Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
424.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben nedense hiç heyecanlı değilim bu sene. Off pc off

Seni sevindircek bi haberim var...Konsola nextgen çıkıcak..PC yede next gen çıkıcak ama next gen olmuycak

Şaka bi yana niye üzülüyosun ki hem pc de oynarsın hem konsolda

Banane ben sadece konsolda oynamak istiyom

Awesome hocam ne bileyim ya kafam bozuk.
    Seni psne ekleyeyim de kafaları dağıtalım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 22 Temmuz 2010; 20:18:30 >

• quote:

gencay çocuk gibi konuşma niye of çekiyorsun sana zararı ne
  • mcbtrcs tesekkurederim kardesim verdigin bilgiler icin. insallah oynuyacagim bu sene Fifa 2011'i. Özellikle karekterlerin ebat olarak buyumesi, isiklandirmalar, renk tonlamalari, + personalty , ve daha saymadigim bir cok yeni ozellik epey ilgimi cekti dogrusu.
  • Aynı bu etki bende de oluştu nedense aslında bize ne ama ne yapayım elimde değil
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

gencay çocuk gibi konuşma niye of çekiyorsun sana zararı ne

Söyleyeyim mi?
    Etrafımdaki gerizekalı tiplerin bu oyunda Pesteki gibi çalım atmaya çalışacak olması bile beni çileden çıkarıyor.
    Ve çalımı atamayınca bu nasıl oyun yaa diyecek olmaları.
    Pes FIFA'dan iyi safsatalarını duymak...
    Pc oyuncuları FIFA'yı haketmiyor, göreceksiniz.
    Tabii burada gerçekten futbol oynamak isteyen pcci arkadaşlar da var, 1 yıl önce benim de aralarında olduğum gibi ve onlar adına çok seviniyorum.
    Ama diğer tipleri de göreceksiniz burada ve onlar da en az benim sinirimi bozduğu kadar sizin de sinirinizi bozacak.

+Bunların dışınca FIFA'nın yamalarla mahvedildiğini düşünmek bile moralimi bozuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

mcbtrcs tesekkurederim kardesim verdigin bilgiler icin. insallah oynuyacagim bu sene Fifa 2011'i. Özellikle karekterlerin ebat olarak buyumesi, isiklandirmalar, renk tonlamalari, + personalty , ve daha saymadigim bir cok yeni ozellik epey ilgimi cekti dogrusu.

Gerçekten büyümüş mü futbolcular, çok iyiymiş bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 22 Temmuz 2010; 20:58:07 >

• GencayA evet karekterlerin ebatlari buyumus. Bu zaten 5,6 saniyelik kisa oyun ici vidyoda bariz belli oluyor. Birde yine bu konu altinda bir arkdas yazmisdi, "EA daha once futbolcularin ebatlari ,ölcekleri diger serilere nazran buyuyecek demisler". Gerci ben bu yorumdan yola cikmiyorum, fakat 6 saniyelik oyun ici vidyoda karekterlerin ebatlari buyumus olmasi beni epey bir etkiledi. :)
  • quote:

GencayA evet karekterlerin ebatlari buyumus. Bu zaten 5,6 saniyelik kisa oyun ici vidyoda bariz belli oluyor. Birde yine bu konu altinda bir arkdas yazmisdi, "EA daha once futbolcularin ebatlari ,ölcekleri diger serilere nazran buyuyecek demisler". Gerci ben bu yorumdan yola cikmiyorum, fakat 6 saniyelik oyun ici vidyoda karekterlerin ebatlari buyumus olmasi beni epey bir etkiledi. :)

İnşallah broadcastten daha rahat oynanır bu sayede hocam.
  • Fıfa yine estirecek şüphem yok oyuncu dinamikleri wc'de düzeltilmişti, fıfa11'de daha iyi iyileştirmeler olacağını umuyorum, basit hatalar her seride dahada azalıyor umarım hayal kırıklığına uğramam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov -- 22 Temmuz 2010; 21:19:51 >
  • GencayA bence karekterlerin ebatlari buyuduyse ona gore farkli daha uyumlu bir kac tane yeni kamera acilarida gelmesi mumkun diye umud ediyorum.
  • quote:

quote:

GencayA evet karekterlerin ebatlari buyumus. Bu zaten 5,6 saniyelik kisa oyun ici vidyoda bariz belli oluyor. Birde yine bu konu altinda bir arkdas yazmisdi, "EA daha once futbolcularin ebatlari ,ölcekleri diger serilere nazran buyuyecek demisler". Gerci ben bu yorumdan yola cikmiyorum, fakat 6 saniyelik oyun ici vidyoda karekterlerin ebatlari buyumus olmasi beni epey bir etkiledi. :)

Aynen hocam.

