Şimdi Ara

FIFA 11 Ana Konu - OYUN ÇIKTI! HAYIRLI OLSUN! (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
13.665
Cevap
2
Favori
423.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Yani
    quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

yeni sızan bilgilerde pc ye fifa 10 portu gelicekmiş

yani pc de nextgen fifa 10, konsolda fifa 11
  • Nasıl yani PC dekiler FIFA 10 oynuycak biz konsolda FIFA 11 mi ? Bu haber gerçekten doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLI -- 15 Temmuz 2010; 13:06:31 >
  • Yeter artik oyun ici video yayinla EA

• Eğer doğruysa bile FIFA 10 un güncellenmiş halini oynayacaklar. Belki doğru olabilir. Daha ilk seneden oyunu 2 platfrmada aynı çıkarmak yerine hazırlık manasıyla yapmış olabilirler. Tabii doğru mu bilemeyiz resmi açıklama lazım.

@Yakışıklı çocuk

Eh be mübarek adam imzamı almadan önce sorsaydın ya.
  • Obaa yeni animasyonlar. Adamlar oyunu daha gerçekçi yapmaya and içmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

@Yakışıklı çocuk

Eh be mübarek adam imzamı almadan önce sorsaydın ya.

Saçmalama gördüğüm her imzayı kullanabilirim :))
  • beyler bu söylenti kesin bişey yok pc bölümüne bakın ben DMC nin yalancısıyım
  • quote:

pc ye fifa 10 portu falan gelmiyor. pc versiyonu ile konsol versiyonu arasındaki fark, pc deki fifa 10 ile next-gen fifa (yani fifa 10 un konsol versiyonu) arasındaki fark kadar ölümcül olmayacak diyor. konsoldaki fifa 10 pc ye fifa 11 olarak portlanıyormuş gibi bir durum sözkonusu değil. haberin aslı burda. senin söylediğin anlam çıkmaz bu haberden.

quote:

A: The console version of the game is always at least will go a step forward, otherwise we will fail in sales of console games. But the difference between versions is not as fatal as for FIFA 10 on PC and NG.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 15 Temmuz 2010; 13:26:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim. pc ye fifa 10 portu falan gelmiyor. pc versiyonu ile konsol versiyonu arasındaki fark, pc deki fifa 10 ile next-gen fifa (yani fifa 10 un konsol versiyonu) arasındaki fark kadar ölümcül olmayacak diyor. konsoldaki fifa 10 pc ye fifa 11 olarak portlanıyormuş gibi bir durum sözkonusu değil. haberin aslı burda. senin söylediğin anlam çıkmaz bu haberden.

quote:

A: The console version of the game is always at least will go a step forward, otherwise we will fail in sales of console games. But the difference between versions is not as fatal as for FIFA 10 on PC and NG.

Yani arada bir fark olacak. Bu bile PC de oynayacaklar için kötü bir haber. O kadar ettiğin laf boşa çıktı. Konsolun kozu eksildi filan

• quote:

pc ye fifa 10 portu falan gelmiyor. pc versiyonu ile konsol versiyonu arasındaki fark, pc deki fifa 10 ile next-gen fifa (yani fifa 10 un konsol versiyonu) arasındaki fark kadar ölümcül olmayacak diyor. konsoldaki fifa 10 pc ye fifa 11 olarak portlanıyormuş gibi bir durum sözkonusu değil. haberin aslı burda. senin söylediğin anlam çıkmaz bu haberden.

quote:

Evet. Konsol versiyonun her zaman PC den bir adım önde olacağını aksi takdirde konsol satışlarında düşüş yaşayacaklarını söylemişler. Zaten oyun NG ye geçsin de gerisi önemli değil benim için. CG den gına geldi artık.

Bir de en sevmediğim şeylerden biri de ingilizcesi iyi olmayan insanların yazıları tam okuyamadan insanlara yanlış bilgi verip ortalığı karıştırmasıdır

• quote:

quote:

quote:

kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim. pc ye fifa 10 portu falan gelmiyor. pc versiyonu ile konsol versiyonu arasındaki fark, pc deki fifa 10 ile next-gen fifa (yani fifa 10 un konsol versiyonu) arasındaki fark kadar ölümcül olmayacak diyor. konsoldaki fifa 10 pc ye fifa 11 olarak portlanıyormuş gibi bir durum sözkonusu değil. haberin aslı burda. senin söylediğin anlam çıkmaz bu haberden.

quote:

Yani arada bir fark olacak. Bu bile PC de oynayacaklar için kötü bir haber. O kadar ettiğin laf boşa çıktı. Konsolun kozu eksildi filan

ona bakarsan fifa 99 bile fark vardı pc ve ps1 versiyonları arasında. cod-4 ün pc ve konsol versiyonlarıda birbirinden farklı (perk ve rütbe sistemi, kontroller vs..) her oyunun pc ve konsol versiyonları arasında irili ufaklı farklar olur. adamlar kendileride söylüyorlar işte arada ölümcül fark yok, oyun aynı oyun, oyun motoru aynı oyun motoru. 2-3 tane mod için konsol alacak varsada buyursun alsın.

