defa yazın bitmesini istiyorum. Yok böyle bir şey
  • @SiPAHi_

Tuş kombinasyonalrını ayarlayabiliyorsun. Oyun dinamiği PES'ten çok farklı olduğu için ilk bir kaç gün ya bu ne böyle oyun mu olur saçma sapan diyebilirsin ama yılma, 2-3 gün sonra aynılarını PES'e diyeceksin. Hoş bu sene PESçiler bile PES'e aynı şeyi söyleyecekler. Çok değiştirmiş gibi duruyor çünkü KONAMI oyun dinamiklerini
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.