Broadcast'te uzak kanada, çizgiye inince oyuncuların ne yaptığı anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 22 Temmuz 2010; 21:32:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

Aynen hocam.

Broadcast'te uzak kanada, çizgiye inince oyuncuların ne yaptığı anlaşılmıyor.

Bu sebepten bizim evdeki 120 ekran tvden oyunu oynayamıyorum hocam. Alet büyük diye uzak oynamak gerekiyor o zaman da hiçbirşey belli olmuyor gidip 19" monitöre bağlıyorum aleti iyi oynamak için.

• English Premier League's License ile ilgili bir yazi buldum. Acaba telif hakkinimi uzatti EA. ingilizce iyi olmadigi icin salliyada bilirim. :) Cevirebilecek arkadas varmi.
    http://uk.ps3.ign.com/articles/110/1107764p1.html
  • quote:

English Premier League's License ile ilgili bir yazi buldum. Acaba telif hakkinimi uzatti EA. ingilizce iyi olmadigi icin salliyada bilirim. :) Cevirebilecek arkadas varmi.

http://uk.ps3.ign.com/articles/110/1107764p1.html

Şöyle bir durumdan bahsetmişler. Örneğin bizim maraton programını izlediyseniz bu pierro dedikleri animasyonlar falan filan oluyor. Bunlar için Premier Lig analistleri falan EA animasyonlarını, grafiklerini falan kullanabileceklermiş. Tabi aynı şekilde İngiliz istatistikçilerinin verilerini de Live Season için EA kullanabilecek, performans, kondisyon falan durumlarını, Premier Lig'in resmi istatistik tutanlarından alabilecek yani EA. Böyle bir karşılıklı anlaşma imzalanmış "İngiltere Premier Ligi Teknoloji Sağlayıcılığı" adı altında.

• Ceviri icin eline saglik mcbtrcs cok tesekkurederim. Anlasilan İngiltere Premier Ligi istatislikler, performans, kondisyon durumlarını, Live Season için daha ayrintili bir durum sozkonusu olucak.
  • PC olmasa Konsol oyunu falan olmaz şunu o güzel at gözlüklü kafanıza sokun, tüm oyunlar PC'lerde geliştiriliyor. Çok beğendiğiniz konsollarınızın oyunları da. PC ler de tüm konsollardan daha iyi grafik verecek potansiyele sahiptir, bunu da o güzel kafanıza sokun. Konsol olmazsa oyun piyasası ölmez fakat PC oyunları olmazsa oyun şirketleri büyük darbe alır. MS her sene oyun şirketlerine sadece PC'ye de oyun üretsinler diye milyonlarca dolar para akıtıyor.

Bu işler konsol süper yeaaaa zihniyetiyle olmuyor. Konsoldaki grafiği PCde almak için bilmemkaç bin lira para harcamak lazım diyorsunuz da, şu PS3 konsolunun grafik kartı vasat bir PC ekran kartıyla aynı. İşlemcisi üstün evet hem de bayağı üstün. Bu konuda X360 işlemcisini alırsak ele o da vasat bir işlemci değerinde.

Multiplatform oyunlarda da aynı performansı almak için o kadar büyük, gelişmiş PCler gerekmiyor. GOW3 falan diye atlamayın kafanızı kırarsınız, konsol sığdır dikkat edin. GOW3 PC'ye de yapılırsa o zaman karşılaştırırız. Multiplatform çoğu oyun PC versiyondan port edildiğine göre PC daha üstün şeyler sunuyor demektir.

PC oyunculuğu her zaman olacaktır. Çünkü PC her zaman olacaktır. Ayrıca PC ile her şeyi yapabilirken konsolda yapamazsınız. Şu güzel kafanıza sokun ki PC her zaman konsoldan üstün olacaktır ve PC oyuncuları da her oyunu haketmektedir. Oyunlar konsollarla aterilerle çıkmadı meydana, bilgisayarlarla çıktı.

• Umarım bu sefer oyuncuların yüzlerini yapmayı akıl ederler. 15,20 tane oyuncunun yüzünü yapıyorlar gerısı kım oldugu mechul kısıler.
    Sene nerdeyse 2011 olmuş bız hala kımle sut cektıgımızı adamın formasına bakınca anlıyoruz. Fifa sen çok yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

PC olmasa Konsol oyunu falan olmaz şunu o güzel at gözlüklü kafanıza sokun, tüm oyunlar PC'lerde geliştiriliyor. Çok beğendiğiniz konsollarınızın oyunları da. PC ler de tüm konsollardan daha iyi grafik verecek potansiyele sahiptir, bunu da o güzel kafanıza sokun. Konsol olmazsa oyun piyasası ölmez fakat PC oyunları olmazsa oyun şirketleri büyük darbe alır. MS her sene oyun şirketlerine sadece PC'ye de oyun üretsinler diye milyonlarca dolar para akıtıyor.