neyse sen onu bırakta EA artık online oyunlarda kod sistemine geçiyor. bc-2 deki gibi online oynanan oyunlarda 1 kere kullanımlık kodla o oyunu online oynayabileceksiniz. fifa 11 de bu sistem uygulanacakmı bilmiyorum ama eğer uygulanırsa fifa nın 2. elide para etmez artık. ha 10 dolarımı verir oyunumu oynarım dersen o ayrı tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

EVREN-FB sen alınmada bu arkadaşın dediği doğru çok saçma konular açmalar, çok saçma yorumlar yapmalar fake diyesim geliyor yani...İnciden olabilirler...
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EVREN-FB-

quote:

Yav şu Er lerin, Onbaşıların konsol bölümüne yazması yasaklansın yav. 1 tane doğru düzgün mesajı olanı görmedim. Bazılarıda fake ayrıca.

bunu banamı dyosun güzel kardeşim.sanırım burdaki rütbeyi baya önemsemişsn,belki sokakta da yarbay sanıyosundur kendni...neyse bak ben burayı çoktandır takp ederim sen bilye oynarken ben fifa oynuyordum böyle gelişigüzel sallama istersen...askerlik yaptınmı acaba onuda merak ediyorum..ki ben şu an öğretmen asteğmenim yarrrrbayıııımmm,güleceğim yoktu

Sen ne diyosun ya. Bak bakalım şurda adam akıllı mesaj yazan Er var mı? Buraya değil tüm bölüme bak. Rütbeyi önemsemekle alakalı değil Er lerin saçmalamasıyla alakalı. PES konusuna FIFA döver yazanlar vb.

@byrd

Sen hiç konuşma. Sana merhaba nasılsın yazsak laf sokmaya çalışırsın. Ben X filmini izlediysen demiş bide.

ok kardeşim ya biraz üzerime alındım nedense,anlarsın ya bozuldum biraz,bide benim msjtan sonra yazınca
    her nekadar fazla msj yazamasamda sizleri hep takip ediyorum..ayrıca sıkı bir fifa bağımlısıyım demiycem,ustasıyımsevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: byrd

quote:

Orijinalden alıntı: EVREN-FB-

quote:

Yav şu Er lerin, Onbaşıların konsol bölümüne yazması yasaklansın yav. 1 tane doğru düzgün mesajı olanı görmedim. Bazılarıda fake ayrıca.

bunu banamı dyosun güzel kardeşim.sanırım burdaki rütbeyi baya önemsemişsn,belki sokakta da yarbay sanıyosundur kendni...neyse bak ben burayı çoktandır takp ederim sen bilye oynarken ben fifa oynuyordum böyle gelişigüzel sallama istersen...askerlik yaptınmı acaba onuda merak ediyorum..ki ben şu an öğretmen asteğmenim yarrrrbayıııımmm,güleceğim yoktu

Ben X filmini izlediyseniz. Burda baya bir Ben'i Boy var. Arkadaş onlardan biri. 10000 mesaj sallayınca hepsinin toplumsal içerikli betimlemeler olduğunu filan sanarlar.

yalnız şu betimleme olayı komik

• Bugun electroworldde fifa wc 2010 oynadık arkadaşla. Çok zevkliydi ya. Kırmızı kart görünce Dunga telaşlanıyor falan onları gösteriyor. PC'de de böyle mi? Birde Fifa 11 aynı playstation gibi mi olacak yoksa gene fark olacak mı grafik konusunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Bugun electroworldde fifa wc 2010 oynadık arkadaşla. Çok zevkliydi ya. Kırmızı kart görünce Dunga telaşlanıyor falan onları gösteriyor. PC'de de böyle mi? Birde Fifa 11 aynı playstation gibi mi olacak yoksa gene fark olacak mı grafik konusunda?

Yayınlanan ekran görüntülerinde pek bir fark yok gibi grafiklerde. Bekleyip göreceğiz.
  • quote:

Bugun electroworldde fifa wc 2010 oynadık arkadaşla. Çok zevkliydi ya. Kırmızı kart görünce Dunga telaşlanıyor falan onları gösteriyor. PC'de de böyle mi? Birde Fifa 11 aynı playstation gibi mi olacak yoksa gene fark olacak mı grafik konusunda?

İnşallah sağlam bi sistemin vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

senin eski nick @rapture'mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Fx 5500

Yeni notebook alınacak ona güveniyorum. Yoksa benim bilgisayar Pes 2009'u bile kaldırmıyor.

• Fx 5500 Fail Kardeş Sen laptopa Dua Et
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.