Bu işler konsol süper yeaaaa zihniyetiyle olmuyor. Konsoldaki grafiği PCde almak için bilmemkaç bin lira para harcamak lazım diyorsunuz da, şu PS3 konsolunun grafik kartı vasat bir PC ekran kartıyla aynı. İşlemcisi üstün evet hem de bayağı üstün. Bu konuda X360 işlemcisini alırsak ele o da vasat bir işlemci değerinde.

Multiplatform oyunlarda da aynı performansı almak için o kadar büyük, gelişmiş PCler gerekmiyor. GOW3 falan diye atlamayın kafanızı kırarsınız, konsol sığdır dikkat edin. GOW3 PC'ye de yapılırsa o zaman karşılaştırırız. Multiplatform çoğu oyun PC versiyondan port edildiğine göre PC daha üstün şeyler sunuyor demektir.

PC oyunculuğu her zaman olacaktır. Çünkü PC her zaman olacaktır. Ayrıca PC ile her şeyi yapabilirken konsolda yapamazsınız. Şu güzel kafanıza sokun ki PC her zaman konsoldan üstün olacaktır ve PC oyuncuları da her oyunu haketmektedir. Oyunlar konsollarla aterilerle çıkmadı meydana, bilgisayarlarla çıktı.

PC Herzaman konsoldan daha üstündür. Tamamen katılıyorum.

• Bizi ilgilendiren PC de oyun oynamak veya konsolda oyun oynamak. Konsolda daha fazla oyun varken ve oyunların hepsi PC ye göre daha erken çıkıyorken niye PC yi övüp PC de oyun oynayayım??? Bunu kafanıza sokun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bizi ilgilendiren PC de oyun oynamak veya konsolda oyun oynamak. Konsolda daha fazla oyun varken ve oyunların hepsi PC ye göre daha erken çıkıyorken niye PC yi övüp PC de oyun oynayayım??? Bunu kafanıza sokun.

admın dedıgı farklı bısey sen yıne sacmalamıssın bısey dıcem ps3unu kaca aldın sen haddınden fazla para vermıs gıbı konusuyosun hayırdır kazık faln yedın 2 mıslımı savunuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Bizi ilgilendiren PC de oyun oynamak veya konsolda oyun oynamak. Konsolda daha fazla oyun varken ve oyunların hepsi PC ye göre daha erken çıkıyorken niye PC yi övüp PC de oyun oynayayım??? Bunu kafanıza sokun.

Konsolda PCden daha fazla oyun var diyen bir zihniyetle tartışmaya gerek yok!

Ayrıca PC ile aynı zamanda çıkar genelde oyunlar. Bana oyun piyasasında başı çeken oyunlardan konsola daha önce çıkan GTA IV hariç oyun gösteremezsiniz multiplatformlarda, o da PC'ye optimize edilmesinde güçlük oldu. Mirrors Edge derseniz alnınızı karışlarım, adamlar PC versiyonunu PhysX motoru yüzünden geciktirdi. PC de konsolun o dönemde hayal edemeyeceği bir yerde yaptılar oyunu. Adam PC'den port edecek ama PC'de geç çıkaracak, "Hacı ben oyunu yaptım da s.ttir et şu ps3 için olanı yapam sonra PC için olanı da 2 ay sonra çıkarırım" diyecek. yok yav, ilginç. Bakın hatta konsola önce çıkanlarda PCye göre mutlaka bir eksik vardır.

Ha bir de PC'yi övmek için alın size bir çok neden.

- Grafik kalitesi daha iyidir
    - Donanım desteği fazladır (Klavye, Mouse, PS3 kolu gibi)
    - Oyunlarda destek daha fazladır, oyunun hatalarında yama yapacak ekip çoktur.
    - İyi bir bilgisayar ile PS3, XBox360 gibi sistemlerden daha az bir bekleme süresi gerekir.
    - Online sistemi daha geniş çaplıdır.
    - İyi bir bilgisayar ile PS3 te görüntüyü iyi yapacağım diye yaşanan fps düşmelerini pek yaşamazsınız.
    ...

Konsolun ise exc. oyunları hariç övülecek tek yanı setup kısmının olmayışıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 23 Temmuz 2010; 2:55:37 >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.